marekson Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Dobry den, prosim oradu. Ked zatocim doprava, tak mi niekde v oblasti kolies nieco tak jemne piska ... akoby lozisko ci co. Prosim, co by to mohlo byt? P.S. PRi lavotocivej nic. Dakujem za rady, marek. Citovat
Dakaros Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Já bych řek, že to by to klidně mohla být brzdová destička, nebo kotouč, nebo tam muže bejt jenom nějakej chycenej kamínek! Myslím si, že ložisko by spíš hučelo, homokloub by asi chrastil jak při levým tak pravim rejdu. Citovat
Ladis Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Přikláním se k Dakarosovi, měl jsem to samé a už nějakou dobu je klid. Neměnil jsem desky, ale myslím že to bylo deskama. Citovat
marekson Odesláno 14. červen 2006 Autor Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: Ladis Přikláním se k Dakarosovi, měl jsem to samé a už nějakou dobu je klid. Neměnil jsem desky, ale myslím že to bylo deskama. Takze by malo pomoct dat dole koelso a pravdepodobne tam bude bud nejaka necistota alebo uvolnene nieco ... som rad, ze lozisko nie. Kuknem na to, vdaka, marek. Citovat
Neon Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: marekson Původně zaslal: Ladis Přikláním se k Dakarosovi, měl jsem to samé a už nějakou dobu je klid. Neměnil jsem desky, ale myslím že to bylo deskama. Takze by malo pomoct dat dole koelso a pravdepodobne tam bude bud nejaka necistota alebo uvolnene nieco ... som rad, ze lozisko nie. Kuknem na to, vdaka, marek. Taky bych řekl destičky. Buď je tam nějakej čerbes, nebo je máš ještě nový a neojetý...Sundat -> vypucovat -> a uvidíš... Popřípadě přeměřit, jestli jsou ještě OK a když už to budeš mít vyndaný, tak koupit nový (je to záležitoszt do litru) Citovat
marekson Odesláno 14. červen 2006 Autor Odesláno 14. červen 2006 No ... nove nebudu na 110% .. ked tak, tak zjazdene. Pozriem na to. Dik. Citovat
marekson Odesláno 14. červen 2006 Autor Odesláno 14. červen 2006 Prosim, ako rozmerovo zistim, ze su uz na vymenu, kolko mm musia mat minimalne? Citovat
simas Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 ja myslim ze to poznas okem, ne merenim. Nove desticky maji tloutku oblozeni asi 1-1,5cm, takze pokud ti tam bude zbyvat 1-2mm nebo budes brzdit zelezo na zelezo tak vymenit. Nekdy se stane , ze se vnejsi a vnitrni neopotrebovavaji stejne, nutno skontrolovat obe. Tot muj nazor Citovat
marekson Odesláno 14. červen 2006 Autor Odesláno 14. červen 2006 No .. obavam sa, ze vzhladom na predchadzajuceho majitela budu uplne v prdeli Citovat
Dakaros Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: marekson No .. obavam sa, ze vzhladom na predchadzajuceho majitela budu uplne v prdeli Tomu řikám reč narovinu. Ještě záleží, jak moc máš sjetý kotouče. Čím víc jsou sjetý, tím maj větží rantl, to je takovej výstupek na ovodu kotoučů, a pak to může dřít i o něj! Na Roverovi jsem měl destičky celkem ještě super, ale rantl jak prase a museli jít nový! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.