Machy406 Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Ahoj, neuměl by mi někdo poradit? Nesvítí mi zadní brzdy, už jsem měnil brzdový spínač, tím to nebylo. I jsem ho rozdělal a znovu nasadil, chvíli fungoval a za chvíli už opět brzdy nevítily. Brzdovýma světlama to není, nefungují vždycky všechny tři naráz a když to chvíli funguje, tak zase fungují všechny tři. Už nevím co s tím. Nemáte někdo taky takový problém u 406 combi? Prosím poradtě. Citovat
Machy406 Odesláno 5. červen 2006 Autor Odesláno 5. červen 2006 To jsem zkoušel, měl jsem ho hodně i málo zatlačený. Chvíli to funguje, asi tak než přejedu nějakou díru. Já jsem koupil už nový ten spínač a do měsíce mi to dělalo znovu. A aby byly oba dva spínače špatný, to se mi právě moc nezdá. Citovat
chuck11 Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Takže máš někdě studeňák nebo nalomený vodič (když ti to reaguje na díry) Citovat
Péťa Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Původně zaslal: komisar tak to nevím že by popojel spínač?to není snad možné spínač \"popojet\" může. Ale tohle spíš vypadá na nějaký špatný (zoxidovaný) konektor... Citovat
Machy406 Odesláno 6. červen 2006 Autor Odesláno 6. červen 2006 Tak už to zatím funguje. Mám u vodičů na brzdy ještě další dráty s koncovkou (\"zásuvka\") na nějaký jiný spínač (jiné drážkování). Koukal u něj konektor, který zřejmě zkratoval o konstrukci, nechápu proč nespálil nějakou pojistku, ale nejsem elektrikář. Bylo mi divný, že brzdy nefungovaly a jen jsem vyndal spínač z držáku, tak začaly svítit. Pro jistotu jsem ten vedlejší konektor celý oizoloval. I když nevím k čemu tam je, možná snad kdybych měl automat tak snad na převodovku, to mě teď napadlo, že když u automatu zabrzdíš a pustíš brzdu, auto se začne na volnoběh rozjíždět, ale to jsem už dost odběhl od brzd. Tak uvidím. Ještě jednou díky. Citovat
Ferry Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 a nebo taky patri do kabelaze k tempomatu zaizolovat a nekde bezpecne prichytit aby se uz nekinklal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.