Přejít na obsah

marekson

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

O uživateli marekson

  • Datum narození 20.11.1978

marekson's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Dobry den, tuto koncovku <http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=21f0a0bd3019&al=1402363> som nasiel trcat v motore. Prosim co to je a kam by to malo byt zapojene? Vdaka, marek.
  2. Tak dako nechtiac som dosiel na to, ze na 405 mi piskaju tlmice, skripocu. Zatlacenim a uvolnenim lavej prednej casti (pocas statia) mi pri stlaceni tlmica a uvolnovani nieco jemne piskoce. Suvisi to asi z tlmicom, co to moze byt? Vdaka za rady, marek.
  3. marekson

    Podsvietene budikov na 405

    No vidim to tak, ze to budem musiet rozobrat .... a uvidi sa. Mam pocit, ze ki tam svietia len 2 svetielka ... krajne casti vobec nie su osvetlene. Nuz co uz ... bude to treba rozmontovat. Dik, marek.
  4. caute, pristrojovka (budiky) mi akosi malo svietia. Prosim Vas, kolko svetielok by tam malo svietit? A ake typy ziaroviek tam su? Je vymena vypalenych komplikovana? Dakujem, marek.
  5. No .. obavam sa, ze vzhladom na predchadzajuceho majitela budu uplne v prdeli
  6. Prosim, ako rozmerovo zistim, ze su uz na vymenu, kolko mm musia mat minimalne?
  7. No ... nove nebudu na 110% .. ked tak, tak zjazdene. Pozriem na to. Dik.
  8. marekson

    Fotka auta

    Uz to je OK Som myslel, ze sa tam da priamo vlozit obrazok z PC. Dik.
  9. marekson

    Fotka auta

    aha ... jasan .
  10. marekson

    Fotka auta

    Skusil som a stale mi to nie je jasne ... Da sa vobec vlozit fotka auta z PC? tak ako mas ty pod tymi hviezdickami? Alebo sa tam da umiestnit len obrazok, ktory je niekde na nete?
  11. Takze by malo pomoct dat dole koelso a pravdepodobne tam bude bud nejaka necistota alebo uvolnene nieco ... som rad, ze lozisko nie. Kuknem na to, vdaka, marek.
  12. Prosim ... ako vlozim do mojho profilu fotku auta? ... ako?
  13. Dobry den, prosim oradu. Ked zatocim doprava, tak mi niekde v oblasti kolies nieco tak jemne piska ... akoby lozisko ci co. Prosim, co by to mohlo byt? P.S. PRi lavotocivej nic. Dakujem za rady, marek.
  14. marekson

    Nastavovanie zrkadiel

    Ja to mam ale rucne .... taku packu tam mam, ale skusim to precistit, hadam to pomoze. Dik.
  15. Hello, nastavovanie zrkadiel mi ide tak nejako divne. Natocim ako by som potreboval, ale nejako to moc nereaguje ... castokrat vobec:myslim. Bud sa zrkadlo nenatoci, alebo skoci naspat ... Co (a ako) bude potrebne rozobrat a vyriesit? Zrkadlo, ci dvere? Vdaka, marek. [upravil dne 12.6.06 marekson]
×
×
  • Vytvořit...