jura4584 Odesláno 1. leden 2024 Odesláno 1. leden 2024 Dobry den,jedna se o peugota 307 1.6 80kw. Ba. R.v. 2006 auto jede na tri valce ,chtel jsem vymenit svicky a vsiml jsem si vadne civky značky tesla ktera tam je asi 3-4 mesice ,kupovana nova.Nema nekdo zkusenost proc mohla takle prasknout ? Myslite ze je to na reklamaci nebo chyba nekde elektronice?jeste jsem si vsiml ze mi tece termostat ,nevim zda se do kontaktu nedostala voda.Predem vsem dekuji za nazor a preji hezky den Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 1. leden 2024 Odesláno 1. leden 2024 Důvodů proč tohle prdne může být více, ale většinou ti na rampu a do svíček nateče voda(popř olej ve svíčce), pak to zkratuje, hřeje a prdne epoxi. Jestli je 4 měsíce stará zašel bych reklamovat, ale dost prodejců autodílů tě stejně vykopne s tím, že mají v podmínkách doložení odborné montáže... Jako že by auto bylo schopný do cívky poslat něco, co by tohle způsobilo, si nemyslím. Teoreticky moc dotažené šrouby, na nfu jsem ji měl venku jen jednou, tak už nevím jak to tam dosedá. Citovat
jura4584 Odesláno 24. leden 2024 Autor Odesláno 24. leden 2024 (upraveno) Dobry den ,prosim vas nema nekdo zkušenost peugeot mi jede na 3 valce,nejdriv popraskala a nafoukla zapalovaci civka,tu jsem vyreklamoval dal jsem tam novou znacku tesla,nove svicky bosch,a furt jede na tri valce.Kontrolka motoru blika .Po vimene zapalovaci civky cca 10 km jelo v pohode pak najednou jeden valec nesel ted po vimene svicek to same cca 19 km v pohode a pak zase na 3 a kontrolka pokazde pouze svitila. Predem dekuji za odpoved. Upraveno 24. leden 2024 uživatelem jura4584 Citovat
PaKr Odesláno 24. leden 2024 Odesláno 24. leden 2024 (upraveno) Nejlepší by bylo vzít to na diagnostiku ( nejlépe origo, nebo aspoň repliku ), ale v podstatě jediná další možnost je, že by blbnul některý vstřikovač. Ale spíše to tipuju opět na tu lištu. Zkusil bych jinou značku. Osobně beru elektro díly Valeo, Bosch, Hella. Edit: myslím si, že jsi klidně mohl pokračovat v původním příspěvku. Dávám "nahlásit" a nechám to na moderátorech, jestli to sloučí nebo ne. Upraveno 24. leden 2024 uživatelem PaKr pavelu96 a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
jura4584 Odesláno 24. leden 2024 Autor Odesláno 24. leden 2024 Proc myslite zkusit jinou znacku ?Manzelka pracuje v autoservisu a oni jsou z touhle znackou spokojeni,zkusim si nekde pucit zda sezenu,uz se mi moc do toho nechce vrazet za posledni pulrok to je furt neco,ten vstrik s praci bude asi za dost co ? Citovat
pavelu96 Odesláno 24. leden 2024 Odesláno 24. leden 2024 @jura4584 sdílím názor výše a nechápu důvod založení dalšího vlákna - sloučeno a pokračuj zde. Děkuji Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 24. leden 2024 Odesláno 24. leden 2024 Na dvoulitru se mi z dlouhodobého hlediska osvědčilo, co se týče rampy, až valeo. Hella, febi... Vše na *neumím psát slušně. Nicméně to chce na origo diag, jestli je problém s zapalováním nebo vstřikem. Resp vstřiky si můžeš zkusit i sám, jestli to jede furt na 3, tak demontuj lištu se vstřikama, dej si pod ně nějakou nádobu a zkus točit. Uvidíš, jestli nějaký z nich třeba nedává. Citovat
PaKr Odesláno 24. leden 2024 Odesláno 24. leden 2024 Vstřikovač ? Ten můžu koupit za 800 nebo i za 1500. Ten samý ( Valeo), ale v různých obchodech. Proč jinou značku? No pokud bych něco reklamoval podruhé v tak krátké době, tak už bych to prostě nechtěl. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.