Ice-man Odesláno 17. duben 2024 Odesláno 17. duben 2024 Zdravím. Chystám se měnit levé přední dveře na P307 2007. Je tam nějaký rozdíl mezi facelift a old verzí? Budou mi pasovat dveře ze staré verze? Pokud přeházím vnitřek, jsou tam stejné úchyty? Díky. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 17. duben 2024 Odesláno 17. duben 2024 Je to stejný, ale minimálně motor okna, ovladač a nejspíš i kabeláž bude jiná. Možná i elektrika ovládání zrcátka. Jinak některé varianty se akorát liší v druhu vnitřní výplně. Starší 307 měly jen fólií, novější takovou látku/polystyren nebo jak to nazvat. Citovat
Ice-man Odesláno 17. duben 2024 Autor Odesláno 17. duben 2024 Úchyty a prolisy pro tapec, stahovačku, reprák atd. jsou stejné? Vnitřek přežil takže ho stejně přeházím. Citovat
Ice-man Odesláno 18. duben 2024 Autor Odesláno 18. duben 2024 Ještě mě napadlo, budou pasovat z kombíku na hatchback? Citovat
PaKr Odesláno 18. duben 2024 Odesláno 18. duben 2024 No pokud nemáš třídveřové Ne, vážně. Kombík a pětidveřové má přední dveře stejné. Já jsem dával oboje přední dveře na 406 z kombíka na sedan. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.