ajsik Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Mám zaseklé pístky v třmenech na zadní nápravě, po zhlédnutí ceny třmenů v elitu jsem se zhrozil takže hledám jakékoli řešení jak to rozchodit. existuje nějaká repas sada? pokusil bych se dostat ty pistky ven a přetěsnit je atd... ale nevím jestli to vůbec jde... popřípadě nemá někdo doma starší ale funkční třmeny ? Citovat
Ladis Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Je repas sada, bohužel asi už nedohledám na webu kdo ji nabízel. Trochu zkus pohledat na webu. Zaseklé pístky ve třemenech - připoj hadičku nastříkej sprejem s SiO2 s olejem a vyšlápni je brzdovým pedálem. Pokud budou orezlé pístky, tak pak špatenka, asi vrakoviště. Citovat
zoby Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 pokud dobře chápu máš vzadu kotouče. pokud se ti nepovede nějak rozchodit, mám na prodej zadní nápravu s kotoučovýma brzdama, takže bychom se mohli nějak domluvit, možná bych pustil i jen třmeny Citovat
ajsik Odesláno 13. červen 2006 Autor Odesláno 13. červen 2006 perfektní!!! mno nápravu mám koplet po repasi urcite se domluvime moc neverim v to ze tu potvoru zrepasuji ... jak na tom jsou ty pistky atd...? kdyz tak mail: jakub.rzepka (zavináč) seznam.cz o víkendu budu vědět na 100% jak sem dopadl a dohodlo bychom se , jakou máš zhruba představu o ceně? náhodou něco z GTi ti nezbylo , plasty do interiéru hlavně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.