BobyD Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 mate nekdo konkretni zkusenosti ohledne dieslovych rozvodaku zajimalo by mne kterou znacku doporucujete uz se mi stalo ze mi rupnul sice u benzinu ale asi jenom po 10 tkm tudiz si rad dam poradit pac bych tohle nerad zazil u nafty kde to vetsimou znamena smrt motoru:mrk Citovat
.mycTD Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 ona znacka taky neni vsechno. mozna i vic zalezi kdo a jak to namontuje Citovat
oddie Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Tyhle starší diesely mají obrovskou výhodu, že mají napínák automatický, takže když se to umí a nezprasí (např. se nijak tomu napínáku nepomáhá v domnění, že to šponuje málo), žádný měřák na ně potřeba není. Citovat
jack Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 jaky merak? prece je nejake pravidlo, nebo alespon si myslim, ze ho nasponuji tak aby sel v nejdelsim miste, sveho obvodu, prekroutit o 90°, jako na krut. Nic mene tim merakem se urcite meri to same. Je dulezite pred merenim nasponovani remene motorem otocit kolem dokola, ten remen si musi sednout, pak az merit Uz jsem udelali plno rozvodaku s kladkama, vzdy takhle a v poho. Spis si myslim ze lidi meni jen remen ana ostatni kaslou, ona se ta kladka obcas pridre a pak je pruser:( Citovat
BobyD Odesláno 14. červen 2006 Autor Odesláno 14. červen 2006 oddie ma pravdu a prave proto zalezi na remnu ktery se tam da Citovat
Dakaros Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: jack jaky merak? prece je nejake pravidlo, nebo alespon si myslim, ze ho nasponuji tak aby sel v nejdelsim miste, sveho obvodu, prekroutit o 90°, jako na krut. Nic mene tim merakem se urcite meri to same. Je dulezite pred merenim nasponovani remene motorem otocit kolem dokola, ten remen si musi sednout, pak az merit Uz jsem udelali plno rozvodaku s kladkama, vzdy takhle a v poho. Spis si myslim ze lidi meni jen remen ana ostatni kaslou, ona se ta kladka obcas pridre a pak je pruser:( Ahoj, prosimte, jak je to s tim napnutim? Jak velká síla se má vynaložit na tu zkoušku krutem? Má se to tak napnout i u 309 1.4i??? Jednou jem se tu na to ptal a mam pocit, že mi nikdo neodpověděl konkrétně! Todhle se mi zdá jako celkem slušnej způsob! Tenkrát jsem to napínal podle příručky na 205 1.4i, kde použily napínací zařízení kterým byla jakási klika na jejiž konci bylo 1,5kg závaží. Nikde jsem se nedozvěděl jakou má to zařízení (klika) rozměr (vlastně délka páky) a použil jsem kliku od dveří (cca 10cm)! Výsledek mě celkem uspokojil, ale nevím jestli správně! Citovat
jack Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 normalni sila, nevim kolik je to N/m:), ale normalen v nejdelsim miste kdyz to v pulce chytnes, tak s tim zakroutis o 90°, ale vic to jako nejde (jasne kdyz zaberes do maxima, tak to jeste pujde) ale normalni silou to nepujde nechci to presponovat moc, jako vuli musi mit vsechno a remen kort Citovat
Dakaros Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 Původně zaslal: jack N.m Ještě bych měl jeden dotaz! Když jsem vyměnil řemen + kladku a napnul řemen výše zmiňovaným způsobem (samozřejmě sem motor protočil a napnutí opakoval ještě jednou), byl celkem naplej a v půlce nejdelší části šel vychýlit prstem tak o jednu svoji tloušťku. (né uplně lehce, takovou normální silou)! Po cca týdnu ježdění jsem vše kontroloval, matka na kladce byla utažená, ale vůle řemene byla mnohem větší. Má se řemen znovu přenapnout, nebo se má nechat tak jak je??? (povolenej, šel v nejdelšim místě opravdu velmi lehkou silou vychýlit asi o 4mm tam i zpět) Jinak mockrát děkuji za radu! Citovat
BobyD Odesláno 18. červen 2006 Autor Odesláno 18. červen 2006 jestli se nepletu tak 5 mm je u benzinaku vychylka v norme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.