Medvěd Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Dneska jsem si konečně dovezl 406ku a zjistil jsem, že bych potřeboval vysvětlit, jak zacházet s PC - dokázal jsem si nastavit jenom hodiny a datum, domnívám se ale, že se dá nastavit průměrná spotřeba, okamžitá spotřeba, dojezd na palivo v nádrži apod. Je to jen můj blud nebo to lze nějak nastavit??? Existuje k tomu nějaký manuál???? Mám 406 2,0 HDI 81 kW, r.v. 2000, novej model. Jinak na první svezení je 406ka velice příjemné a pohodlné autíčko, na dálnici z Lovosic do Prahy se při 160 km/h pohybovaly otáčky kolem 2800 ot/min, což mi přijde hodně v pohodě. Citovat
Tuldous Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 počkej medvěde, ty to chceš nějak nastavit? Nebo se jen dozvědět stavy těch vyjmenovaných věcí? .... No ovladání palubáku je na páčce stěračů(jako u 405-tky klakson, ale z druhé strany) a postupně se dozvíš všechna infa co potřebuješ, tedy jestli to cheš naskenovat z manuálu pošli mail. Skennu a přepošlu. Citovat
Tuldous Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 tak už Ti tam frčí, jestli jsi někde jinde nesehnal.... Citovat
Péťa Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Máš tam palubní PC? Nemáš (jako já) jenom display s hodinama, datumem a teplotou? Citovat
Tuldous Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: Peta Máš tam palubní PC? Nemáš (jako já) jenom display s hodinama, datumem a teplotou? ... tak to by mězajímalo Peťo... Nemáš někde fotku jak to vypadá bez toho palubáku? tvoje provedení....? Citovat
Péťa Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 Původně zaslal: Tuldous ... tak to by mězajímalo Peťo... Nemáš někde fotku jak to vypadá bez toho palubáku? tvoje provedení....? Tak zde to je, pokud by někdo chtěl lepší rozlišení, tak na mail. PS: Teprve na fotkách jsem si všimnul, jak mám to auto zaprášené (jestli to někomu vadí, může mi ho vyleštit ) Citovat
pigi.jakub Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 Původně zaslal: Medvěd Dneska jsem si konečně dovezl 406ku a zjistil jsem, že bych potřeboval vysvětlit, jak zacházet s PC - dokázal jsem si nastavit jenom hodiny a datum, domnívám se ale, že se dá nastavit průměrná spotřeba, okamžitá spotřeba, dojezd na palivo v nádrži apod. Je to jen můj blud nebo to lze nějak nastavit??? Existuje k tomu nějaký manuál???? Mám 406 2,0 HDI 81 kW, r.v. 2000, novej model. Jinak na první svezení je 406ka velice příjemné a pohodlné autíčko, na dálnici z Lovosic do Prahy se při 160 km/h pohybovaly otáčky kolem 2800 ot/min, což mi přijde hodně v pohodě. Při 160km/h ti točí jen 2800 otáček:o????? Citovat
Medvěd Odesláno 27. květen 2006 Autor Odesláno 27. květen 2006 Původně zaslal: pigi.jakub Původně zaslal: Medvěd Dneska jsem si konečně dovezl 406ku a zjistil jsem, že bych potřeboval vysvětlit, jak zacházet s PC - dokázal jsem si nastavit jenom hodiny a datum, domnívám se ale, že se dá nastavit průměrná spotřeba, okamžitá spotřeba, dojezd na palivo v nádrži apod. Je to jen můj blud nebo to lze nějak nastavit??? Existuje k tomu nějaký manuál???? Mám 406 2,0 HDI 81 kW, r.v. 2000, novej model. Jinak na první svezení je 406ka velice příjemné a pohodlné autíčko, na dálnici z Lovosic do Prahy se při 160 km/h pohybovaly otáčky kolem 2800 ot/min, což mi přijde hodně v pohodě. Při 160km/h ti točí jen 2800 otáček:o????? Jo, jo - TD ve 405ce (ty máš stejný) točí při stejné rychlosti hodně přes 3000 Citovat
Tuldous Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 To Peta: Hm... tak display je úplně stejný, aspoň jeho členění.... Myslím, že když to uděláš jako to radily v servisu tohohle fóra tak máš vyhráno ... Mám to origo aje to super... I tempomat je moc O.K. Využívám ho i ve městě.... Jedu 50 nebo 55 aktivuju a mám svatej klid... můžu founovat kecat a nezapomenu že místo padesátky je tam 70 či víc.... Obzvlášť dobrý to bude po 1.7. a to na bodíky..... Citovat
