Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím všechny nadšence,

mám trochu nemocný auto a chtěl bych od vás radu...

před nedávnem se mi urval lem blatníku,tak jsem to zkoušel několikrát lepit,ale vždycky to nějak povolilo...dokáže mi tu někdo poradit,čím to přilepit,aby to opravdu drželo a měl jsem klid???

nebo neví někdo,kde by se dal sehnat neporušenej pravej přední lem na 106 sport?novej je mastnej jako kráva...

předem díky za všechny odpovědi a rady...

post-0-14109594637825_thumb.jpg

Odesláno

jak už jsem psal,při jakýkoliv manipulaci je to děsně nachylný a taky blbě vymyšlený...sundavat jsme to zkoušeli už kdysi dávno ještě při bouračce a všechny ty výlisky nebo jak říkate vy čudlíky se nám urvali....připadá mi to,že ten lem je jen na jedno použití,tj na jedno nasazení...

takže sundání a opětovné nasazení nepřipadá v úvahu...

s co se šroubků týče,napadlo mě to taky,ale ten lem je tak slabej,že taam není dostatek masa na to,by se tam nejakej šroubek chytil...

právě proto žádám o radu,čím ho přidělat...

Odesláno

jakej silikinovej tmel máš přesně na mysli?

já slyšel jen něco málo o tzv. tekutejch hřebíkách,používaj se hodne ve stavebnictví na přidelávání lišt,desek ke stěně,zábradlí,...a kdesi cosi,ale o lemu na 106ce tam nic nepsali...:)

Odesláno

Nebo například unifix, ten se používá na lepení snad všeho, já tím přilepil všechno možný a drží to jako kráva. Výrobce Den Braven. Stojí asi 160 Kč kartuše.

Odesláno

Z vlastní zkušenosti můžu doporučit lepidlo / tmel na lepení autoskel. Prodal mě ho můj automechanik na přilepení zadního křidélka a fakt to drží jak židovská víra.

Nemám to u sebe, tak nevím jak se to jmenuje, ale je to taková ta klasická tmelový piksla (viz. Oddieho odkaz) jenom je komplet žlutá a to lepidlo / tmel je černý.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...