Hafity Odesláno 8. únor 2025 Odesláno 8. únor 2025 před 13 hodinami, Vlado 81 napsal: než hydrostely natkakuji olej do systemu Olejový systém tlakuje olej do hydroštelů.... To zarachocení trvá vteřiny.... Citovat
RoumenCZ Odesláno 8. únor 2025 Autor Odesláno 8. únor 2025 Ono to v podstatě znělo každé ráno takhle, i když bylo plus pět nebo mínut pět. Video.mov Citovat
Vlado 81 Odesláno 8. únor 2025 Odesláno 8. únor 2025 (upraveno) Zvuk mám takmer rovnaký ale počuť to viacej až pri jazde. Do toho km to ale vždy prestane. Jinak ďakujem za odpovede. Ešte ma napadlo mohli by to byť dvihatka alebo ventily keby menili tu hlavu kvôli tomu že strelila retiazka aj keď to by mali predsa vidieť keď to mali dole. Ale povedzme si na rovinu autorizak sa snaží zo všetkého vyvliecť. Mali meniť olej aj filtre než ho predávali aj povedali že urobili prehliadku ale vzduchový filter keď som skontroloval vyzeral ako keby tam bol od noveho auta. A olej tiež nevyzeral že bol meneny 300km do zadu než som ho skontroloval. Upraveno 8. únor 2025 uživatelem Vlado 81 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. únor 2025 Odesláno 8. únor 2025 tak jestli byl vyměněný vzduch. filtr se poznat dá i po 300 KM, ale ten olej už nee Citovat
RoumenCZ Odesláno 8. únor 2025 Autor Odesláno 8. únor 2025 Navíc 308 mají vanu, ze které se nevylije vše. Takže prostě tam něco málo zůstane a nový olej se tím " kontaminuje ". Citovat
slim12 Odesláno 16. únor 2025 Odesláno 16. únor 2025 V 7. 2. 2025 at 15:56, RoumenCZ napsal: Momentálně mám 55xxx km, auto už je odstavené v autorizáku, čeká se na rozebrání a výměnu vaček se silnějším řetízkem. Na ranní startech už se začal dost projevovat. Jinak nemám co vytknout, až na některé bolesti už z fabriky. Mám stejný motor v 5008, to mě zajímá.. Můžu se zeptat, jestli tu výměnu máš v rámci záruky? Pokud ano, k uznání stačil ten zvuk, který uvádíš v dalším příspěvku? Docela mně to připomíná moje zimní starty.. Pokud je to mimo záruku, na kolik taková repas na 8 mm řetěz vyjde? Díky za odpověď. Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. únor 2025 Odesláno 16. únor 2025 v autorizaku na cca 45-50 jak kde , tady to dela i clen Chou-lu dělal driv v autorizaku ted dela sam na sebe …. zkus se ho zeptat …..ja mam jeste 2,5 roku zaruku pak to budu muset resit pokud se to nevysere driv Citovat
RoumenCZ Odesláno 17. únor 2025 Autor Odesláno 17. únor 2025 před 10 hodinami, slim12 napsal: Mám stejný motor v 5008, to mě zajímá.. Můžu se zeptat, jestli tu výměnu máš v rámci záruky? Pokud ano, k uznání stačil ten zvuk, který uvádíš v dalším příspěvku? Docela mně to připomíná moje zimní starty.. Pokud je to mimo záruku, na kolik taková repas na 8 mm řetěz vyjde? Díky za odpověď. Čest, je to v rámci záruky. Budu platiti jen vodní pumpu, nějaké kladky a takové blbosti za celkem 13 tisíc. Jinak vačky, 8mm řetízek apod je v rámci záruky. Akorát teda už je to 4 týden, co jsem bez auta, nějak nestíhají. Citovat
slim12 Odesláno 17. únor 2025 Odesláno 17. únor 2025 (upraveno) Ok, díky.. A uznali to jen na základě toho zvuku při startu nebo se dělala i vizuální kontrola nebo něco? Upraveno 17. únor 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
RoumenCZ Odesláno 17. únor 2025 Autor Odesláno 17. únor 2025 (upraveno) V podstatě uznali, že je slyšet řetízek podle toho videa a že to mám okamžitě přivézt. Vizuální kontrola se dělá až se to rozkuchne a to se hlavně kontrolují čísla dílů, jestli to splňuje požadavky v nároku na výměnu. Je to nějaký special care. Upraveno 17. únor 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji Citovat
Zabak22 Odesláno 17. únor 2025 Odesláno 17. únor 2025 Před hodinou, RoumenCZ napsal: Akorát teda už je to 4 týden, co jsem bez auta, nějak nestíhají. Zaujímavé, ja som mal za 3 dni v autorizáku vymenenú reťaz na DV6. Za mňa- DV6 zložitejší motor. Citovat
RoumenCZ Odesláno 17. únor 2025 Autor Odesláno 17. únor 2025 (upraveno) No jo, ale to nebyli nemocní všichni mechanici a tak. Upraveno 17. únor 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji Citovat
ozzy56 Odesláno 17. únor 2025 Odesláno 17. únor 2025 před 1 hodinou, RoumenCZ napsal: Čest, je to v rámci záruky. Budu platiti jen vodní pumpu, nějaké kladky a takové blbosti za celkem 13 tisíc. Jinak vačky, 8mm řetízek apod je v rámci záruky. Akorát teda už je to 4 týden, co jsem bez auta, nějak nestíhají. být měsíc (zatím) bez auta a platit za tovární zmetek nepovažuju za PLUS proto si NOVE auto fakt nepořizuju Citovat
RoumenCZ Odesláno 17. únor 2025 Autor Odesláno 17. únor 2025 No, tohle taky nové nebylo. Kdybych koupil nové, nemám problém s řetízkem. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. únor 2025 Odesláno 17. únor 2025 no takhle--kdybys koupil nové auto dříve, tak máš , a vo tom to je Citovat
RoumenCZ Odesláno 17. únor 2025 Autor Odesláno 17. únor 2025 Dokud je to na záruku, tak mi to asi ruce nijak nekrátí. Kdybych to měl ale platit ze svého, tak už by mi to trošku vadilo. Citovat
slim12 Odesláno 23. únor 2025 Odesláno 23. únor 2025 Zdarec, můžu se zeptat který servis ti to dělá? Počítám že v Brně..? Citovat
RoumenCZ Odesláno 24. únor 2025 Autor Odesláno 24. únor 2025 Zdarec, dělá mi to servis v Třebíči. Citovat
RoumenCZ Odesláno 25. únor 2025 Autor Odesláno 25. únor 2025 Auto je hotové a v pondělí odjelo z Třebíče domů. Komplikace akorát byla, že v pátek jsem ho vyzvedával, ale ustřelila hadice od topení, takže tam zůstalo. Takže teď už mě jen čeká: - nechat vyměnit víko převodovky a gufero na odjištění zpátečky skrz - vyřešit prasklé čelní okno radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 25. únor 2025 Odesláno 25. únor 2025 A jak to bylo se zárukou a kulancí? Co jsi platil? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.