Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na finální otázku znám odpověď - protože cca 50% tvoří různé daně, které si státní úředník k ceně ropy přimaloval.

Jinak je to hezký, jen nevím, kde se v Dubaji bere tolik lyžařů, aby se tahle stavba aspoň zaplatila, když už ne vyplatila.

Já jsem ze střední Evropy, máme tu i nějaké hory a nikdo mě nokdy nedonutí, abych si na nohy připnul nějaké zbroušené fošny a všude vykřikoval - že mám zimu rád

TAK TO PROSTĚ NENÍ

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

jj, vypada to hezky ale po zimach stravenych v CR jsem rad ze je zase chvili hezky, u nich to bude naopak :myslim:D:D

JJ, myslim ze leto je tu:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: aka

jj, vypada to hezky ale po zimach stravenych v CR jsem rad ze je zase chvili hezky, u nich to bude naopak :myslim:D:D

PSST at to nezakriknes!! :D:D:D

Odesláno

To jde zakriknout? to vedro je prehnanyyy!!!!!:D-docela brzo se vztekam, co?:aut

Odesláno

To jde zakriknout? to vedro je prehnanyyy!!!!!:D-docela brzo se vztekam, co?:aut

nevim to jiste, ale proc to pokouset ;):D:D brzo je slaby slovo :aut

Odesláno

Opravdu tady nebylo nějak extra teplo, myslím, že mohlo být tak max. 25°C a když zalezlo sluníčko, tak už jsem se oblékala..:aut .

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Dokud není 35°C ve stínu, tak to nepovažuji za léto...Já mám ráda teploučko :cool::aut .

Jenže včera bylo v Praze i 35 ve stínu... zkontroluj u vás, jestli nemá soused otevřenou ledničku :D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Na finální otázku znám odpověď - protože cca 50% tvoří různé daně, které si státní úředník k ceně ropy přimaloval.

Jinak je to hezký, jen nevím, kde se v Dubaji bere tolik lyžařů, aby se tahle stavba aspoň zaplatila, když už ne vyplatila.

proc by se cokoliv v teto zemi melo vyplatit, nebo dokonce zaplatit? sejkove maji petrodolaru dost.

BTW, v tom hotelu v Dubaji maji krasne ceny :) sklenice Kiwi shake za $40 :) tak jestli budou tady podobny...

[upravil dne 15.6.06 Vvitty]

Odesláno

Ja byl v takovem mensim arealu v Holandsku Amstrdam . Cena byla v roce 99\" ,ale uz si nepamatuji cenu byl jsem pozvany tak jsem to ani moc neresil,ale v cene byla veskera vybava na pujceni vcetne perovky .

Dopoledne k mori a odpoledne na lyze :-)

[upravil dne 15/6/06 barenst]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...