Dafson Odesláno 22. květen 2024 Odesláno 22. květen 2024 Rád bych si vyměnil žárovičky v přístrojovce u 106ky. Jaké je označení patice těch žárovek? Dají se sehnat ledkové barevné. Líbilo by se mi zelené podsvícení. Děkuji Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. květen 2024 Odesláno 22. květen 2024 1,2W celosklo puvodne je zeleny ne ?? Citovat
Dafson Odesláno 22. květen 2024 Autor Odesláno 22. květen 2024 A tak už jsem to dohledat. Žárovka B8,5. Mělo by to být ono ne? Citovat
P607Olda Odesláno 23. květen 2024 Odesláno 23. květen 2024 Než je vyndáš, označ si, které pozice byly obsazeny. Děr je tam mnoho. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Ice-man Odesláno 24. květen 2024 Odesláno 24. květen 2024 (upraveno) Spíš se podívej tady na fóru jak se předělává podsvícení. Někde to tu bude. Tyhle staré budíky mají světlo rozvedené plastovou deskou, světlovodem a je to vyladěné na žárovky. Když jen vyměníš žárovičky za ledky tak budeš mít kus budíků přesvícený a kus kde bude stín. Já to kdysi na 406tce bastlil vyřezáním světlovodů a vlepením a pájením ledek tak aby to svítilo rovnoměrně. Pak je tam ještě tenká deska s číslicemi a ikonami, která je nabarvená na oranžovo a tu bys musel oškrábat, nebo koupit zelenou. Jinak to budeš mít podsvícené zelenooranžově. Takže jestli nechceš tohle všechno podstoupit tak to nech oranžové s žárovkami. Upraveno 24. květen 2024 uživatelem Ice-man Citovat
Dafson Odesláno 28. květen 2024 Autor Odesláno 28. květen 2024 (upraveno) A co koupit aspoň ledky bílé? Jestli by to vypadalo líp než klasické žárovky. Akorát nemůžu najít označení patice. Mohlo by to být B8,5? Upraveno 28. květen 2024 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
Ice-man Odesláno 28. květen 2024 Odesláno 28. květen 2024 No zkusil bych ledky s rozptylem do všech směrů, ta na tvém obrázku bude svítit bodově a kus budíků bude ve stínu. Když už tak něco takového. Pak nevím jestli ti bude fungovat původní ztlumování podsvícení. Když tam dáš bílé tak je nemá smysl měnit, když to bude pořád oranžové ne? Označení patice nevím. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. květen 2024 Odesláno 28. květen 2024 regulace nebude funkcni bude to svitit furt a pak uz vubec me to tak delalo Citovat
Dafson Odesláno 28. květen 2024 Autor Odesláno 28. květen 2024 před 5 hodinami, Ice-man napsal: No zkusil bych ledky s rozptylem do všech směrů, ta na tvém obrázku bude svítit bodově a kus budíků bude ve stínu. Když už tak něco takového. Pak nevím jestli ti bude fungovat původní ztlumování podsvícení. Když tam dáš bílé tak je nemá smysl měnit, když to bude pořád oranžové ne? Označení patice nevím. Ani nevím že se dá to osvětlení regulovat. No vím že světlo bude spíš do oranžova, ale napadlo mě jestli nebude jasnější než klasická žárovka. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. květen 2024 Odesláno 29. květen 2024 nektere modely to meli nektere ne - kdyz to nema maji ten konektor proklemovany dratovou spojkou (ja to tak mel u Saxa) novejsi saxo s LEDkama origo to melo uz cudlikem na budiku (ten co ma uz digitalni odometr) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.