Medvěd Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Takže - Dakaros - domnívám se, že sis na sebe upletl bič ve formě povinné návštěvy 20. srazu na Džbáně (a dopobručuju nechat si volnej i následující weekend - ne snad, že bychom Tě na Džbáně ožrali tak, že by ses celý weekend kurýroval /to pitem moc dobře nejde/, ale v tomto termínu se koná Šebetov a pokud se Ti bude líbit s námi na Džbáně, pak na Šebetov určitě budeš chtít jet též). Teď mě napadlo: \"Víte, čím chce umírající šokialistická vláda zvýšit zamětnanost na Mostecku???\" Nařízením 1385/a/2006 se dne 8. 6. 2006 rozhodlo o tom, že za státní peníze se provede rekonstrukce mosteckého pivovaru a jeho výroba se bude specializovat právě na výrobu nealkoholického piva /samozřejmě v bodě b) stejného nařízení se omezuje výroba nealkoholického piva v jiných - ať už státních, nebo i soukromých pivovarech/. A celá tato operace má skrytý název: \"PITOMOST\" [upravil dne 13/6/2006 Medvěd] Citovat
Dakaros Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd Takže - Dakaros - domnívám se, že sis na sebe upletl bič ve formě povinné návštěvy 20. srazu na Džbáně (a dopobručuju nechat si volnej i následující weekend - ne snad, že bychom Tě na Džbáně ožrali tak, že by ses celý weekend kurýroval /to pitem moc dobře nejde/, ale v tomto termínu se koná Šebetov a pokud se Ti bude líbit s námi na Džbáně, pak na Šebetov určitě budeš chtít jet též). Teď mě napadlo: \"Víte, čím chce umírající šokialistická vláda zvýšit zamětnanost na Mostecku???\" Nařízením 1385/a/2006 se dne 8. 6. 2006 rozhodlo o tom, že za státní peníze se provede rekonstrukce mosteckého pivovaru a jeho výroba se bude specializovat právě na výrobu nealkoholického piva /samozřejmě v bodě b) stejného nařízení se omezuje výroba nealkoholického piva v jiných - ať už státních, nebo i soukromých pivovarech/. A celá tato operace má skrytý název: \"PITOMOST\" [upravil dne 13/6/2006 Medvěd] No dobrá dobrá, budu se snažit přijet! Citovat
Vvitty Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Vvitty to nebyl kamion... Jo to nebyl kamion ani nic jiného, protože už jsem klidný a rozumný řidič.......:roker zato ten pan jedouci vytrvale 120 v levem pruhu (predjizdel kamion na horizontu) a reagujici na probliknuti seslapnutim brzd a zpomalenim na 110 byl <censurovano> ... Citovat
Dakaros Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Jestli se nepletu, ten džbán je 7.-9.7.2006!??! To je paráda, to bych měl mít volno a snad i finance! :papa:papa Citovat
Medvěd Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Pleteš: Džbán je ve čtvrtek 13. 7. John: Jinak další Džbán je zamluvený na 13.7.2006 (čtvrtek),je to den před odjezdem na Šebetov, tak snad se tam alespoň sejdeme ve stejném počtu jako minule před odjezdem na sraz. Peugeot 405 Mi16 ať žije lví síla.. už opět žije Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.