lucie.elizeusova Odesláno 11. červenec 2024 Odesláno 11. červenec 2024 Ahojky kluci, chlapi! Potřebuji pomoct- jak jinak Mám Peugeot 308 sw, víc o něm nevím - je to diesel cca 6let starý. Najeto méně než 100.000km, servis pouze u Peugeotu a každoroční prohlidky( poslední v lednu). Dnes jsem jela z nákupu a najednou se mi rozsvitila kontrolovat motoru a hláška- chyba motoru- potřebná oprava nebo tak něco a ve stejné chvíli smrad čpavku z klimatizace. No dojela jsem teď 100 metrů k domu a zkusila koukat pod kapotu- nic neobvyklého. Pod autem nikde nic neteče. Zkusila jsem znovu nastartovat- stále stejná chyba a opět ten smrad čpavku. Ani do servisu takhle nedojedu, budu muset volat odtah. Nějaký tip než ve v Peugeotu sedřou z kůže? Děkuji Citovat
RichVa Odesláno 11. červenec 2024 Odesláno 11. červenec 2024 Co to je přesně za 308SW se zjistí, pokud sem dáš VIN Poradit (kouknout se Ti na to) by mohli @ChouLu nebo @Vena garážmistr ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.