aka Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: Trundik zde link Waaau, to vypadfa sqele:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Na finální otázku znám odpověď - protože cca 50% tvoří různé daně, které si státní úředník k ceně ropy přimaloval. Jinak je to hezký, jen nevím, kde se v Dubaji bere tolik lyžařů, aby se tahle stavba aspoň zaplatila, když už ne vyplatila. Já jsem ze střední Evropy, máme tu i nějaké hory a nikdo mě nokdy nedonutí, abych si na nohy připnul nějaké zbroušené fošny a všude vykřikoval - že mám zimu rád TAK TO PROSTĚ NENÍ Citovat
Béďa Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 jj, vypada to hezky ale po zimach stravenych v CR jsem rad ze je zase chvili hezky, u nich to bude naopak :D Citovat
aka Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: Béďa jj, vypada to hezky ale po zimach stravenych v CR jsem rad ze je zase chvili hezky, u nich to bude naopak :D JJ, myslim ze leto je tu:D:D:D Citovat
Béďa Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Béďa jj, vypada to hezky ale po zimach stravenych v CR jsem rad ze je zase chvili hezky, u nich to bude naopak :D JJ, myslim ze leto je tu:D:D:D PSST at to nezakriknes!! :D:D Citovat
aka Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: aka Původně zaslal: Béďa jj, vypada to hezky ale po zimach stravenych v CR jsem rad ze je zase chvili hezky, u nich to bude naopak :D JJ, myslim ze leto je tu:D:D:D PSST at to nezakriknes!! :D:D To jde zakriknout? to vedro je prehnanyyy!!!!!-docela brzo se vztekam, co? Citovat
Aluška Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Dokud není 35°C ve stínu, tak to nepovažuji za léto...Já mám ráda teploučko . Citovat
aka Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: Aluška Dokud není 35°C ve stínu, tak to nepovažuji za léto...Já mám ráda teploučko . a to u Vas nebylo??? Citovat
Aluška Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Ne, nebylo, dneska to bylo úplně slabé, měla jsem sebou raději aji mikinu . Citovat
aka Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 mikinu?kdyz ja se svlekala do plavek? tys emigrovala kamsi k severnimu polu??? Citovat
Aluška Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 U vás v Práglu máte vyjímečně tepleji než my tady na jihu, asi... :myslim . Citovat
Béďa Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: aka Původně zaslal: Béďa jj, vypada to hezky ale po zimach stravenych v CR jsem rad ze je zase chvili hezky, u nich to bude naopak :D JJ, myslim ze leto je tu:D:D:D PSST at to nezakriknes!! :D:D To jde zakriknout? to vedro je prehnanyyy!!!!!-docela brzo se vztekam, co? nevim to jiste, ale proc to pokouset :D brzo je slaby slovo Citovat
aka Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 ja nebyla v praglu, ale tezko verim te mikine. to bych se asi prehrala... Citovat
Aluška Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Opravdu tady nebylo nějak extra teplo, myslím, že mohlo být tak max. 25°C a když zalezlo sluníčko, tak už jsem se oblékala.. . Citovat
Hadra Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 No já nevim jak v Brně, ale na Hané byl hic jako blázen. Už nevím v čem bych chodil, páč mi je ve všem horko. Citovat
vector Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: Aluška Dokud není 35°C ve stínu, tak to nepovažuji za léto...Já mám ráda teploučko . Jenže včera bylo v Praze i 35 ve stínu... zkontroluj u vás, jestli nemá soused otevřenou ledničku Citovat
Vvitty Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd Na finální otázku znám odpověď - protože cca 50% tvoří různé daně, které si státní úředník k ceně ropy přimaloval. Jinak je to hezký, jen nevím, kde se v Dubaji bere tolik lyžařů, aby se tahle stavba aspoň zaplatila, když už ne vyplatila. proc by se cokoliv v teto zemi melo vyplatit, nebo dokonce zaplatit? sejkove maji petrodolaru dost. BTW, v tom hotelu v Dubaji maji krasne ceny sklenice Kiwi shake za $40 tak jestli budou tady podobny... [upravil dne 15.6.06 Vvitty] Citovat
Jirkap Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Docela by mě zajímalo kolik taková sranda stojí... Citovat
barenst Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Ja byl v takovem mensim arealu v Holandsku Amstrdam . Cena byla v roce 99\" ,ale uz si nepamatuji cenu byl jsem pozvany tak jsem to ani moc neresil,ale v cene byla veskera vybava na pujceni vcetne perovky . Dopoledne k mori a odpoledne na lyze :-) [upravil dne 15/6/06 barenst] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.