Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hurá, kola jsou tam!!!!! (P309)

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi! Tak jem o weekendu konečně přezul na liťáky s letním obutím a je to suprový! Na svůj Peugeot 309 1.4i jem dal 15\" kola z 309 GTi s obudím 185/55 R15! Měl jem z toho celkem strach, ale je to v pohodě, večer sem hodím fotky, jestli přijdu na to jak! Auto teď sedí jako přibitý, zdá se mi, že to na výkonu moc neubralo a časem uvidim, co spotřeba! Nevěřil jem, jak pěkný kola přidaj na vzhledu auta!!!! Zatim aho a jezděte opatrně!!:super

Odesláno
Původně zaslal: Chip

jojo já tam teď nandal 14\" 185/55 ze 106S16(prej) avypada a sedí super jen je nezvyk jak to brzdí, ale vše je v poho.:aut:aut

Jak to brzdí? Jako že moc?

Odesláno
Původně zaslal: Dakaros

Ahoj lidi! Tak jem o weekendu konečně přezul na liťáky s letním obutím a je to suprový! Na svůj Peugeot 309 1.4i jem dal 15\" kola z 309 GTi s obudím 185/55 R15! Měl jem z toho celkem strach, ale je to v pohodě, večer sem hodím fotky, jestli přijdu na to jak! Auto teď sedí jako přibitý, zdá se mi, že to na výkonu moc neubralo a časem uvidim, co spotřeba! Nevěřil jem, jak pěkný kola přidaj na vzhledu auta!!!! Zatim aho a jezděte opatrně!!:super

Jak říká Bohouš, kola dělaj auto a pokud tam máš Speedline, tak na těch vypadá 309tka parádně. Spotřeba bude tak o půl litru vyšší, ale za to to rozhodně stojí.

Těším se na fotky

Odesláno

no dřiv když sem dupnul na brzdu tak uklouzly kola a moh sem kroutit volantem a nic ale tohle neuklouzne a drzi stopu i kdyz brzdim.

ale jestli narazis na to ze to nebrzdi tak mas castecne pravdu normal ve meste to brzdi dobre zatim sem musel prudce brzdit asi z devadesatky a taky mi to prislo podobny jako driv.

uznavam chtelo by to lepsí brzdy ale zas nemam nerízenou a nebrzdenou strelu.

Odesláno
Původně zaslal: Chip

no dřiv když sem dupnul na brzdu tak uklouzly kola a moh sem kroutit volantem a nic ale tohle neuklouzne a drzi stopu i kdyz brzdim.

ale jestli narazis na to ze to nebrzdi tak mas castecne pravdu normal ve meste to brzdi dobre zatim sem musel prudce brzdit asi z devadesatky a taky mi to prislo podobny jako driv.

uznavam chtelo by to lepsí brzdy ale zas nemam nerízenou a nebrzdenou strelu.

Ne, na nic nenarážím, jen se ptám, protože se širokými gumami nemám zkušenosti (mých 90 koníků a 135 Nm by se s nimi nekamarádilo). Ani s nízkoprofilovějšími - kvůli jízdám po Praze musím totiž mít výšku gumy min. 11 cm, níž jít nechci. Takže mě to zajímalo, to je všechno. Dík za info.

[upravil dne 5/6/06 Garfield]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...