fousek Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Mám Peugeot 406 1.8 81kw r.v97 .Mohl by mi někdo poradit ,jak moc se má našponovat rozvoďák ( např. moment. klíčem ) ? Mám tam MAN kladku. Citovat
Ferry Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 dela se to elektronickym meridlem, pokud neni k dispozici, muze se to napnout nouzove tak, ze na predni strane je mozne rukou remen pootocit o 45°, je to ale jen nouzove nastaveni a remen se pak MUSI napnout elektronicky meridlem, tolik servisni manual Citovat
fousek Odesláno 7. červen 2006 Autor Odesláno 7. červen 2006 Jo to jsem se také dočetl.Měl jsem Forda a tam to bylo napsáno také ,ale na můj dotaz ve značkovém servisu jak to dělaj oni mi řekli ,že to dělaj od oka.Pak má člověk někomu důvěřovat .Proto by mě zajímalo jiné možné řešení. Citovat
oddie Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Slušný servis na to má měřák. Protože jedině tak lze to napnutí nastavit tak, jak je předepsáno (u motorů, které nemají aut. napínák, ani doporučený náhradní postup s nějakým přípravkem). Dělat to od oka není zrovna ideální - on ten řemen má sice nějakou rezervu, ale většinou vede napínání \"od oka\" k přepnutí řemenu a zásadnímu zkrácení jeho živontosti. Rozhodně bych při napnutí \"od oka\" nespoléhal na mex. výrobcem doporučený interval výměny, a měnil řemen v polovině toho intervalu (resp., já bych si to nechal udělat v servise s měřákem, když je to potřeba nastavit, ale pokud si to za každou cenu chcete dělat sami...) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.