Tuldous Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 To Peta... ještě jsem zapoměl... vlastně na místo datumu se objevují všechna ta infa z PC... Ještě tam je zapojený origo rádio, a to to v horní části, ale ty máš jiný, tak to bych neřešil..... Ještě to hezky ukazuje třeby seznam stanic v paměti.... ale to je tak všechno..... Citovat
Medvěd Odesláno 27. květen 2006 Autor Odesláno 27. květen 2006 Tak podle fotky já mám taky stejný diplay, ale auto je až do pondělka pod zámkem v servisu (přeci jen auto s převozkou nechat stát v Pze na ulici je celkem održkoidní, obzvlášť když v kufru jsou 4 obuté elektrony), takže až v pondělí zjistím, zda mám PC aktivní. Jinak jsem v sekci servis objevil thread (na doporučení Péti) a podle něj by zaktivování tlačítka a dispaye neměl být problém. Dík všem za rady Citovat
Guest meesha Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 A tys uz na to vlastne prisel:))) No tak je to tu jen pro ty, kteri si toho nevsimnou, tak maji hnedka prolink:) [upravil dne 29/5/06 meesha] Citovat
Medvěd Odesláno 29. květen 2006 Autor Odesláno 29. květen 2006 Tak jsem dneska zjistil, že tam PC nemám, nicméně pokud by rozchození bylo tak jednoduché, jak se píše jinde, věřím, že ho v brzku mít budu. Citovat
Tuldous Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 Původně zaslal: Medvěd Tak jsem dneska zjistil, že tam PC nemám, nicméně pokud by rozchození bylo tak jednoduché, jak se píše jinde, věřím, že ho v brzku mít budu. podle toho co jsem koukal medvěde je to fakt v poho...... Jsou to kluci šikovný co na ´to přišli.... I na ten tempomat jsem koukal, jak je po vysvětelní skoro banalitou.... Citovat
psyxo Odesláno 1. červen 2006 Odesláno 1. červen 2006 hele kluci co delat kdiz mi ten ovladac nefunguje ? neni to treba tim ze mam pric original radio ? Citovat
Tuldous Odesláno 1. červen 2006 Odesláno 1. červen 2006 Původně zaslal: psyxo hele kluci co delat kdiz mi ten ovladac nefunguje ? neni to treba tim ze mam pric original radio ? , který myslíš ovladač, myslíš ten na rádio, tedy origo páčka pod páčkou stěračů? Jestli , tak je to snad logické, že nebude fungovat, či ne? Citovat
psyxo Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 ne myslim normalni tlacitko ovladani na pacce steracu Citovat
Tuldous Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd Dneska jsem si konečně dovezl 406ku a zjistil jsem, že bych potřeboval vysvětlit, jak zacházet s PC - dokázal jsem si nastavit jenom hodiny a datum, domnívám se ale, že se dá nastavit průměrná spotřeba, okamžitá spotřeba, dojezd na palivo v nádrži apod. Je to jen můj blud nebo to lze nějak nastavit??? Existuje k tomu nějaký manuál???? Mám 406 2,0 HDI 81 kW, r.v. 2000, novej model. Jinak na první svezení je 406ka velice příjemné a pohodlné autíčko, na dálnici z Lovosic do Prahy se při 160 km/h pohybovaly otáčky kolem 2800 ot/min, což mi přijde hodně v pohodě. Pří 160km/h 2800 otáček? ..Normálně bych si toho nevšiml, ale zkoušel jsem to na tom svým lefovi, a ukazovalo mi to ve 150 km/h 2900ot., a pak vzestuoně přesně co deset kilometrů vhodině to 200 otáček nevíc, tedy při 160 km/h 3100ot. atd... A to mám dva dvojku.... To je divný.... Měl bych mít ještě daleko vyšší krouťák, tedy při stejné rychlosti míň otáček... Nesplet sis to, Medvěde? (anebo já jsem jel na 4-tku...., ale to asi nee;)) Citovat
Guest meesha Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 No, to tlacitko tam nemas, protoze to je jen zaslepka. Kup si packu treba na autokelly.cz cena cca 1200 - 1400, kde bude konec mackaci (bude mit na sobe nakreslene takove dve sipky, nebude to jen \"krytka\"). V avcar.cz mi to za 250 Kc aktivovali v BSI a uz mi to hezky ukazuje:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.