rOMIK306xrd Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Zravím, jak už sem tady někde psal, tak mi odcházítyčka stabilizátoru levého kola. Vím, že se mají měnit obě současně, tak sem dnes navštívil jednu prodejnu autodílů. Tam mi jeden příjemný pán řekl, že mi to musí objednat, že to bude zítra. a když sem mu řekl, že to chci jeden na levé kolo a druhý na pravé, tak mi řekl: \"já myslí, že je to jedno, objednám dva\" Měl pravdu, že vzpěrné tyče stabilizátorů jsou zaměnitelné levá, za pravou? Zítra odpoledne si pro ně jedu, tak ať vím... Pro info: Říkal, že cena je okolo 450,- za jeden. Výrobce jsem si nezapamatoval - napíšu zítra. Citovat
Fusion Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Někdo s 306 ti to potvrdí na 100% ale u většiny Pgt tomu tak je, tedy stab. jsou úplně stejný na obou stranách a vlastně zaměnitelný. Citovat
rOMIK306xrd Odesláno 14. červen 2006 Autor Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: Fusion Někdo s 306 ti to potvrdí na 100% ale u většiny Pgt tomu tak je, tedy stab. jsou úplně stejný na obou stranách a vlastně zaměnitelný. Tak to je good. Dík za odpověď. Zítra v práci sem ještě juknu, jestli mi to někdo potvrdil na 100%. Citovat
kukikuk Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Leva a prava strana jsou opravdu stejne ;o) Citovat
vector Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: rOMIK306xrd Původně zaslal: Fusion Někdo s 306 ti to potvrdí na 100% ale u většiny Pgt tomu tak je, tedy stab. jsou úplně stejný na obou stranách a vlastně zaměnitelný. Tak to je good. Dík za odpověď. Zítra v práci sem ještě juknu, jestli mi to někdo potvrdil na 100%. Akorát se dělá Kovová , nebo plastová a jsou poměrně velké rozdíly v kvalitě. Cena kolem 600korun. Já mám plastové, bo sou hezké Originál obvykle nemá torx na podržení, při demontáži a ta mrcha matka je zarezlá a vyvyklanej čep se pochopitelně protáčí. Po těchhle zkušenostech sem vzal nové plastové s torxem a od MooG a co ... ? a sou zase v háji 20tkm.. Nevadí, znovu se nasadí. Právě, pokud to jde lehce povolit, máš to za deset minut hotový, nemusíš řešit nic jinýho a pohoda. Horší sou Silentbloky a spodní čepy. Citovat
Ferry Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: vector Akorát se dělá Kovová , nebo plastová a jsou poměrně velké rozdíly v kvalitě. Cena kolem 600korun. Já mám plastové, bo sou hezké Originál obvykle nemá torx na podržení, při demontáži a ta mrcha matka je zarezlá a vyvyklanej čep se pochopitelně protáčí. Po těchhle zkušenostech sem vzal nové plastové s torxem a od MooG a co ... ? a sou zase v háji 20tkm.. Nevadí, znovu se nasadí. Právě, pokud to jde lehce povolit, máš to za deset minut hotový, nemusíš řešit nic jinýho a pohoda. Horší sou Silentbloky a spodní čepy. na zarezle matice tycek spojovacek je dobra jedine rozbruska, ono je totiz jedno jestli je tam TORX nebo imbus dira, stejne se to neda podrzet a clovek pak radeji sahne po te flexe a jde to raz dva - vymena je pak hotova za 20 minut na obou stranach auta Citovat
Fusion Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: vector Akorát se dělá Kovová , nebo plastová a jsou poměrně velké rozdíly v kvalitě. Cena kolem 600korun. Já mám plastové, bo sou hezké Originál obvykle nemá torx na podržení, při demontáži a ta mrcha matka je zarezlá a vyvyklanej čep se pochopitelně protáčí. Po těchhle zkušenostech sem vzal nové plastové s torxem a od MooG a co ... ? a sou zase v háji 20tkm.. Nevadí, znovu se nasadí. Právě, pokud to jde lehce povolit, máš to za deset minut hotový, nemusíš řešit nic jinýho a pohoda. Horší sou Silentbloky a spodní čepy. na zarezle matice tycek spojovacek je dobra jedine rozbruska, ono je totiz jedno jestli je tam TORX nebo imbus dira, stejne se to neda podrzet a clovek pak radeji sahne po te flexe a jde to raz dva - vymena je pak hotova za 20 minut na obou stranach auta Já sem to dělal takovýma klešťama, který se zakousnou a zamknou. Chytl sem čep a pak druhou rukou točil matku. Ale stenak to byl porod. Citovat
