Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Při dešti na mě občas kápne, občas je v autě meluzína. Nějak jsem to neřešil, protože se to stává opravdu jen výjimečně a říkal jsem si, že je to holt dodávka a tohle vlastnost. V záruce mi měnili u řidiče mezi střechou a dveřmi gumu, protože byla zkroucená. Teď na to ale koukám a ty dveře jsou prostě křivě namontované. Dole jsou jakoby vpáčené a nahoře lehce odstávají. Dá se to nějak seřídit? Díky... 17071377918913601056316837774469.thumb.jpg.ebfbfe667d6f777740438412efea8e31.jpg17071378276733422801807053917501.thumb.jpg.4a0eb4ecb5c44f92e8cdd89a58d458dd.jpg

Odesláno

dá se to seřídit na protikusu zámku, je tam 30 Torx, myslím, povolíš o cca půl až 1 závit a klepneš po něm kladívkem o cca 2mm tak, aby ten protikus nešel nahoru ani dolů, prostě jen vodorovně dovnitř, pak přitáhni oba šrouby a vyzkoušej to

někdo si tu západku předem obkreslí tužkou, aby věděl přesné umístnění před tím, než začne seřizovat  :)

Odesláno

Nepotřebují dopasovat zadní? Na ty návody jsou, ale o předních, které jsou na otočném pantu bych slyšel poprvé.

Jinak jak říkáš. Vím, že je to chucpe, ale Multivan a třída V nehrozí nic podobného s takovým nájezdem co mají Pažouti

Odesláno

Tak s tim tvrzenim bych byl docela opatrny, staci vygooglit problemy u MV "Dalším problémem je 2.0 Tdi BITURBO s 132 KW – problémy opět s totální destrukcí motorů jsou také legendární. Tady je to vlivem EGR, neboť jsou v motoru díky dvojitému přeplňování vysoké tlaky a teploty a motor je zkátká nedává a umře", coz je proti pokroucene gume u dveri uz trochu o necem jinem ... ale nepatral jsem o hodnote najezdu.

Odesláno

S protikusem na zámku nejde hýbat, šrouby jsem měl vyndaný. Násilí typu kladívko jsem nezkoušel. Porovnat přední dveře nahoře se střechou, ale podle foto je skoro jistě potřeba seřídit boční šoupačky. Dával jsem tu dost podrobný popis. 

Odesláno

Tak ty šoupačky bude opravdu zapotřebí seřídit. Bohužel to asi nevyřeší to, že mi za deště kape na loket🙄

Nebyl by odkaz na ty šoupačky? Nějak to na mobilu neumím najít... 🙏

Jo koukám, že je to výše. Tak já na to o víkendu mrknu. Zatím všem díky. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...