Přejít na obsah

fousek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

Vše od uživatele fousek

  1. fousek

    Podtlak v nádrži

    mrkni sem
  2. Mám problém s tím , že když je motor studený a na kapotu svítí sluníčko motor nechce nastartovat .(dříve to nedělalo) Když při startování přidám plyn tak naskočí . Mohlo by to být čidlo nasávaného vzduchu nebo co vás napadá ? Nevím ani rozmístění čidel. Můžete mi někdo pomoci, prosím .Mám 406 1,8 16V r.v.97 81kW
  3. fousek

    problém se stěrači

    Všem děkuji. Problém odstraněn:super ( studené spoje na desce relátka) . Toho kdo navrhl umístění relátka tak šikovně bych chtěl dostat do ruky
  4. fousek

    problém se stěrači

    Já jsem teda ten druhý případ (relé) . Kde je přesně to relé? U toho děravého plastu za pojistkovou skříňkou mám asi jen 3 relé . Toto relé je ze spodu tohoto plastu , nebo kde? Jak se k němu dostanu?
  5. fousek

    problém se stěrači

    Problém je v tom ,že tam nemám ten senzor a mám takovej dojem že mi to předtím fungovalo , ale jenom jako s cyklovačem s jednou rychlostí.
  6. fousek

    problém se stěrači

    Jak je u tohoto modelu řešena první poloha přepínače stěračů ?
  7. Kde najdu jednotku BSI ? Mám 406 1.8 16V rv.97 . upraven nevhodny nazev tematu, nebot nema s BSI nic spolecneho. Ferry [upravil dne 2/12/09 Ferry]
  8. fousek

    odvzdušnění nádrže

    To je snad jasný. Ale mam podezření že možná ten podtlak. vent. je načatej (udržuje jinej podtlak ) .Protože když odpojím hadičku - od nádrže k filtru tak se podtlak v nádrži netvoří . El.ventil funguje . Jestliže jsou připojeny všechny hadičky - projedu auto a potom zastavím a zhasnu motor je slyšet u filtru jak se natahuje vzduch do okruhu. Po chvilce to přestane a já když jdu k víčku nádrže tak si to stejně ještě přisaje vzduch.
  9. fousek

    odvzdušnění nádrže

    Já jsem měl v tom blatníku bláto a vodu , voda byla také ve filtru , zřejmně tam byla natažena tím podtlakem.
  10. fousek

    odvzdušnění nádrže

    filtr [upravil dne 10.11.07 fousek]
  11. fousek

    odvzdušnění nádrže

    Nedaří se mi tam dát foto - sakra
  12. fousek

    odvzdušnění nádrže

    Filtr s aktivním uhlím.
  13. fousek

    odvzdušnění nádrže

    Tak jsem to prozkoumal. Podle mě to pracuje tak , že ve filtru je ventil na podtlak přes který se přisává vzduch . Protože při vhodných podmínkách vzniká podtlak ve filtru ( částečně i v nádrži ) a to od sání přes el. ventil a tento podtlak je kompenzován přisáváním vzduch z venčí - (ventil podtlaku ve filtru) jinak by se podtlak mohl zvětšovat.
  14. fousek

    odvzdušnění nádrže

    Dobrá zítra na to mrknu a dík:super
  15. fousek

    odvzdušnění nádrže

    Kolik otvorů má filtr s aktivním uhlím ? Není v něm zabudován ventil pro přisávání vzduchu z podběhu?
  16. fousek

    odvzdušnění nádrže

    Nevím to jistě , ale já si myslím že přes ten el. ventil se nasávají výpary do sání = podtlak ve vedení .Ja potřebuju dostat vzduch do nádrže jak se tam dostane? Je to někde u hrdla?
  17. Nevíte někdo jak pracuje odvzdušnění nádrže ? Kudy nasává vzduch do nádrže !? Kdy a jak dlouho je sepnut el.ventil odsávání par? Mám podtlak v nádrži.Dik za vaše rady.
  18. fousek

    Brzdy vs. Brzdové destičky

    Tak jsem dal jiné destičky a zatím to je mnohem lepší , ale čekám jak se to bude chovat až si sednou destičky.
  19. fousek

    Brzdy vs. Brzdové destičky

    Jogin: Jaké tam máš destičky a kotouče ? Já mám podobný problém mám - kotouče LUCAS a desky JURID
  20. fousek

    brzdy

    Kolik mám najeto na těch novejch brzdách nedokážu odhadnout , ale mám je od 11/2006 a jezdíme skoro každej den , ale kratší vzdálenosti. Nejezdíme nijak divoce.
  21. fousek

    brzdy

    Mám problém s kmitáním volantu při dlouhodobém brždění , ale na brzd. pedálu není cítit žádné kopání - ( např. sjezd z dálnice) můj pocit je že ke kmitání dochází při zahřátí brzd. Mám nové kotoče LUCAS a nové destičky z Autokelly ,značku si ale nepamatuju .Studené brzdy = OK . Zahřáté a zkroucené kotuče by podle mého názoru se měli projevit i na brzdovém pedálu , takže já bych to viděl na desky.Prosím vas o vaše názory a zkušenosti. Peugeot 406 1.8 97
  22. Nevíte jak je náročná výmněna zadního ložiska ( náboje ) - jestli je na to potřeba stahovák nebo další spec. nářadí? A hlavně kde sehnat ten náboj kola za rozumnou cenu?
  23. fousek

    disky na 406

    Ano potřebuju obout letní gumy a nevím kolik místa potřebuju mezi diskem a brzdičem aby to bylo bezpečné.
×
×
  • Vytvořit...