Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pigi.jakub

No já jsem maximálku jetě nezkoušel ani zkoušet nebudu, exnout za volantem se dá aj v mnohem menších rychlostech.A mám svoje auto rád páč jsem se na něj nedělal..Tak asi tak no.Když se takovej vůl vyseká ve 200km/h to pak musí vypadat ,ale tihle lidé to většnou jako zázrakem přežijou a vezmou život někomu nevinnému..

takovehle veci se nezkousi ve meste pred skolkou ...

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Původně zaslal: bubakkaja

Původně zaslal: rybízek106

slušný číslo...

ale vůbec mi tam nesedí ten prázdnej display...:myslim

mozna sviti slunko:myslim pockej mam jeste jednu

No po tobě bych auto rozhodně nechtěl...

kdyz bude motor i prevodovka prohraty na provozni teplotu a nebudes to delat dlouhodobe, tak tim autu neublizis.

no to je jasne ze nejsem hovado anejedu s tim tak za studena a pockam az budiky ukazou ze muzu jet:super kdyz ten motor chce jet tak proc ho dusit ale pripoustim ze jsem docela hovado kdyby se neco stalo mam rodinu
Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

No já jsem maximálku jetě nezkoušel ani zkoušet nebudu, exnout za volantem se dá aj v mnohem menších rychlostech.A mám svoje auto rád páč jsem se na něj nedělal..Tak asi tak no.Když se takovej vůl vyseká ve 200km/h to pak musí vypadat ,ale tihle lidé to většnou jako zázrakem přežijou a vezmou život někomu nevinnému..

takovehle veci se nezkousi ve meste pred skolkou ...

Nech ho, žije v jinym světě, kde je motor ve 200 přetočenej, zastavit trvá kilometr a adrenalin při tom stříká ze všech pórů.

Auto na se může kežrou chvilku rozpadnout na prvočinitele a proto to děláme, aby sme si něco dokázali.

Odesláno

slušný číslo...

a ty vis ktere hovado ojizdelo ten vuz pred tebou tim ze mu davas treba za studena mu ublizujes daleko vic nez ja:roker a navic jestli sis nevsiml tak v tech 240 nema jeste plne otacky ono to totiz toci 7500

[upravil dne 17.6.06 bubakkaja]

Odesláno

slušný číslo...

a ty vis ktere hovado ojizdelo ten vuz pred tebou tim ze mu davas treba za studena mu ublizujes daleko vic nez ja:roker a navic jestli sis nevsiml tak v tech 240 nema jeste plne otacky ono to totiz toci 7500

A proč je každý ten budík jinej?

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

slušný číslo...

A proč je každý ten budík jinej?

protoze xsary vts mely bud bile nebo cerne:roker
  • O 1 rok později...
Odesláno

No s mou 306 1.4 55KW som tiez isieln tachometrovych 185 km/h ...

Ale s puntom 1.4 GT to bylo 245 km/h :) :) :) Skousim este pohladat foto, vtedy mi to kamarad fotil :)

Odesláno

307 jsem rozhoupal maximálně na 210 Km/h z kopce. Audi jsem zkoušel na dálnici do Plzně v noci a výsledek 260 Km/h Nemám to bohužel vyfocené, protože při té rychlosti už jsem se bál dělat cokoli jiného než řídit. Myslím, že by šla ještě trochu víc, ale ne 260 už zapracoval omezovač. Jinak super úsek na testování auta je na dálnici od Plzně na Prahu v úseku od Loděnice nahoru do kopce k Rudné. S autem dole zpomalím pod kopcem přesně na 100 a nahoře když je na tachometru přes 200, je všechno v pořádku ;) Máme ve firmě ještě Passata 2.5 TDi tu nejsilnější verzi a chipnutou s Tipronickem a ta jede taky hodně slušně. Ta má nahoře kolem 225. Audi je na 235 - 240. Modrý sršeň 307 má na kopci 150 :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...