Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: chechet

Původně zaslal: Vvitty

2John: lepsi 306 (jako treba S16 :) ) maji vzadu repra zamaskovany calounenim plata, to je hrich rezat, zejmena kdyz jezdis po praze nebo tak... takhle to zvenku vypada jako tezka socka :D

maskovani je paradni vychytavka!

akorat mi oba repraky v platu drnci a nevim jestli je to rezonacemi plata nebo jestli maji prasklou blanu nebo co to v nich je :(

spíš jsou slabý a dáváš jim náhul :D

Odesláno

mk405:

Tak nakonec velká změna .. objednal jsem se 100% platností toto:

předek: http://shop.caracass.com/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=16&products_id=303

zadek: http://shop.caracass.com/index.php?main_page=product_info&products_id=433

subáč: http://shop.caracass.com/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=16&products_id=432

zesilovač budu mít: CRUNCH POWERZONE PZ 175.4

Výkony RMS (nominalus)

4 x 100W - 4 ohm

4 x 150W - 2 ohm

2 x 300W - 4 ohm

Výkony MAX (maksimalus)

4 x 175W - 4 ohm

4 x 350W - 2 ohm

2 x 700W - 4 ohm

High-Pass 60Hz-1200Hz

Low-Pass 30Hz-250Hz

Použitej za 4000kč ...

:roker Tak snad už ok ... ale teď technická otázka, jak s montáží do dveří ... vím, že jsme už probírali ten problém ohledně hloubky .. ale tak snad nic není nemožné ne ?

Odesláno
Původně zaslal: chechet

maskovani je paradni vychytavka!

akorat mi oba repraky v platu drnci a nevim jestli je to rezonacemi plata nebo jestli maji prasklou blanu nebo co to v nich je :(

v tom platu je zabudovana takova ochranna plastova mrizka a ta drnci pri vyssi hlasitosti nebo pri silnejsich basech...taky mi to dela..

Odesláno

HĘŁŁĘR:

jo tohle bude rozhodně lepší a rozumější :super

na zesík dát kompa a na můstek sub a ováli hodíš na rádio ;)

power bas je celkem novinka na našem trhu aleje na něj celkem dobrej ohlas a chvála

[upravil dne 2/6/06 mk405]

Odesláno

mk405:

Už to mám vše pohromadě v kufru a čekám, až známej servisák bude mít trochu času (až pondělí odpoledne) .. a ve středu bych to měl hotový.

Ty říkáš Ovály na rádio ? A nemám dát předek (kompy) na rádio ? a Ovály na zesil ?

Rádio mám 4X45W ...

Jinak zesil mi doporučil připevnit na zadní stranu zadní sedačky.

Odesláno

Hele Hellere že ty sis to koupil to GTI-6 někdy tedka?Na tipcars byla jedna ve stejné barvě jakou máš ty za 180000 tisíc...snad si jim za to tolik nedal,jestli je to ona

Odesláno
Původně zaslal: HĘŁŁĘR

Mno to je škoda ... že 150W jdou na 45W rádio .. ale co už :-) dám na tvou radu.

výkon určuje zesík ne repro, kdyby jsi to dal na zadek tak to budeš slyšet více ze zadu a tam předpokládám nesedíš.:aut

jako pokud bych ti měl pravdu říci tak jsi se měl na ty ovály vykašlat a mít klidně přední a sub, nebo klikne koax dozadu ovály se kupujou když nemáš sub. ušetřené prachy jsi mohl investovat např do tlumení předních dveří....

ps: co tam dáš vůbec za kabely?

Odesláno

Ohledně kabelů .. rozhodně ne ty, co jsou přibaleny .. servisák má v dílně nějaké silnější, lepší ...

Já to montovat nebudu, vše mi udělá známej servisák.

Jen mi řekl víceméně to co ty, ale navrhoval zadní na zesil a přední na radio .. ale je fakt, že sedím vepředu a ne v vzadu :) tak mu to musím sdělit.

Odesláno
Původně zaslal: HĘŁŁĘR

Ohledně kabelů .. rozhodně ne ty, co jsou přibaleny .. servisák má v dílně nějaké silnější, lepší ...

Já to montovat nebudu, vše mi udělá známej servisák.

Jen mi řekl víceméně to co ty, ale navrhoval zadní na zesil a přední na radio .. ale je fakt, že sedím vepředu a ne v vzadu :) tak mu to musím sdělit.

no já myslel hlavně ty kabely napájecí pro zesík aby ti tam nedal nějakou tkaničku :D

na zesík zadní to dávají ty co tomu nerozumí :aut:D dopředu je jasná a jediná volba;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

mk405: jakmile nastartuju auto, tak mi začnou pískat ?asi výškáče? .... a čím šlapu na plyn, tím víc to píská ... hlasitost pískotu se neovlivní tím, že to zeslabím/zesílím ... Takže jsem si toho všiml, když jsem jel a zeslabil jsem to .. jakmile mám zesíleno tak se ten pískot ztratí jakoby :)

Odesláno

zkus dat na napajeci kamely feritove jadro a udelat na nich smycku, staci jednou dvakrat protahnout krz... tim by se melo lepe odrusit napajeni proti VF ruseni.

muze tam rusit napr. zapalovani...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...