rybízek106 Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 zdravím všechny nadšence, mám trochu nemocný auto a chtěl bych od vás radu... před nedávnem se mi urval lem blatníku,tak jsem to zkoušel několikrát lepit,ale vždycky to nějak povolilo...dokáže mi tu někdo poradit,čím to přilepit,aby to opravdu drželo a měl jsem klid??? nebo neví někdo,kde by se dal sehnat neporušenej pravej přední lem na 106 sport?novej je mastnej jako kráva... předem díky za všechny odpovědi a rady... Citovat
Crack Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 nejsou tam náhodou takový bílý čudlíky?teda ted už je tam asi nemáš když sou urvaný,ale neměli by tam bejt? Citovat
rybízek106 Odesláno 11. červen 2006 Autor Odesláno 11. červen 2006 jj,takový plastový výlisky z toho lemu,který prochází blatníkem... fakt blbě vymyšlený a na jakoukoliv manipulaci děsně náchylný... Citovat
Crack Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 nešlo by sundat celej lem a zas je tam nacvakat zpátky a lem přidělat? Citovat
Fusion Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Nebo to zevnitř jak byl čudlík vyvrtat malou dírku a hodit tam podložku a krátkej šroubek. Nějak by to šlo určitě vymyslet. Citovat
rybízek106 Odesláno 12. červen 2006 Autor Odesláno 12. červen 2006 jak už jsem psal,při jakýkoliv manipulaci je to děsně nachylný a taky blbě vymyšlený...sundavat jsme to zkoušeli už kdysi dávno ještě při bouračce a všechny ty výlisky nebo jak říkate vy čudlíky se nám urvali....připadá mi to,že ten lem je jen na jedno použití,tj na jedno nasazení... takže sundání a opětovné nasazení nepřipadá v úvahu... s co se šroubků týče,napadlo mě to taky,ale ten lem je tak slabej,že taam není dostatek masa na to,by se tam nejakej šroubek chytil... právě proto žádám o radu,čím ho přidělat... Citovat
jozefsv Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 skusil si silikonovy tmel?drzi lepsie ako lepidlo a je otrasom odolne.znamemu padala ecv-cka tak ju na plech nalepil silikonom a drzi super uz velmi dlho. Citovat
rybízek106 Odesláno 12. červen 2006 Autor Odesláno 12. červen 2006 jakej silikinovej tmel máš přesně na mysli? já slyšel jen něco málo o tzv. tekutejch hřebíkách,používaj se hodne ve stavebnictví na přidelávání lišt,desek ke stěně,zábradlí,...a kdesi cosi,ale o lemu na 106ce tam nic nepsali... Citovat
oddie Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Silikon určitě ne, když už tak tohle: http://www.soudal.cz/cz/product-detail.php?evc=5248100 Citovat
Hadra Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Nebo například unifix, ten se používá na lepení snad všeho, já tím přilepil všechno možný a drží to jako kráva. Výrobce Den Braven. Stojí asi 160 Kč kartuše. Citovat
Bohouš Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Z vlastní zkušenosti můžu doporučit lepidlo / tmel na lepení autoskel. Prodal mě ho můj automechanik na přilepení zadního křidélka a fakt to drží jak židovská víra. Nemám to u sebe, tak nevím jak se to jmenuje, ale je to taková ta klasická tmelový piksla (viz. Oddieho odkaz) jenom je komplet žlutá a to lepidlo / tmel je černý. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.