Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Předvolební průzkum  

1. 1. Předvolební průzkum

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Nazakřikni to. Jo, viděl jsem včera úúúžasnej billboard:

NEŽ ODJEDETE NA VÍKEND, NEZAPOMEŇTE VYMĚNIT VLÁDU.

:super

Konečně se mi jej podařilo nalézt (vy pražácí si všecko necháváte pro sebe a nám na venkov nepošlete ani fotku billboardu)! :aut

vymentevladu3nf.jpg

Odesláno

Tak děkuju všem těm, kteří volili a zvlášť těm, kteří dali hlas ODS za umožnění cesty vpřed - věřím, že konečně bude líp.

Odesláno
Původně zaslal: chechet

snad uz bude prase bradavicnate mimo hru :super

No jestli budou nové volby,tak ho bude muset řezník máznout a pošlem ho do zemí trpících hladomorem.Jedině ti nám budou vděčni i za nepoživatelnou flaksu.
Odesláno

Paroubek to ukázkově neustál

A KONČÍÍÍÍÍ

Já myslím, že to je poslední výkřik do tmy, spíš mě děsí, že socani s komančema by momentálně měli 100 křesel ve sněmovně - to zase vypadá na čtyři roky plácání se na místě, kde jedni budou házet druhým klacky pod nohy

Zlatej většinovej systém - vyhrál jsi volby, starej se a ukaž, co se Ti během volebního období povede.

Odesláno

Je mi špatně z toho, že premiér naší země dokáže srovnávat současnou situaci s únorem 1948.

A jsem hodně rád, že se takhle odkopal a dal za pravdu všem, kteří mluvili o KSČSSD - zjevně by udělal cokoliv, aby moc v tomhle státě opět měli komunisti. To mě osobně hodně děsí.

Děkuju všem, kteří šli k volbám, ačkoliv to teď tak nevypadá, tak nás tenhle volební výsledek - a zejména reakce všech zúčastněných na něj - posune vpřed. Abych nemluvil v hádankách, jedna citace:

11:02 - Sociální demokraté na Vysočině nesouhlasí s projevem premiéra Paroubka. Na Vysočině jsem nezaznamenal jediný názor, který by se zpochybněním voleb souhlasil, prohlásil šéf tamní ČSSD Chlád.

;)

Pro zájemce něco dobových materiálů o bratru Paroubkovi (vč. dobové fotografie):

http://img107.imageshack.us/img107/7476/i15an.jpg

http://img107.imageshack.us/img107/6595/i25uw.jpg

http://img96.imageshack.us/img96/9525/i30an.jpg

edit

A ještě jeden odkaz dokreslující pravdomluvnost p. premiéra: http://www.novinky.cz/67548-.html

[upravil dne 4/6/2006 Kurt]

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Je mi špatně z toho, že premiér naší země dokáže srovnávat současnou situaci s únorem 1948.

A jsem hodně rád, že se takhle odkopal a dal za pravdu všem, kteří mluvili o KSČSSD - zjevně by udělal cokoliv, aby moc v tomhle státě opět měli komunisti. To mě osobně hodně děsí.

Děkuju všem, kteří šli k volbám, ačkoliv to teď tak nevypadá, tak nás tenhle volební výsledek - a zejména reakce všech zúčastněných na něj - posune vpřed. Abych nemluvil v hádankách, jedna citace:

11:02 - Sociální demokraté na Vysočině nesouhlasí s projevem premiéra Paroubka. Na Vysočině jsem nezaznamenal jediný názor, který by se zpochybněním voleb souhlasil, prohlásil šéf tamní ČSSD Chlád.

;)

Pro zájemce něco dobových materiálů o bratru Paroubkovi (vč. dobové fotografie):

http://img107.imageshack.us/img107/7476/i15an.jpg

http://img107.imageshack.us/img107/6595/i25uw.jpg

http://img96.imageshack.us/img96/9525/i30an.jpg

edit

A ještě jeden odkaz dokreslující pravdomluvnost p. premiéra: http://www.novinky.cz/67548-.html

[upravil dne 4/6/2006 Kurt]

Rozhodně si mslím že se neodkopal a ČSSD i po tomto neštastném výroku bude stát za Paroubkem(byla by to sebevražda,kdyby nestála protože podle mě 80 lidí nevolilo sociální demokracii ale Paroubka!Dle mého názoru žádné předčasné volby taky nebudou protože by dopadly uplně stejně...Utvoří se velká koalice premiérem bude Paroubek Obě strany upustí od svých extrémů,udělají kompromisy důležitá min.obsadí ODS a budeme mít vládu pravolevého středu...tot můj názor
Odesláno

Premierem Paroubek - promiň, už jsem zažil a dále nechci (manýry prasat vyhnaných z kotce na dvorek sem zanesl on s Rathem, tak ať zase zaleze - prostě prohrál on s celým socanským pohledem na život, bohužel když se mu podaří sbratříčkovat s komančema, tak je ještě stále celkem silnej - a toho se oprávněně bojím).

