Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Poradí mi niekto opravára alebo mechanika na Peugeot 5008 v Košiciach. Je to dosť súrne. Prístrojový panel sa nerozsvieti pri vložení a otočený kľúča a auto sa nedá samozrejme ani naštartovať ani odblokovať ručnú elektr. brzdu.

Odesláno

Bateria stara bola vybita. Nabijala sa, po nabiti sa auto odparkovalo cca 5m. Na ďalší deň už nešlo nič s kľúčom ani pristrojovka sa nerozsvietila. Svetla idu keď zapnem aj na pristojovke sa pekne rozsvietia ikonky stretavacich,tlmenych aj diaľkových svetiel. Aj osvetlenie pristrojovky ide. Ked zapnem vystrazne aj to mi pekne ukaze aj bliká na pristrojovke. Z diaľkovým ide zavrieť aj otvoriť auto. Pri zatvoreni auta z diaľkovým kľúčom blikaju smerovky rychlo. Ked zapnem radio vypisuje mi ekonomy mod. Ale kedze neviem auto nastartovat tak to neodstráni. Batériu som vymenil za novu ani to nepomohlo. 

Odesláno

Dalo sa to bez vybratie tej krabičky. Jedine co sa odpajalo je bateria. Ono je to dosť volne a položené na batérií. Pôvodná bateria sa nabijala bez odpojenie batérie na odporúčanie autorizovaného servisu.

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Mrkni se u BSI pojistkovy panel na pojistku SH jestli neni v modu parking. Musi byt v modu client. Economy mod muzes vypnout diagnostikou. Jestli jsi menil baterii, neprehodil jsi kabely k pojistkam nad baterii?? Dost se pletou..

Ja se priklanim k te pojistce SH.

Kdyz otevres pojistkovou skrin u BSI tak nejak u prostred je velka pojistka s napisem SH. Patice ma tri kontakty - vlevo je parking a v pravo je client ( napsano na te svorkovnici nahore ) musi byt zapojena jako client.

Upraveno uživatelem sett.masterr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...