-=Michal=- Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Tornado Jooo, tak ty listy v barve vypadaj skvele!!!! Vidim ze se hodne zbavujes cerne na aute. Co planujes s cernyma nalepkama na dverich, jak jsou mezi sklem ridice a pasazera vzadu? Taky pujdou pryc? Moc dík. Ne už zbytek nechám černý to už by bylo moc přeplácané v barvě tahle myslím že je to akorát. :super Paráda. Přesně jak říkáš. Cokoli navíc už by bylo moc :papa Citovat
lampa Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 2 Petr 406 red: nestalo to auto nahodou v dobrejovicich u pepy guta ? Citovat
Petr 406 red Odesláno 13. červen 2006 Autor Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: lampa 2 Petr 406 red: nestalo to auto nahodou v dobrejovicich u pepy guta ? To asi ne a kdy by to mělo být?? Citovat
lampa Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 kdy si delal ty listy, to okoli na te fotce mi pripadlo hodne moc povedomy Citovat
Naspo Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 měl bych lištu i splastem na pravou přední stranu, jen byto chtělo stříknout mněl jsem je v modré barvě. Citovat
Neon Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Petr406red: Neni to vůbec zlý (---> je to pěkný) - a týhle pochvaly si važ, protože já jsem naopak zastánce černých lemů Citovat
Petr 406 red Odesláno 13. červen 2006 Autor Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: lampa kdy si delal ty listy, to okoli na te fotce mi pripadlo hodne moc povedomy Teď nedávno jsem to dodělal. Focený je to u nás na zahradě. Citovat
Petr 406 red Odesláno 13. červen 2006 Autor Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: Neon Petr406red: Neni to vůbec zlý (---> je to pěkný) - a týhle pochvaly si važ, protože já jsem naopak zastánce černých lemů Jo moc dík Citovat
Ferry Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: -=Michal=- Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: -=Michal=- Původně zaslal: Petr 406 red Ty boční jsou lepené do toho černého plastu, ja bych potřeboval jen tu lištičku Dá se to sehnat?? Děkuju Tu zrcadlovou tapetu tam nedávej. Vypadá to eklhaftně. Taky jsem to řešil, protože mám na několika místech chromovanou lištičku shnilou. Tapetu jsem vyzkoušel už asi před 1/2 rokem a výsledek byl otřesnej. Nakonec jsem koupil tzv. PAINT MARKER. Takovou stříbrnou fixku s lakovou náplní a paráda. Fixa se zdá být matná, ale kdž se to natře, tak se leskne skoro jako lišta a je to jen minimálně vidět. No a hlavně to drží jak přivrtaný Doporučuji Je to tohle ? za 124Kc napriklad na www.ekancelar.cz Ne, Ne. Jmenuje se to Paint Marker a výrobce je Alteco a kde jsi to sehnal a za kolik ? Vcera jsem se byl mrknout na holesovicke trznici a maji tam ruzne sirky samolepicich stribrnych list v profilu \"D\"-pulkulate v cenach od 40-65Kc/metr Citovat
Ferry Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: lampa 2 ferry: kde presne na te trznici ? kdyz pujdes tou druhou branou ( ne tou co je McDonald, ale az tou dal) tak v tech malych stancich uprostred \"ulice\" po prave strane smerem od brany, kousek pred halou 17, skoro naproti tusim prodavaji mobily a fotaky, bohuzel na netu jsem nenasel planek trznice tak snad to najdes [upravil dne 14/6/06 Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.