Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem si konečně dovezl 406ku a zjistil jsem, že bych potřeboval vysvětlit, jak zacházet s PC - dokázal jsem si nastavit jenom hodiny a datum, domnívám se ale, že se dá nastavit průměrná spotřeba, okamžitá spotřeba, dojezd na palivo v nádrži apod. Je to jen můj blud nebo to lze nějak nastavit??? Existuje k tomu nějaký manuál???? Mám 406 2,0 HDI 81 kW, r.v. 2000, novej model.

Jinak na první svezení je 406ka velice příjemné a pohodlné autíčko, na dálnici z Lovosic do Prahy se při 160 km/h pohybovaly otáčky kolem 2800 ot/min, což mi přijde hodně v pohodě.

Odesláno

počkej medvěde, ty to chceš nějak nastavit? Nebo se jen dozvědět stavy těch vyjmenovaných věcí? .... No ovladání palubáku je na páčce stěračů(jako u 405-tky klakson, ale z druhé strany) a postupně se dozvíš všechna infa co potřebuješ, tedy jestli to cheš naskenovat z manuálu pošli mail. Skennu a přepošlu.

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Máš tam palubní PC? Nemáš (jako já) jenom display s hodinama, datumem a teplotou?

... tak to by mězajímalo Peťo... Nemáš někde fotku jak to vypadá bez toho palubáku? tvoje provedení....?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Tuldous

... tak to by mězajímalo Peťo... Nemáš někde fotku jak to vypadá bez toho palubáku? tvoje provedení....?:myslim

Tak zde to je, pokud by někdo chtěl lepší rozlišení, tak na mail. PS: Teprve na fotkách jsem si všimnul, jak mám to auto zaprášené (jestli to někomu vadí, může mi ho vyleštit :super ) :o

P5270001n.jpg

P5270005n.jpg

P5270007n.jpg

P5270008n.jpg

P5270010n.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Dneska jsem si konečně dovezl 406ku a zjistil jsem, že bych potřeboval vysvětlit, jak zacházet s PC - dokázal jsem si nastavit jenom hodiny a datum, domnívám se ale, že se dá nastavit průměrná spotřeba, okamžitá spotřeba, dojezd na palivo v nádrži apod. Je to jen můj blud nebo to lze nějak nastavit??? Existuje k tomu nějaký manuál???? Mám 406 2,0 HDI 81 kW, r.v. 2000, novej model.

Jinak na první svezení je 406ka velice příjemné a pohodlné autíčko, na dálnici z Lovosic do Prahy se při 160 km/h pohybovaly otáčky kolem 2800 ot/min, což mi přijde hodně v pohodě.

Při 160km/h ti točí jen 2800 otáček:o?????

Odesláno
Původně zaslal: pigi.jakub

Při 160km/h ti točí jen 2800 otáček:o?????

Jo, jo - TD ve 405ce (ty máš stejný) točí při stejné rychlosti hodně přes 3000

Odesláno

To Peta: Hm... tak display je úplně stejný, aspoň jeho členění.... Myslím, že když to uděláš jako to radily v servisu tohohle fóra tak máš vyhráno ... Mám to origo aje to super... I tempomat je moc O.K. Využívám ho i ve městě.... Jedu 50 nebo 55 aktivuju a mám svatej klid... můžu founovat kecat a nezapomenu že místo padesátky je tam 70 či víc.... Obzvlášť dobrý to bude po 1.7. a to na bodíky.....:aut

Odesláno

To Peta... ještě jsem zapoměl... vlastně na místo datumu se objevují všechna ta infa z PC... Ještě tam je zapojený origo rádio, a to to v horní části, ale ty máš jiný, tak to bych neřešil..... Ještě to hezky ukazuje třeby seznam stanic v paměti.... ale to je tak všechno.....

Odesláno

Tak podle fotky já mám taky stejný diplay, ale auto je až do pondělka pod zámkem v servisu (přeci jen auto s převozkou nechat stát v Pze na ulici je celkem održkoidní, obzvlášť když v kufru jsou 4 obuté elektrony), takže až v pondělí zjistím, zda mám PC aktivní. Jinak jsem v sekci servis objevil thread (na doporučení Péti) a podle něj by zaktivování tlačítka a dispaye neměl být problém. Dík všem za rady

Odesláno

A tys uz na to vlastne prisel:))) No tak je to tu jen pro ty, kteri si toho nevsimnou, tak maji hnedka prolink:)

[upravil dne 29/5/06 meesha]

Odesláno

Tak jsem dneska zjistil, že tam PC nemám, nicméně pokud by rozchození bylo tak jednoduché, jak se píše jinde, věřím, že ho v brzku mít budu.

Odesláno

Tak jsem dneska zjistil, že tam PC nemám, nicméně pokud by rozchození bylo tak jednoduché, jak se píše jinde, věřím, že ho v brzku mít budu.

podle toho co jsem koukal medvěde je to fakt v poho...... Jsou to kluci šikovný co na ´to přišli.... I na ten tempomat jsem koukal, jak je po vysvětelní skoro banalitou....

Odesláno
Původně zaslal: psyxo

hele kluci co delat kdiz mi ten ovladac nefunguje ? neni to treba tim ze mam pric original radio ?

, který myslíš ovladač, myslíš ten na rádio, tedy origo páčka pod páčkou stěračů? Jestli , tak je to snad logické, že nebude fungovat, či ne?

Odesláno

Pří 160km/h 2800 otáček? ..Normálně bych si toho nevšiml, ale zkoušel jsem to na tom svým lefovi, a ukazovalo mi to ve 150 km/h 2900ot., a pak vzestuoně přesně co deset kilometrů vhodině to 200 otáček nevíc, tedy při 160 km/h 3100ot. atd...

A to mám dva dvojku.... To je divný.... Měl bych mít ještě daleko vyšší krouťák, tedy při stejné rychlosti míň otáček... Nesplet sis to, Medvěde? (anebo já jsem jel na 4-tku....:myslim, ale to asi nee;))

Odesláno

No, to tlacitko tam nemas, protoze to je jen zaslepka. Kup si packu treba na autokelly.cz cena cca 1200 - 1400, kde bude konec mackaci (bude mit na sobe nakreslene takove dve sipky, nebude to jen \"krytka\"). V avcar.cz mi to za 250 Kc aktivovali v BSI a uz mi to hezky ukazuje:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...