Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dle manuálu +/- 70 litrů, jak už psali kolegové.

Jen mě docela překvapilo, když mi naposledy svítilo oko a já zajel k pumpě a natankoval po okraj necelých 71 litrů. Takže buď kecal stojan a natankoval jsem míň, nebo je ta nádrž cca o 5 litrů větší, nebo jsem jel už jen na výpary...

Odesláno

Tak to se mi teda jeste nikdy nepovedlo... Jednou jsem po stani do mirnyho kopecka uz ani nenastartoval, a po dojeti na benzinku (asi 5 km) jsem natankoval 63 litru, jinak beru do plny vetsinou tak 58 litru za neco pres 700 km najetych.

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Tak to se mi teda jeste nikdy nepovedlo... Jednou jsem po stani do mirnyho kopecka uz ani nenastartoval, a po dojeti na benzinku (asi 5 km) jsem natankoval 63 litru, jinak beru do plny vetsinou tak 58 litru za neco pres 700 km najetych.

Na benzínu jsem se taky nikdy nedostal přes 70 litrů... maximum snad bylo 68

Odesláno

napodobne, muj rekord byl 65 l, ale to uz byla raficka uplne nadoraz, bezne tankuju okolo 60 l, taktez po 700 km

Původně zaslal: Fx

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...