Rošťák Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 nevite prosim nekdo kde by se daly sehnat veci potrebne k laminatovani? vsude sem sehnal jen takovy ty maly soupravy chel bych neco vetsiho dikes Citovat
rimmer Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 copak..stavis vuz technickych sluzeb s patricne objemnou radlici ? )) Citovat
Neon Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 :xvulhele, taky si hodim jeden Tak stačí koupit více malých laminovacích sad, ne? Anebo naco kupovat sady, stačí si koupit potřebné množství lamina (toho plátýnka) pryskiřice atd - všeho tolik, kolik potřebuješ, ne?? To je to samý, jako bych se ptal, kde se seženou litrovky coca coly, když u nás maj jenom půllitrovky...? Tak si koupim 2 lahve, ne?? Citovat
Kvasky Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 Jestli budeš laminovat např nárazník nebo ruzný blbosti kde není zase tak potreba pevnost (jako třeba u Ultralightu) tak bych koupil netkanou textíliji. Pryskyřici používám polyesterovou (myslím, že je to kitfot). Jinak se nechá laminovat taky tkanou (je v laminovacích sadách), ale ta je blbá, páč se blbě dostáváš do rohů a blbě se dělaj oblouky. Citovat
Fusion Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 Původně zaslal: Kvasky Jestli budeš laminovat např nárazník nebo ruzný blbosti kde není zase tak potreba pevnost (jako třeba u Ultralightu) tak bych koupil netkanou textíliji. Pryskyřici používám polyesterovou (myslím, že je to kitfot). Jinak se nechá laminovat taky tkanou (je v laminovacích sadách), ale ta je blbá, páč se blbě dostáváš do rohů a blbě se dělaj oblouky. Souhlas, sada není špatná ale bývá to moc \"tlustý\". Pryskyřici a podle mě aji různý tkaný a netkaný vlákno koupíš v Bauhausech ale nejlíp na maloměstě v domácí dílně, to říkám jen protože cena je v Bauech nesmyslně vysoká, to stejný s ky(i?)tama (přitom de o stejný výrobce atd.) Citovat
fastbalu Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 hele to je hrozne taky by mne to zajimalo nemuzete napsat normalne telefon ci adresu kde se to da koupi take potrebuju koupit aspon litr laminatu a tkaninu ktera se nekrouti jak lecjaka 19 proste aby sla i do rohu tak piste typ adresu ci telll dikes:papa Citovat
rimmer Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 copak je problem koupit litr laminatu ??? da se to koupit i ve vetsich plechovkach...spis by ses mel podivat po obchodech, nez tady somracit Citovat
Kvasky Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 U nas v drogerce ji maj, cena je cca 140Kč za 1kg Citovat
ulio Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Lidičky zdravim, pro Vás zkušený určitě blbej dotaz, ale chtěl bych se Vás zeptat jak se vlastně dá udělat takovej třeba přední nárazník ? Na to musí být nejaká forma? Díky moc za odpovědi a omluvte mojí nezkušenost v tomhle směru. Citovat
Rošťák Odesláno 14. červen 2006 Autor Odesláno 14. červen 2006 zdravim spoilerem bych asi nezacinal nebude to asi vec ktera je vhodna na to aby ses naucil laminovat zkus si nejakou jednoduchou vec jako je treba vdech kapoty http://www.tuning.cz/article/0201/tuneruv-pritel-laminat-1 http://www.tuning.cz/article/0206/tuneruv-pritel-laminat-2 Citovat
ulio Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Zdravim, díky za odkazy,když jsem si to tak pročítal tak to sání co tam ten týpek vyráběl mi přišlo takoví jako snadný (teda když jsem si to četl nevim jak v praxi) (a nějak jsem to nepochopil stim jak to přidělaával pak na auto) ale zajímalo by mě jak by se takhle dali vyrobyt mračítka. (?) Citovat
Fusion Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 Původně zaslal: ulio Zdravim, díky za odkazy,když jsem si to tak pročítal tak to sání co tam ten týpek vyráběl mi přišlo takoví jako snadný (teda když jsem si to četl nevim jak v praxi) (a nějak jsem to nepochopil stim jak to přidělaával pak na auto) ale zajímalo by mě jak by se takhle dali vyrobyt mračítka. (?) Určitě by daly vyrobit. Správnej tvar chytneš tak, že to budeš dělat normálně na autě. Musíš vymyslet jak to bude uchycený a tak. Hlavně ale musíš na to místo prve dát něco nepromokavýho (alobal, celofán, nejlépe lepící pásku) a děláš to rovnou na tom. Jakmile to uschne tak to může odloupnout, vyřezat správnej tvar, dokitovat, nalokvat... Výsledek záleží na zručnosti. Citovat
Rošťák Odesláno 16. červen 2006 Autor Odesláno 16. červen 2006 na jakej typ auta chces delat ty mracitka? Citovat
Rošťák Odesláno 16. červen 2006 Autor Odesláno 16. červen 2006 to je skoda kdyby si to delal na 205 tak bych ti je vyrobil Citovat
Jepík Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Původně zaslal: ulio Zdravim, díky za odkazy,když jsem si to tak pročítal tak to sání co tam ten týpek vyráběl mi přišlo takoví jako snadný (teda když jsem si to četl nevim jak v praxi) (a nějak jsem to nepochopil stim jak to přidělaával pak na auto) ale zajímalo by mě jak by se takhle dali vyrobyt mračítka. (?) Mračítka vyrobíš tak že obtiskneš světlo do sádry,tím ti vznikne forma na mračítko,kterou nastříkáš barvou aby nesála pryskyřici.Potom ji naseparuješ separátorem aby se pryskyřice nepřilepila na formu.Potom už můžeš laminovat.Je to napsáno zjednodušeně,v prakxi je to trochu složitější ale to už jsem tu jednou psal,najdi si to. Citovat
Martin.K Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 z vlastní zkušenosti můžu doporučit : www.havel-composites.cz delaji do vsech kompositu ...maji sileny sortiment...bleskove vyrizuji objednavky...a co je dulezite ..kdyz clovek potrebuje tak mu poradi !!! bral jsem u nich uz spoustu materialu a vzdy naprosta spokojenost...navic je tam jista zaruka kvality ..ne jako u souprav kupovanych v drogeriich kdy se obcas stane ze pryskyrice nezatvrdne ani kdyby se dala s tvrdidlem v pomeru 1:1 )) Citovat
Martin.K Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 ...nehlede na srovnani cen v drogerii a u havel-composites.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.