Rudolf83 Odesláno 26. srpen 2024 Odesláno 26. srpen 2024 Nazdar mam len technicku otázku,po vymene budikov (chcel som teplotu oleja ) ukazuje nič ale ostatné veci fungujú BMS som nemenil len potrebujem radu či kabelaž od BMS do budikov je totožná alebo tam je zmena ,alebo treba prehodit druhú BMS z 1,6.Ďakujem Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. srpen 2024 Odesláno 26. srpen 2024 Spíš nemáš na motoru čidlo teploty oleje. Ale třeba @Ferry, nebo @ChouLu by mohl poradit Citovat
Rudolf83 Odesláno 26. srpen 2024 Autor Odesláno 26. srpen 2024 potreboval by som schema od 1,6 a či je čidlo take iste ako v 1,4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. srpen 2024 Odesláno 26. srpen 2024 (upraveno) Tak si to dohledej někde v konfiguraci, třeba na Autokelly, tam uvidiš podle čisel jestli je stejný. Jde ale o to jestli ho je kam dát. Upraveno 26. srpen 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Rudolf83 Odesláno 26. srpen 2024 Autor Odesláno 26. srpen 2024 čidlo teploty a hladiny oleja by malo byť na modelovy rad 2060take iste bez obmedzenia na kW Citovat
Rudolf83 Odesláno 26. srpen 2024 Autor Odesláno 26. srpen 2024 před 37 minutami, Radek Hurvajz napsal: Tak si to dohledej někde v konfiguraci, třeba na Autokelly, tam uvidiš podle čisel jestli je stejný. Jde ale o to jestli ho je kam dát. Brácho tam je akurát tak velky tlačený!... Citovat
ChouLu Odesláno 26. srpen 2024 Odesláno 26. srpen 2024 Mas špatnou sw verzi budiku které nekomunikuji s bsi… s bsm to nemá nic společného až budeš mít správnou verzi tak ti to přepíše ještě km v aute… Citovat
Ferry Odesláno 27. srpen 2024 Odesláno 27. srpen 2024 (upraveno) u benzinu bohuzel zapojeni teploty oleje nevim, ale predpokladam, ze to bude stejny jako u 1,4 Hdi, kde jsem dozapojoval jeden drat pro teplotu oleje do BSM. Musel jsem vymenit i samotne cidlo na motoru, nebot nemelo tri kontakty, ale jen dva. Jsou dve verze toho cidla, bud meri jenom hladinu a nebo je kombinovane pro hladinu a teplotu oleje a podle toho maji pak pocet vystupnich pinu v konektoru - dva nebo tri piny. Budiky jsem daval naftove s ukazatelem teploty oleje, byly bud z 1,6 hdi nebo 2,0 hdi, to nevim, kupoval jsem z polskeho allegra. Drat z BSM do BSI uz natazenej byl, v BSI pak stacilo pomoci PP2000 zmenit konfiguraci zobrazovanych velicin (aktivovat polozku pritomnosti cidla teploty oleje) Upraveno 27. srpen 2024 uživatelem Ferry Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.