vector Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: vector Akorát se dělá Kovová , nebo plastová a jsou poměrně velké rozdíly v kvalitě. Cena kolem 600korun. Já mám plastové, bo sou hezké Originál obvykle nemá torx na podržení, při demontáži a ta mrcha matka je zarezlá a vyvyklanej čep se pochopitelně protáčí. Po těchhle zkušenostech sem vzal nové plastové s torxem a od MooG a co ... ? a sou zase v háji 20tkm.. Nevadí, znovu se nasadí. Právě, pokud to jde lehce povolit, máš to za deset minut hotový, nemusíš řešit nic jinýho a pohoda. Horší sou Silentbloky a spodní čepy. na zarezle matice tycek spojovacek je dobra jedine rozbruska, ono je totiz jedno jestli je tam TORX nebo imbus dira, stejne se to neda podrzet a clovek pak radeji sahne po te flexe a jde to raz dva - vymena je pak hotova za 20 minut na obou stranach auta Tak na 306 se mi to děloalo s podrženim uplně v pohodě, zato na řezání tam bylo málo místa... sem si na jedný straně vorval tlumič a to snad nejsem tak nešikovnej Holt na jinejch autech to bude s místem zas trochu jinak, ale tady mi to šlo dobře držet ,ale blbě řezat. Citovat
rOMIK306xrd Odesláno 15. červen 2006 Autor Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: vector Akorát se dělá Kovová , nebo plastová a jsou poměrně velké rozdíly v kvalitě. Cena kolem 600korun. Já mám plastové, bo sou hezké No v tom katalogu, co mi ten prodavač ukazoval byly taky plastové a kovové. Já sem objednal kovové (myslím, že na parádu jsou na autě jiné věci, než zrovna tyčky stabilů...). Citovat
rOMIK306xrd Odesláno 15. červen 2006 Autor Odesláno 15. červen 2006 Tak Vám lidi děkuju, za ujasnění a teď mi už prosím jenom držte palce, ať to zmáknu vyměnit. Vidiím, že jste mi psali, že to není nic složitého, ale že to taky nemusí být zrovna prdel... Jenom doufám, že se touhle opravou definitivně zbavím toho - dříve klepání - teď už třískání na nerovnostech. Ještě jeden dotaz, ještě měsíc zpátky sem chodil pěšky a nikdy sem se o technickou stránku aut moc nezajímal: Ty tyčky stabilizátorů jsou uloženy v čem? nějaké gumové dorazy, nebo klouby, nebo co? Citovat
vector Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: rOMIK306xrd Tak Vám lidi děkuju, za ujasnění a teď mi už prosím jenom držte palce, ať to zmáknu vyměnit. Vidiím, že jste mi psali, že to není nic složitého, ale že to taky nemusí být zrovna prdel... Jenom doufám, že se touhle opravou definitivně zbavím toho - dříve klepání - teď už třískání na nerovnostech. Ještě jeden dotaz, ještě měsíc zpátky sem chodil pěšky a nikdy sem se o technickou stránku aut moc nezajímal: Ty tyčky stabilizátorů jsou uloženy v čem? nějaké gumové dorazy, nebo klouby, nebo co? TY čepy jsou na pevno přišroubované jedním koncem k tlumiči a druhym k stabilizátoru. Třískání... hm.. tlumené bouchání takové trochu hlubší jsou opravdu kosti, ale kovové klepnutní při přejezdu nerovnosti jsou přední trojuhelnikove silentbloky v posledním tažení. Kosti se dají poznat i bez zvedáku, když vytočíš kola do rejdu a vezmeš za ně rukou. (kromě 16,tak je na to malej rejd ) Gumy v ramenou zas tak, že si stoupneš \"před\" zabrzděné auto bez rychlosti, dáš nohu nahoru nad kolo a zkusíš s ním otočit tam a z5, když bude držet a maximálně se tak pohne celé auto, je to ok, když se pohne kolo v ose vůči autu, je to v řiti. Další věc co může klepat je uložení tlumiče, ale to taky neni kovovej zvuk. Otevřeš kapotu a zhoupneš autem, poměrně snadno poznáš, jestli uložení drží, nebo je total brutal. No a zase jeden kovovej zvuk... Spodní čep ramene, pokud je už opravdu hodně vyčochtanej, nebo se vytrhne, nebo uletí šroub. Jak se povytáhne a dosedne, tak to nádherně klapne. No snad to přestane až vyměníš ty kosti. Podle mě jsou ta kovový hnusný, to je celý. Žlutý tlumiče se taky dělaj žlutý jenom na parádu [upravil dne 15.6.06 vector] Citovat
