Dejved Odesláno 25. březen 2024 Odesláno 25. březen 2024 Ahoj prosím mate někdo zkusenosti s opravou či vymenou panaramatickeho okna. Základní pojištění to nepokryva Myslíte že to půjde opravit a nebo tuti vymena. Na kolik to vyjde asi balik že ale můžu se poptat na vtakaci. Viz foto diky Citovat
thorr001 Odesláno 25. březen 2024 Odesláno 25. březen 2024 (upraveno) řešil jsem to teď - u mě to pokrylo pojíštění všech skel na vozidle, resp. něco jsem doplácel... Jinak výměna v AutoskloBRNO.com vyšla na 18500 Z vrakoviště se dá sehnat od 5000, ale počítej tak 6000 za práci ve skloservisu (a s nejistým výsledkem) Upraveno 25. březen 2024 uživatelem thorr001 Citovat
Dejved Odesláno 25. březen 2024 Autor Odesláno 25. březen 2024 Havarijko a nebo povinné které mělo všechny skla na vozidle . Diky Citovat
pavelu96 Odesláno 25. březen 2024 Odesláno 25. březen 2024 před 2 hodinami, Dejved napsal: Myslíte že to půjde opravit To by mě docela zajímalo, jak by si tohle chtěl opravit? Pojištění všech skel je většinou samostatné pojištění a není součástí povinného ručení. Pokud nemáš sjednáno - smolík. A nebo nechat - ale to už je pojistný podvod a k tomu nabádat nebudu... thorr001 a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 25. březen 2024 Odesláno 25. březen 2024 (upraveno) ..mno, na h.ow.no situace, ale zajimave z hlediska me oblibene materialove fyziky ... co a jak zpusobilo, že se od toho bodu dopadu cehosi (nejaky kaminek), co se jako na potvoru trefilo do mista nejake anomalie ve strukture materialu (vicevrstve lepene bezpecnostni autosko)..... ...myslim, ze ta prasklina vznikla az nasledne ... po nejake dobe od toho narazu... nejake termalni pnuti ... zkrouceni karoserie na nejakem vymolu.... .... Upraveno 25. březen 2024 uživatelem BubakGS Citovat
Dejved Odesláno 25. březen 2024 Autor Odesláno 25. březen 2024 Tezko rict ale jde vidět dopad ostreho předmětu viz foto Vyměním si sam strunou sundam již jsem sehnal z vrakoviste sundane za 5tisic . BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 25. březen 2024 Odesláno 25. březen 2024 Efekt hezký,ale akvárko na autě s klimou úplně k how... To samé jak posuvné okno Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.