Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prosím o radu: Dá se koupit nebo sehnat boční chromová lišta na dveře bez toho černého plastu???

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

Původně zaslal: Tornado

Jooo, tak ty listy v barve vypadaj skvele!!!! Vidim ze se hodne zbavujes cerne na aute. Co planujes s cernyma nalepkama na dverich, jak jsou mezi sklem ridice a pasazera vzadu? Taky pujdou pryc?

Moc dík. Ne už zbytek nechám černý to už by bylo moc přeplácané v barvě tahle myslím že je to akorát.

:super:super Paráda. Přesně jak říkáš. Cokoli navíc už by bylo moc :papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: -=Michal=-

Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: -=Michal=-

Původně zaslal: Petr 406 red

Ty boční jsou lepené do toho černého plastu, ja bych potřeboval jen tu lištičku :( Dá se to sehnat?? Děkuju

Tu zrcadlovou tapetu tam nedávej. Vypadá to eklhaftně. Taky jsem to řešil, protože mám na několika místech chromovanou lištičku shnilou. Tapetu jsem vyzkoušel už asi před 1/2 rokem a výsledek byl otřesnej.

Nakonec jsem koupil tzv. PAINT MARKER. Takovou stříbrnou fixku s lakovou náplní a paráda. Fixa se zdá být matná, ale kdž se to natře, tak se leskne skoro jako lišta a je to jen minimálně vidět. No a hlavně to drží jak přivrtaný :D

Doporučuji

Je to tohle ? za 124Kc napriklad na www.ekancelar.cz

Ne, Ne. Jmenuje se to Paint Marker a výrobce je Alteco

a kde jsi to sehnal a za kolik ?

Vcera jsem se byl mrknout na holesovicke trznici a maji tam ruzne sirky samolepicich stribrnych list v profilu \"D\"-pulkulate v cenach od 40-65Kc/metr

Odesláno
Původně zaslal: lampa

2 ferry: kde presne na te trznici ?

kdyz pujdes tou druhou branou ( ne tou co je McDonald, ale az tou dal) tak v tech malych stancich uprostred \"ulice\" po prave strane smerem od brany, kousek pred halou 17, skoro naproti tusim prodavaji mobily a fotaky, bohuzel na netu jsem nenasel planek trznice tak snad to najdes

[upravil dne 14/6/06 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...