mk405 Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: Vvitty 2John: lepsi 306 (jako treba S16 ) maji vzadu repra zamaskovany calounenim plata, to je hrich rezat, zejmena kdyz jezdis po praze nebo tak... takhle to zvenku vypada jako tezka socka maskovani je paradni vychytavka! akorat mi oba repraky v platu drnci a nevim jestli je to rezonacemi plata nebo jestli maji prasklou blanu nebo co to v nich je spíš jsou slabý a dáváš jim náhul Citovat
HĘŁŁĘR Odesláno 30. květen 2006 Autor Odesláno 30. květen 2006 mk405: Tak nakonec velká změna .. objednal jsem se 100% platností toto: předek: http://shop.caracass.com/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=16&products_id=303 zadek: http://shop.caracass.com/index.php?main_page=product_info&products_id=433 subáč: http://shop.caracass.com/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=16&products_id=432 zesilovač budu mít: CRUNCH POWERZONE PZ 175.4 Výkony RMS (nominalus) 4 x 100W - 4 ohm 4 x 150W - 2 ohm 2 x 300W - 4 ohm Výkony MAX (maksimalus) 4 x 175W - 4 ohm 4 x 350W - 2 ohm 2 x 700W - 4 ohm High-Pass 60Hz-1200Hz Low-Pass 30Hz-250Hz Použitej za 4000kč ... Tak snad už ok ... ale teď technická otázka, jak s montáží do dveří ... vím, že jsme už probírali ten problém ohledně hloubky .. ale tak snad nic není nemožné ne ? Citovat
Tommy306 Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 Původně zaslal: chechet maskovani je paradni vychytavka! akorat mi oba repraky v platu drnci a nevim jestli je to rezonacemi plata nebo jestli maji prasklou blanu nebo co to v nich je v tom platu je zabudovana takova ochranna plastova mrizka a ta drnci pri vyssi hlasitosti nebo pri silnejsich basech...taky mi to dela.. Citovat
mk405 Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 HĘŁŁĘR: jo tohle bude rozhodně lepší a rozumější na zesík dát kompa a na můstek sub a ováli hodíš na rádio power bas je celkem novinka na našem trhu aleje na něj celkem dobrej ohlas a chvála [upravil dne 2/6/06 mk405] Citovat
HĘŁŁĘR Odesláno 2. červen 2006 Autor Odesláno 2. červen 2006 mk405: Už to mám vše pohromadě v kufru a čekám, až známej servisák bude mít trochu času (až pondělí odpoledne) .. a ve středu bych to měl hotový. Ty říkáš Ovály na rádio ? A nemám dát předek (kompy) na rádio ? a Ovály na zesil ? Rádio mám 4X45W ... Jinak zesil mi doporučil připevnit na zadní stranu zadní sedačky. Citovat
Béďa Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 2 Heller: tak jsem dej pak nejakou fotku jak jsi to tam pridelal atd. GL:D:D Citovat
mk405 Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 jak říkám, a vím proč to říkám: na zesík dát kompa a na můstek sub a ováli hodíš na rádio poslochat to budeš vepředu a ne vzadu Citovat
HĘŁŁĘR Odesláno 2. červen 2006 Autor Odesláno 2. červen 2006 Mno to je škoda ... že 150W jdou na 45W rádio .. ale co už :-) dám na tvou radu. Citovat
Sova Odesláno 3. červen 2006 Odesláno 3. červen 2006 Hele Hellere že ty sis to koupil to GTI-6 někdy tedka?Na tipcars byla jedna ve stejné barvě jakou máš ty za 180000 tisíc...snad si jim za to tolik nedal,jestli je to ona Citovat
HĘŁŁĘR Odesláno 3. červen 2006 Autor Odesláno 3. červen 2006 Sova: nn já to mám už 3 roky ... a je to úplně jinak .. já to totiž nekupoval Citovat
mk405 Odesláno 3. červen 2006 Odesláno 3. červen 2006 Původně zaslal: HĘŁŁĘR Mno to je škoda ... že 150W jdou na 45W rádio .. ale co už :-) dám na tvou radu. výkon určuje zesík ne repro, kdyby jsi to dal na zadek tak to budeš slyšet více ze zadu a tam předpokládám nesedíš. jako pokud bych ti měl pravdu říci tak jsi se měl na ty ovály vykašlat a mít klidně přední a sub, nebo klikne koax dozadu ovály se kupujou když nemáš sub. ušetřené prachy jsi mohl investovat např do tlumení předních dveří.... ps: co tam dáš vůbec za kabely? Citovat
mk405 Odesláno 3. červen 2006 Odesláno 3. červen 2006 pokud nemáš co delat tak ti sem dám chytré čtivo: http://autoaudio.wsc.cz/Poradna/fr0.html doporučuji pročíst všecny články pak budeš o dost chytřejší Citovat
HĘŁŁĘR Odesláno 3. červen 2006 Autor Odesláno 3. červen 2006 Ohledně kabelů .. rozhodně ne ty, co jsou přibaleny .. servisák má v dílně nějaké silnější, lepší ... Já to montovat nebudu, vše mi udělá známej servisák. Jen mi řekl víceméně to co ty, ale navrhoval zadní na zesil a přední na radio .. ale je fakt, že sedím vepředu a ne v vzadu tak mu to musím sdělit. Citovat
mk405 Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Původně zaslal: HĘŁŁĘR Ohledně kabelů .. rozhodně ne ty, co jsou přibaleny .. servisák má v dílně nějaké silnější, lepší ... Já to montovat nebudu, vše mi udělá známej servisák. Jen mi řekl víceméně to co ty, ale navrhoval zadní na zesil a přední na radio .. ale je fakt, že sedím vepředu a ne v vzadu tak mu to musím sdělit. no já myslel hlavně ty kabely napájecí pro zesík aby ti tam nedal nějakou tkaničku na zesík zadní to dávají ty co tomu nerozumí dopředu je jasná a jediná volba;) Citovat
HĘŁŁĘR Odesláno 5. červen 2006 Autor Odesláno 5. červen 2006 No ještě že jsem to sem napsal, ještě bych zase litoval :-) Tak děkuju .. zítra jedu na montáž, tak držte palce ať jsem spokojen Citovat
HĘŁŁĘR Odesláno 18. červen 2006 Autor Odesláno 18. červen 2006 HOtovo, namontováno ... výsledek = SUPER zvuk Ale znervozňuje mě jedna věc ... pískot ... kámoš říká, že je to zesilovačem .. co s tím ? Dá se to řešit ? Citovat
mk405 Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 tak ten pískot trošku popis, kdy a jak.....atd. ale nejspíše to bude rušení a tam nezbyde než hledat..... ale pískat by nic nemělo Citovat
Fusion Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 Já osobně mám radši když hudba hraje víc vzadu. Citovat
HĘŁŁĘR Odesláno 19. červen 2006 Autor Odesláno 19. červen 2006 mk405: jakmile nastartuju auto, tak mi začnou pískat ?asi výškáče? .... a čím šlapu na plyn, tím víc to píská ... hlasitost pískotu se neovlivní tím, že to zeslabím/zesílím ... Takže jsem si toho všiml, když jsem jel a zeslabil jsem to .. jakmile mám zesíleno tak se ten pískot ztratí jakoby Citovat
Vvitty Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 zkus dat na napajeci kamely feritove jadro a udelat na nich smycku, staci jednou dvakrat protahnout krz... tim by se melo lepe odrusit napajeni proti VF ruseni. muze tam rusit napr. zapalovani... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.