Takže já držím palce Topolánkovi aby se mu podařilo vymyslet, kudy z toho ven (ona se najde nějaká socdemveš, která pod vidinou ztráty vyhřátého křesílka, přeběhne).

Odesláno

No nakonec se tady rysuje jedna velmi neprijemna varianta. CSSD+Lidovec Svoboda+podpora KSCM, lidovci by se meli zacit modlit.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Premierem Paroubek - promiň, už jsem zažil a dále nechci (manýry prasat vyhnaných z kotce na dvorek sem zanesl on s Rathem, tak ať zase zaleze - prostě prohrál on s celým socanským pohledem na život, bohužel když se mu podaří sbratříčkovat s komančema, tak je ještě stále celkem silnej - a toho se oprávněně bojím).

Takže já držím palce Topolánkovi aby se mu podařilo vymyslet, kudy z toho ven (ona se najde nějaká socdemveš, která pod vidinou ztráty vyhřátého křesílka, přeběhne).

A já zas nedržím palce nikomu protože je to všechno banda lumpů s komunistickou minulostí
Odesláno
Původně zaslal: Masinka

No nakonec se tady rysuje jedna velmi neprijemna varianta. CSSD+Lidovec Svoboda+podpora KSCM, lidovci by se meli zacit modlit.

de si ktéto informaci přišla?sem se zdrojem:o
Odesláno

Je to moje dedukce. Svoboda je exemplarni pripad lidovce (kam vitr, tam plast) v praze neziskal ani 5% a presto je v parlamentu a uz vyzyva predsednictvo KDU k rezignaci, proto od nej ocekavam nejaky podraz, ostatne kdy nejaky podraz lidovci neudelali??

Odesláno

Je to moje dedukce. Svoboda je exemplarni pripad lidovce (kam vitr, tam plast) v praze neziskal ani 5% a presto je v parlamentu a uz vyzyva predsednictvo KDU k rezignaci, proto od nej ocekavam nejaky podraz, ostatne kdy nejaky podraz lidovci neudelali??

S tím nesouhlasím,exemplární příklad lidovce-pdrazáka je Kalousek...Svoboda se mi jeví jako dobrý politik ve špatné straně
Odesláno

Zvlastni, tak proc svoboda na vlade vetsinou hlasoval se socanama? I kdyz KDU byla proti?

Odesláno
Původně zaslal: Sova

de si ktéto informaci přišla?sem se zdrojem:o
Takovým stylem jakým tady ty píšeš v této sekci bych na tebe mohl útočit jako ty na mě v sekci kolem kauzi Kubice...Jak ty máš podloženou informaci že se Svoboda spojí s KSČSSD?Že to píšeš takovým tónem jako by to byla jasná věc?Ale ja to neudělám nerad vedu diskusi v duchu provokaterství a v hecování kdo má pravdu,kdo je debil a kdo je chytrák!!
Odesláno

Takovým stylem jakým tady ty píšeš v této sekci bych na tebe mohl útočit jako ty na mě v sekci kolem kauzi Kubice...Jak ty máš podloženou informaci že se Svoboda spojí s KSČSSD?Že to píšeš takovým tónem jako by to byla jasná věc?Ale ja to neudělám nerad vedu diskusi v duchu provokaterství a v hecování kdo má pravdu,kdo je debil a kdo je chytrák!!

:super:myslim;)

Odesláno

:super:myslim;)

Co takhle nechat Ega napokoji a v poho pokecat?Koho si volil?ODS?Volíš vždy pravici?
Odesláno

Co takhle nechat Ega napokoji a v poho pokecat?Koho si volil?ODS?Volíš vždy pravici?

OK

ted jsem volil ODS,v podstate diky Paroubkovi, predtim jsem volival mensi strany dle programu, jednou to byla myslim levice podruhe pravice. Do senatu volim osobnost, nahodou to byla pravice, do mestskeho zastupitelstva volim osobnosti dle programu. Do Evropskyho parlamentu jsem nevolil. Smyslenim jsem spis pravicovejsiho zamereni.

Odesláno

já to nemám vyhraněný...do senátu nevolím,do krajů dle osobností,Do sněmovny dle programu...Ale když to vezmeš realisticky,podle mě nemá smysl se rozhodovat u malých stran podle programu..stejně totiž v koalicích budou přisluhovat stranám velkým...nabízí se odpověd že ty malé strany nemusí být pořád malé...ale vemme to realisticky..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...