KOCOUR7 Odesláno 24. únor 2024 Odesláno 24. únor 2024 Peugeot 307 1,6 benzin z roku 2002. Když motor běží na volnoběh zvyšuje si otáčky.Technici mají různé názory.Vadný snímač tlaku v sacím potrubí, vadné ložisko kompresoru klimatizace, zàvada řídícího systěmu. Citovat
KOCOUR7 Odesláno 24. únor 2024 Autor Odesláno 24. únor 2024 Ano potřebuji znát názor odborníků. Citovat
pavelu96 Odesláno 24. únor 2024 Odesláno 24. únor 2024 S co na to říkají technici co používají diagnostiku? Citovat
KOCOUR7 Odesláno 24. únor 2024 Autor Odesláno 24. únor 2024 Ano potřebuji znát názor odborníků.Dle diagnoostiky je zàvada snímače tlaku v sacím potrubí Koherence.Dle názoru technika může být závada na škrtící klapce, nebo v řídící jefnotce. Citovat
PaKr Odesláno 24. únor 2024 Odesláno 24. únor 2024 Při podezření na kompresor, bych sundal řemen a nastartovat bez něj. Pak ještě vyzkoušet kladky, altik i ten kompresor, jestli se všechno krásně točí. Stejně tak bych zkontroloval přívod vzduchu, jestli to není někde přicpané. Snímač tlaku může být špatný, ale taky může být jenom třeba zoxidovaný konektor. Snímač bych koupil nový ( kvalitní ) a na konektor bych vzal sprej na kontakty. Ale záleží, co to bylo za diagnostiku a kdo s ní pracoval Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 24. únor 2024 Odesláno 24. únor 2024 (upraveno) U NFU často odchází plastové soukolí ve škrtící klapce. Sundat, pořádně vyčistit, juknout na kola. Jak je to ojetý, tak klapka nedokáže udržet správnou polohu a lítá to nahoru a dolů. Já to vyřešil tak, že jsem je otočil "naruby", takže strany, které do teď neměly kontakt, a jsou tím pádem OK, se nyní dotýkají a vše funguje na výbornou. Ale samozřejmě to může bejt X dalších věcí... Není úplně od věci klapku vyčistit a udělat adaptace. Často je to jen bordelem. Nebo to dělá, jen když je zaplá klima? Pokud ano, může bejt přidřená spojka kompresoru, to mám zas na druhý 307. Akorát jsem línej měnit ložisko Upraveno 24. únor 2024 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.