Gargamell Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Chtěl bych se zeptat, jak se pozná, že ty tyčky odhází? Citovat
Ferry Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: Gargamell Chtěl bych se zeptat, jak se pozná, že ty tyčky odhází? nechci rejpat, ale asi sis neprecetl ten prispevek od Vectora co je hned nad tvym , co ? tam je popis docela presnej proste na nerovnostech je slyset takovy duty tlumeny bouchani pri jizde Citovat
Gargamell Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Přiznávám, nečetl.... :mad:Teď už ano. Dík Citovat
rOMIK306xrd Odesláno 15. červen 2006 Autor Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: rOMIK306xrd Tak Vám lidi děkuju, za ujasnění a teď mi už prosím jenom držte palce, ať to zmáknu vyměnit. Vidiím, že jste mi psali, že to není nic složitého, ale že to taky nemusí být zrovna prdel... Jenom doufám, že se touhle opravou definitivně zbavím toho - dříve klepání - teď už třískání na nerovnostech. Ještě jeden dotaz, ještě měsíc zpátky sem chodil pěšky a nikdy sem se o technickou stránku aut moc nezajímal: Ty tyčky stabilizátorů jsou uloženy v čem? nějaké gumové dorazy, nebo klouby, nebo co? TY čepy jsou na pevno přišroubované jedním koncem k tlumiči a druhym k stabilizátoru. Třískání... hm.. tlumené bouchání takové trochu hlubší jsou opravdu kosti, ale kovové klepnutní při přejezdu nerovnosti jsou přední trojuhelnikove silentbloky v posledním tažení. Kosti se dají poznat i bez zvedáku, když vytočíš kola do rejdu a vezmeš za ně rukou. (kromě 16,tak je na to malej rejd ) Gumy v ramenou zas tak, že si stoupneš \"před\" zabrzděné auto bez rychlosti, dáš nohu nahoru nad kolo a zkusíš s ním otočit tam a z5, když bude držet a maximálně se tak pohne celé auto, je to ok, když se pohne kolo v ose vůči autu, je to v řiti. Další věc co může klepat je uložení tlumiče, ale to taky neni kovovej zvuk. Otevřeš kapotu a zhoupneš autem, poměrně snadno poznáš, jestli uložení drží, nebo je total brutal. No a zase jeden kovovej zvuk... Spodní čep ramene, pokud je už opravdu hodně vyčochtanej, nebo se vytrhne, nebo uletí šroub. Jak se povytáhne a dosedne, tak to nádherně klapne. No snad to přestane až vyměníš ty kosti. Podle mě jsou ta kovový hnusný, to je celý. Žlutý tlumiče se taky dělaj žlutý jenom na parádu [upravil dne 15.6.06 vector] Tak sem zkusi všechno a všechno je ok, teda kromě toho spodního čepu ramene. Nevím totiž o co jde . Jinak kovove sem volil pro to, že myslím, že vydrží o něco déle než plast a jinak mám na autě pár jiných věcí, které bych si chtěl vyšperkovat raději, než tak málo viditelné tyčky stabilizátorů. Citovat
vector Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: rOMIK306xrd Původně zaslal: vector Původně zaslal: rOMIK306xrd Tak Vám lidi děkuju, za ujasnění a teď mi už prosím jenom držte palce, ať to zmáknu vyměnit. Vidiím, že jste mi psali, že to není nic složitého, ale že to taky nemusí být zrovna prdel... Jenom doufám, že se touhle opravou definitivně zbavím toho - dříve klepání - teď už třískání na nerovnostech. Ještě jeden dotaz, ještě měsíc zpátky sem chodil pěšky a nikdy sem se o technickou stránku aut moc nezajímal: Ty tyčky stabilizátorů jsou uloženy v čem? nějaké gumové dorazy, nebo klouby, nebo co? TY čepy jsou na pevno přišroubované