Přejít na obsah

HĘŁŁĘR

Uživatel
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

HĘŁŁĘR's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. no a teď by mě tedy zajímalo, kolik km na tom najedu ? a nebo po kolika km to budu muset měnit ty čepy atd.
  2. Jo ještě to ošéfuju nějak ... jinak jsou to tlumiče přesně vybrané. čili na P 306 GTi6 r.v. 1996 a víc
  3. Děkuji, já jen doplním, přesný název zní KX Silver [upravil dne 7.5.08 HĘŁŁĘR]
  4. Ano, s tím vracením jsem to pochopil i já .. že je to logické. Radek Hurvajz: foto bohužel nemám, bude jedině až bude opraven motor auta a dovezu si to domů. Takže počítám pondělí, úterý.
  5. Více fotek pošlu, pokud najdu, ještě tady ale musím zadat pár fotek ... 1. To je moje nejstarší zachovalé foto, foceno mobilem je to pár měsíců zpět (neli let ) 2. Víčko od Dimmy 3. Mongoose výfuk 4. Tak to bylo před snížením předku .. nebo lépe tady 5. A šup dolů (foceno mobilem)
  6. Radek Hurvajz: bohužel, taky nemohu říci, jak je to namontované, na tyto věci jsem laik a teď jestli nejsou trochu i laici ti, co mi to montovali a tudíž se servisákem souhlasit. Nicméně Stále mě zůstává v hlavě to, jak mi ohodnotil vlastnosti těch tlumičů ... vy tady říkáte, jak se zlepší vlastnosti, byť se sníží životnost (ale tak s tím jsem i počítal víceméně) a on mi tvrdí opak. Takže otázka zní, zda to soudil dle toho namontování, tak jak to tam teď je (pokud počítám, že je to neodborně, což by mohlo, když jsem psal, jak se hýbe konec) nebo to kritizoval tak celkově, že to bude na nic i tehdy, když to bude namontované v pořádku. Teď ale přemýšlím o nějakém odborníkovi, čas kvapí, Brno se blíží musím to do 17.května vyřešit. Jinak jak píše ozzy1956 ... to jsem tak určitě chtěl, známej mě na to nalákal, věřil jsem mu, chci aby to lépe sedělo na cestě.
  7. Zdravím lidi, Před pár dny jsem koupil stavitelný podvozek značky AVO UK na moje auto. Cena byla velmi vysoká, nicméně mě bylo řečeno, že budu velmi spokojen a tak jsem přikvnul a tlumiče jsou doma. Zatím mám danej předek, montovali mi to nejmenovaní kluci z tuningu, po namontování předku jsem si auto vyzvednul, že musím jet na tuning akci s tím, že jim ho vrátím po víkendu. Shodou náhod se mi pokazil motor (o tom nijak nechci off-topicovat) a musel jsem v půli cesty odtáhnout na laně auto do místního servisu, kde pracuje otcův známej a spravuje nám dlouhodobě firemní auta a zařizuje i STK. Ten mi dnes oznámil, že motor bude opraven po neděli a teď to hlavní, kvůli čemu jsem založil tento topic .. Začal se do mě navážet s řečma o těch tlumičích, co mám na předku auta. Padlo tam mnoho věcí a tak nějaké nebudou tak možná 100% pravda, ale napíšu to. Zminil to, že: 1. je to amatérsky namontované, že konce tlumičů co jsou viditelné v motorovym prostoru po otevření kapoty, tak mají držet napevno určitým počtem šroubů (myslím 3) a nesmí se to nijak hýbat a ono se to hýbe ! 2. říkal, že ty tlumiče se nevracejí jak mají (asi neví co je to sportovní tlumič, nechci do toho nijak kecat, neviděl jsem taky v praxi jak pracují, tak nebudu chytračit) 3. Tím, že to tam je tak blbě dané atd atd , že si ničím nápravu, kola a vše možné, ať počítám s poloviční a možná ani to ne životností auta 4. Vzpomněl, že ať zapomenu na STK, že s tak pok*rveným autem nikam nejede ... To je asi tak vše, možná toho říkal víc, nevím co vše říkal, ke konci jsem byl v pasti. Ale žádná chvála, jen 100% pomluva. Co vy na to ? je to tak hrozné, nemám ho poslouchat ? je to závist, radí mi dobře ? mám se kamenovat za to, že jsem utratil, teda vyhodit 24 tisíc za něco, co je na totální NIC .. ? Díky za reakce
  8. Moje kára, zatím foto, kde mám sníženej předek, zadek \"tramvaj\"
  9. HĘŁŁĘR

    kola 17 palců

    Dneska jdu dávat na mojí s16 17" kola a gumy 205/40 :-) tak jsem zvědavej jak dojedu domů po méně kvalitních cestách
  10. No tak na to zatím nemám tak úplně prachy .. a toto auto mě stačí .. nepotřebuju superzávodní auto Jen jsem si řekl trochu ty koníky navýšit pokud by to eventuélně šlo. Turbo NE tak ok. Teď nevím zda má cenu tu pumpu viz. http://www.tuning.co.uk/vauxshop/media/ValveKit.jpg
  11. HĘŁŁĘR

    306 s16 majitelé sem :)

    Zdravím po delší době Tak už mám objednány nové kola a pneu a světla a už se nemohu dočkat jak budu nadávat a litovat
  12. Ok, s tím turbem jsem si to víceméně myslel .. ale co říkáte na ten FSE powerBoost ?
  13. Zdravím, mám dotaz, zda se vyplatí do P 306 s16 cpát právě tyto díly ... jako je FSE powerBoost valve a turbodmychadlo.
  14. HĘŁŁĘR

    Audio do 306 GTi-6

    Vedl se napájecí a signálový kábl jednou stranou auta .. tak jsme to rozdělili na obě strany auta a je ticho
  15. HĘŁŁĘR

    Audio do 306 GTi-6

    Tak je vše hotovo vyřešeno .. mám 2x zesilovač a vše hraje jak má .. teď jen dokoupit druhej sw a je to komplet.
×
×
  • Vytvořit...