Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar mam len technicku otázku,po vymene budikov (chcel som teplotu oleja ) ukazuje nič ale ostatné veci fungujú BMS som nemenil len potrebujem radu či kabelaž od BMS do budikov je totožná alebo tam je zmena ,alebo treba prehodit druhú BMS z 1,6.Ďakujem

Odesláno (upraveno)

Tak si to dohledej někde v konfiguraci, třeba na Autokelly, tam uvidiš podle čisel jestli je stejný. Jde ale o to jestli ho je kam dát.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
před 37 minutami, Radek Hurvajz napsal:

Tak si to dohledej někde v konfiguraci, třeba na Autokelly, tam uvidiš podle čisel jestli je stejný. Jde ale o to jestli ho je kam dát.

Brácho tam je akurát tak velky tlačený!...

Odesláno

Mas špatnou sw verzi budiku které nekomunikuji s bsi… s bsm to nemá nic společného ;) až budeš mít správnou verzi tak ti to přepíše ještě km v aute… 

Odesláno (upraveno)

u benzinu bohuzel zapojeni teploty oleje nevim, ale predpokladam, ze to bude stejny jako u 1,4 Hdi, kde jsem dozapojoval jeden drat pro teplotu oleje do BSM. Musel jsem vymenit i samotne cidlo na motoru, nebot nemelo tri kontakty, ale jen dva. Jsou dve verze toho cidla, bud meri jenom hladinu a nebo je kombinovane pro hladinu a teplotu oleje a podle toho maji pak pocet vystupnich pinu v konektoru - dva nebo tri piny. Budiky jsem daval naftove s ukazatelem teploty oleje, byly bud z 1,6 hdi nebo 2,0 hdi, to nevim, kupoval jsem z polskeho allegra. Drat z BSM do BSI uz natazenej byl, v BSI pak stacilo pomoci PP2000 zmenit konfiguraci zobrazovanych velicin (aktivovat polozku pritomnosti cidla teploty oleje)

Upraveno uživatelem Ferry

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...