Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj prosím mate někdo zkusenosti s opravou či vymenou panaramatickeho okna. Základní pojištění to nepokryva :(

Myslíte že to půjde opravit a nebo tuti vymena. Na kolik to vyjde asi balik že ale můžu se poptat na vtakaci. Viz foto diky

20240324_090924.jpg

20240324_153814.jpg

20240324_161453.jpg

20240324_161444.jpg

Odesláno (upraveno)

řešil jsem to teď - u mě to pokrylo pojíštění všech skel na vozidle, resp. něco jsem doplácel...

Jinak výměna v AutoskloBRNO.com vyšla na 18500

Z vrakoviště se dá sehnat od 5000, ale počítej tak 6000 za práci ve skloservisu (a s nejistým výsledkem)

Upraveno uživatelem thorr001
Odesláno
před 2 hodinami, Dejved napsal:

Myslíte že to půjde opravit 

To by mě docela zajímalo, jak by si tohle chtěl opravit? :mrk

Pojištění všech skel je většinou samostatné pojištění a není součástí povinného ručení. Pokud nemáš sjednáno - smolík. A nebo nechat - ale to už je pojistný podvod a k tomu nabádat nebudu... :aut

Odesláno (upraveno)

..mno, na h.ow.no situace, ale zajimave z hlediska me oblibene materialove fyziky   ... co a jak zpusobilo, že se od toho bodu dopadu cehosi (nejaky kaminek), co se jako na potvoru trefilo do mista nejake anomalie ve strukture materialu (vicevrstve lepene bezpecnostni autosko)..... ...myslim, ze ta prasklina vznikla az nasledne ... po nejake dobe od toho narazu... nejake termalni pnuti ... zkrouceni karoserie na nejakem vymolu....  :D....

Upraveno uživatelem BubakGS

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...