Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den,

prosim oradu. Ked zatocim doprava, tak mi niekde v oblasti kolies nieco tak jemne piska ... akoby lozisko ci co. Prosim, co by to mohlo byt?

P.S. PRi lavotocivej nic.

Dakujem za rady,

marek.

Odesláno

Já bych řek, že to by to klidně mohla být brzdová destička, nebo kotouč, nebo tam muže bejt jenom nějakej chycenej kamínek! Myslím si, že ložisko by spíš hučelo, homokloub by asi chrastil jak při levým tak pravim rejdu.

Odesláno
Původně zaslal: Ladis

Přikláním se k Dakarosovi, měl jsem to samé a už nějakou dobu je klid. Neměnil jsem desky, ale myslím že to bylo deskama.

Takze by malo pomoct dat dole koelso a pravdepodobne tam bude bud nejaka necistota alebo uvolnene nieco ... som rad, ze lozisko nie.

Kuknem na to,

vdaka, marek.

Odesláno
Původně zaslal: marekson

Původně zaslal: Ladis

Přikláním se k Dakarosovi, měl jsem to samé a už nějakou dobu je klid. Neměnil jsem desky, ale myslím že to bylo deskama.

Takze by malo pomoct dat dole koelso a pravdepodobne tam bude bud nejaka necistota alebo uvolnene nieco ... som rad, ze lozisko nie.

Kuknem na to,

vdaka, marek.

Taky bych řekl destičky. Buď je tam nějakej čerbes, nebo je máš ještě nový a neojetý...Sundat -> vypucovat -> a uvidíš... Popřípadě přeměřit, jestli jsou ještě OK a když už to budeš mít vyndaný, tak koupit nový (je to záležitoszt do litru)

Odesláno

ja myslim ze to poznas okem, ne merenim. Nove desticky maji tloutku oblozeni asi 1-1,5cm, takze pokud ti tam bude zbyvat 1-2mm nebo budes brzdit zelezo na zelezo tak vymenit. Nekdy se stane , ze se vnejsi a vnitrni neopotrebovavaji stejne, nutno skontrolovat obe. Tot muj nazor :papa

Odesláno
Původně zaslal: marekson

No .. obavam sa, ze vzhladom na predchadzajuceho majitela budu uplne v prdeli :)

:super Tomu řikám reč narovinu. Ještě záleží, jak moc máš sjetý kotouče. Čím víc jsou sjetý, tím maj větží rantl, to je takovej výstupek na ovodu kotoučů, a pak to může dřít i o něj!

Na Roverovi jsem měl destičky celkem ještě super, ale rantl jak prase a museli jít nový!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...