Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, neuměl by mi někdo poradit? Nesvítí mi zadní brzdy, už jsem měnil brzdový spínač, tím to nebylo. I jsem ho rozdělal a znovu nasadil, chvíli fungoval a za chvíli už opět brzdy nevítily. Brzdovýma světlama to není, nefungují vždycky všechny tři naráz a když to chvíli funguje, tak zase fungují všechny tři. Už nevím co s tím. Nemáte někdo taky takový problém u 406 combi? Prosím poradtě.

Odesláno

To jsem zkoušel, měl jsem ho hodně i málo zatlačený. Chvíli to funguje, asi tak než přejedu nějakou díru. Já jsem koupil už nový ten spínač a do měsíce mi to dělalo znovu. A aby byly oba dva spínače špatný, to se mi právě moc nezdá.

Odesláno
Původně zaslal: komisar

tak to nevím že by popojel spínač?to není snad možné

spínač \"popojet\" může. Ale tohle spíš vypadá na nějaký špatný (zoxidovaný) konektor...

Odesláno

Tak už to zatím funguje. Mám u vodičů na brzdy ještě další dráty s koncovkou (\"zásuvka\") na nějaký jiný spínač (jiné drážkování). Koukal u něj konektor, který zřejmě zkratoval o konstrukci, nechápu proč nespálil nějakou pojistku, ale nejsem elektrikář. Bylo mi divný, že brzdy nefungovaly a jen jsem vyndal spínač z držáku, tak začaly svítit. Pro jistotu jsem ten vedlejší konektor celý oizoloval. I když nevím k čemu tam je, možná snad kdybych měl automat tak snad na převodovku, to mě teď napadlo, že když u automatu zabrzdíš a pustíš brzdu, auto se začne na volnoběh rozjíždět, ale to jsem už dost odběhl od brzd. Tak uvidím. Ještě jednou díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...