graver Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 V určitých otáčkách se mi klepe šaltr. Dělá to jen na dvojku a na čtyřku a ne vždycky - většinou jen když je motor dost v záběru, ale není to pravidlo. Když páku chytím, tak se přestane klepat, tzn. netluče to do ruky, že by to klepání nešlo zastavit. Co to může být - poloosa, silentbloky na motoru? Už to dělá dost dlouho a je to pořád stejné - zatím se to nijak nezhoršuje. Kdyby to byla poloosa, tak už to snad dávno muselo vymlet kineťáky, ne? Citovat
vector Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Původně zaslal: graver V určitých otáčkách se mi klepe šaltr. Dělá to jen na dvojku a na čtyřku a ne vždycky - většinou jen když je motor dost v záběru, ale není to pravidlo. Když páku chytím, tak se přestane klepat, tzn. netluče to do ruky, že by to klepání nešlo zastavit. Co to může být - poloosa, silentbloky na motoru? Už to dělá dost dlouho a je to pořád stejné - zatím se to nijak nezhoršuje. Kdyby to byla poloosa, tak už to snad dávno muselo vymlet kineťáky, ne? Celá táhla řazení mají gumové vložky. Silentblok pod motorem je pohyblivý a časem se vymačká i slabší vibrace se přenesou do řazení. Stačí normální vibrace chodu motoru, natož pak poloosa a jiné radosti. I Dieselových motorů je lehké klepání řadičky normální stav. Pokud ji zastavíš rukou, nic se nepřenese to už by musel být fakt havariiní stav. Projevuje se ti to tedy jen při rychlostech řazených dozadu ? Mrkni při rozjezdu, jestli nemá tendenci vyskočit a když přidáš a ubereš, jestli se neozve klepnutí od motoru... jinak to považuj za normální stav. PS: Poloosa by ti klepala celym autem, i do řízení. Citovat
vix Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 je normální stav, když mi kvalt vypadne na železničním přejezdu ? Citovat
TiborTeam Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Tady bych se taky poptal Mě to zase klepe pouze na 5. a jenom když lehce přitlačím směrem dopředu. A POUZE v záběru ! Když sundám nohu z plynu tak se ani necukne. Citovat
chuck11 Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Původně zaslal: vix je normální stav, když mi kvalt vypadne na železničním přejezdu ? To teda není:o:o Citovat
graver Odesláno 5. červen 2006 Autor Odesláno 5. červen 2006 Kvalty nevypadávají, dělá to jen 2+4, zpátečka ne. S asi poloosou nějaký problém mám, protože se na dvojku v silnějším záběru (ale nikdy jindy) trochu klepe celé auto (jakoby mírně plavalo). Když přidám/uberu, od motoru to občas trochu klepne, takže silentbloky? Je tam tuším taky něco jako akcelerační silentblok? Citovat
vector Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Původně zaslal: graver Kvalty nevypadávají, dělá to jen 2+4, zpátečka ne. S asi poloosou nějaký problém mám, protože se na dvojku v silnějším záběru (ale nikdy jindy) trochu klepe celé auto (jakoby mírně plavalo). Když přidám/uberu, od motoru to občas trochu klepne, takže silentbloky? Je tam tuším taky něco jako akcelerační silentblok? Jo spodní silentblok motoru... a projít i ostatná \"gumy\". Viděl se jednu 405, co se rozklepala na dvojku a na trojku trochu míň- Bylo to tím, že dostala ránu z boku a měla vařený uchycení převodovky.. holt to někdo nesrovnal jak měl. Skončilo to pádem motoru tak o 5cm dolu a odstávkou na několik dní... Autem může klepat víc věcí, než jen polosy a ne vždycky to musí bát tak tragické. I když v záběru to vypadá na poloosu. Citovat
vector Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: vix je normální stav, když mi kvalt vypadne na železničním přejezdu ? To teda není:o:o Podle toho , jak ten přejezd přeletěl a jak tam dotlačil tu rychlost... stát se to může. U Faka to třeba bylo pravidlem a některý rychlosti si tam musel přidržet, když si přidal, jinak smůla. Tahle auta jsou trochu kvalitnější, ale nikdy nevíš na jakej přejezd narazíš Citovat
Radek Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 mne se radici paka klepe uplne stejne. taky na dvojku a ctverku. menil jsem prevodovku asi pred 50tkm, dlouho byl klid, radicka se ani nepohla, ale posledni dobou se zase klepe. se starou prevodovkou mira klepani odpovidala mire zaberu - do kopce klepala hodne - ted je to skoro stejne ve vsech rezimech. silentbloky v nejlepsim stavu urcite nejsou. poloosy nevim Citovat
BobyD Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 jojo to sem tady psal pred par dnema uklitlo mi kolo a od ty doby se mi fofrklacek mrska jak strelenej presne jak pises 2,4 5 je klidek a vzdy v zaberu ,nejdriv jsem myslel silentbloky jenze ty jsem vsechny vymenil a je to furt stejny asi to bude ta zatracena polosa jenze nevim ktera pac sem obe delal takze zadna nevrze a poznam prd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.