HOFA Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 Mám dotázek dá se nějak nastavit,aby se světla/potkávačky/ vždy samy rozvěcovaly,myslím,že za nějakou krátkou dobu to bude hodně aktuální. Citovat
Radek V. Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 Určitě dá. Někde se to tu probíralo. Ještě jsem slyšel o přídavném modulu....to taky nebylo špatný Citovat
Péťa Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 Návod, jak dodělat automatické rozsvěcení tady dával Ferry. Co třeba hledat? Citovat
Péťa Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 Původně zaslal: Peta Návod, jak dodělat automatické rozsvěcení tady dával Ferry. Co třeba hledat? Tak jsem to poplet Najdete to tady Citovat
JarinoRS Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 na 307 si to daj aktivovat v servise, naco dorabat suciastku Citovat
doktor Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 Jasně nech si to v servise zapnout trvá to 2 minuty a nic za to nechtěli.Stačí říct že chceš aktivovat zimní světla. Citovat
jardas Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Já jsem to vyřešil jednoduše - vyndal jsem čidlo automatických světel, rozebral a zastínil přímo ten snímací prvek. Trvalo to asi 10 minut a je to. Teď mám světla pořád na AUTO a je po problémech se svícením. Citovat
dusans Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 To jardas: Nápad je to dobrý ale teď ti svítí i osvětlení přístrojovky,osvětlení displeje autom. klimatizace se přepne na noční režim a na displeji není ve slunečný den nic vidět. Proto je lepší si to nechat aktivovat v servise.Svítí jen tlumená světla(dálková nejdou zapnout pouze světelná houkačka,aby jste omylem nejezdili cely den s dálkovými).Displej klima je v denním režimu. Citovat
jardas Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 To máš pravdu, ale večer tedy musíš světla stejně ručně zapnout, aby ta palubka \"ožila\". Zatím mi snížené podsvícení displejů nevadilo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.