jedním koncem k tlumiči a druhym k stabilizátoru. Třískání... hm.. tlumené bouchání takové trochu hlubší jsou opravdu kosti, ale kovové klepnutní při přejezdu nerovnosti jsou přední trojuhelnikove silentbloky v posledním tažení. Kosti se dají poznat i bez zvedáku, když vytočíš kola do rejdu a vezmeš za ně rukou. (kromě 16,tak je na to malej rejd ) Gumy v ramenou zas tak, že si stoupneš \"před\" zabrzděné auto bez rychlosti, dáš nohu nahoru nad kolo a zkusíš s ním otočit tam a z5, když bude držet a maximálně se tak pohne celé auto, je to ok, když se pohne kolo v ose vůči autu, je to v řiti. Další věc co může klepat je uložení tlumiče, ale to taky neni kovovej zvuk. Otevřeš kapotu a zhoupneš autem, poměrně snadno poznáš, jestli uložení drží, nebo je total brutal. No a zase jeden kovovej zvuk... Spodní čep ramene, pokud je už opravdu hodně vyčochtanej, nebo se vytrhne, nebo uletí šroub. Jak se povytáhne a dosedne, tak to nádherně klapne. No snad to přestane až vyměníš ty kosti. Podle mě jsou ta kovový hnusný, to je celý. Žlutý tlumiče se taky dělaj žlutý jenom na parádu [upravil dne 15.6.06 vector] Tak sem zkusi všechno a všechno je ok, teda kromě toho spodního čepu ramene. Nevím totiž o co jde . Jinak kovove sem volil pro to, že myslím, že vydrží o něco déle než plast a jinak mám na autě pár jiných věcí, které bych si chtěl vyšperkovat raději, než tak málo viditelné tyčky stabilizátorů. Tak vzhledem o tomu, že pouzdra a čepy to má uplně stejný, vydržej oba stejně, akorát plast nerezne. Citovat
rOMIK306xrd Odesláno 16. červen 2006 Autor Odesláno 16. červen 2006 Původně zaslal: vector Tak vzhledem o tomu, že pouzdra a čepy to má uplně stejný, vydržej oba stejně, akorát plast nerezne. No tak budiž, tak sem žil v mýlné doměnce... Můžeš mi prosím popsat, jak poznám vadu toho spodního čepu ramene? Všechno ostatní, co si mi napsal sem zkoušel a jeví se to všechno jako v pořádku... Citovat
rOMIK306xrd Odesláno 16. červen 2006 Autor Odesláno 16. červen 2006 Původně zaslal: Ferry na zarezle matice tycek spojovacek je dobra jedine rozbruska, ono je totiz jedno jestli je tam TORX nebo imbus dira, stejne se to neda podrzet a clovek pak radeji sahne po te flexe a jde to raz dva - vymena je pak hotova za 20 minut na obou stranach auta Hej srandiku, tak tebe bych chtel mit doma... dneska 2,5 hodiny jedna tyčka (druhou dodelame zitra), rozbruska je skvely napad, ale jak bych se moh asi tak s rozbruskou dostat na ten horni sroub? jelikoz nejsme s kamarady nijak extra kutilsky vybaveni, tak sme si pomahali hasakem, ale byl to poradny zahul... po vsech moznych variantach se hasak osvedcil nejlip... P.S.: klepala mi levá strana a uz neklepe Citovat
rOMIK306xrd Odesláno 16. červen 2006 Autor Odesláno 16. červen 2006 Původně zaslal: rOMIK306xrd Pro info: Říkal, že cena je okolo 450,- za jeden. Výrobce jsem si nezapamatoval - napíšu zítra. Tak cena zustala i pri prejimani zbozi uplne stejna = 450Kc za kus a vyrobce je NK. Citovat
vector Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 Původně zaslal: rOMIK306xrd Původně zaslal: vector Tak vzhledem o tomu, že pouzdra a čepy to má uplně stejný, vydržej oba stejně, akorát plast nerezne. No tak budiž, tak sem žil v mýlné doměnce... Můžeš mi prosím popsat, jak poznám vadu toho spodního čepu ramene? Všechno ostatní, co si mi napsal sem zkoušel a jeví se to všechno jako v pořádku... Tak za normálních okolností je ten spodní čep zatížený, tak na něm neuvidíš nic, ale na zavedáku, když vezmeš montpáku a zkusíš vzít za rameno, nesmí v něm být žádná vůle. Kulové čepy se předpokládám zkoušel, na silentbloky je vidět, když to zvedneš a to je skoro všechno... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.