Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rád bych zjistil, zda má někdo dlouhodobější zkušenosti (plusy/minusy) s propagovaným palivem Shell V-Power Diesel?

Uvažuji o jeho používání v motoru 2.0 HDi 80 kW...:roker

Odesláno

Já oproti normální naftě, nevidím žádnej rozdíl. Jede to pořád stejně a když je -20°C, tak to nenastartuje ani tak ani tak. Rozdíl je akorát v ceně :D .

Odesláno

ted jsem bral dvakrát plnou a trošku lepší chod a tah od nižších otáček ale to je rozdíl od Shell diesel obič. kterej tankuju delší dobu páč už tam se mi zdálo že to lépe jede oproti ostatní naftě.

nejlepší je ale tech pár korunek obětovat a vyzkoušet si to sám ;) a nejlépe co nejvíc vyjet nádrž a vzít plnou...

[upravil dne 24/5/06 mk405]

Odesláno

Já mám s V - POWER DIESELEM najeto už cca 30 000 km a u motoru 2,8 JTD je to fakt znát (motor jede krásně v celém spektru otáček, má i nižší spotřebu - prostě dopobručuju)

Odesláno

A neni lepší brát normální Shell naftu a dávat si sám např. CASTROL TDA ADITIV? To vychází cca 0,5,-Kč/l, zatímco V-Power stojí o cca 1,5,-Kč/l víc

Odesláno
Původně zaslal: Tom4F

A neni lepší brát normální Shell naftu a dávat si sám např. CASTROL TDA ADITIV? To vychází cca 0,5,-Kč/l, zatímco V-Power stojí o cca 1,5,-Kč/l víc

Nafta u shellu je jen jedna. Ne jako benzin, že mají Natural95 a pak V-power95 a V-power racing.

Když jsem začal brát V-power95 tak to auto taky velice ožilo a spousta věcí který mě trochu trápily tak zmizela. :roker

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Nafta u shellu je jen jedna. Ne jako benzin, že mají Natural95 a pak V-power95 a V-power racing.

Když jsem začal brát V-power95 tak to auto taky velice ožilo a spousta věcí který mě trochu trápily tak zmizela. :roker

Kdepak jsou dvě :P

Diesel Extra a V-Power Diesel :D

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

To je mi novinka. Já měl zato že je jen jedna. A nedali tomu jen jiný jméno? Poněvadž si myslím že na stjanech je vždy jen jeden s naftou. :myslim

Odesláno

Původně zaslal: Jirkap

To je mi novinka. Já měl zato že je jen jedna. A nedali tomu jen jiný jméno? Poněvadž si myslím že na stjanech je vždy jen jeden s naftou. :myslim

Neltere Shelky V-Power Diesel nenabizi .

Odesláno

Já jsem taky vzal - zatím 1 plnou Diesel V-poweru racing. Natankoval jsem 50 litrů. První rozdíl byl v tom, že mě nádrž vyšla o 200,- dráž, než normálně:D, ale to byl prozatím jediný negativní důsledek. Jinak auto jede vskutku svižněji (i když je to normální ropák bez turbíny). I motor mi připadá, že má tišší chod (byť jen nepatrně). A teď jsem zvědavej, jak se to projeví na spotřebě. Od prosince (15tis km) mám průměrnou spotřebu 6,15 - převážně město, tak uviodíme po měsíci - ještě mám v plánu 1 plnou vzít a pak se uvidí rozdíl - když si na to vzpomenu, tak to sem napíšu:papa

Ale myslím, že by si to každý měl zkusit - ať posoudí rozdíly sám...:myslim:papa

Odesláno

U nas na shellu je jen Natural95 a V-power racing, nepocitam naftu. V-power racing je 98ka??Kolik stoji cca 1l?? Ja jsem zatim bral vzdy jen Natural95 a ten stoji 31.50Kc.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

U nas na shellu je jen Natural95 a V-power racing, nepocitam naftu. V-power racing je 98ka??Kolik stoji cca 1l?? Ja jsem zatim bral vzdy jen Natural95 a ten stoji 31.50Kc.:myslim

Ale celý tohle téma není o benzínu, nýbrž o naftě (proto V POWER DIESEL).

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

no byla tady zminka o benzinu tak sem se chtel jen trosku priptat. Omlouvam se za :xvul

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: Medvěd

no byla tady zminka o benzinu tak sem se chtel jen trosku priptat. Omlouvam se za :xvul

u benzínu je to následovně: klasika N95, pak V-Power (to je 95ka s nějakými aditivy navíc) a pak V-Power Racing (100 oktanů)

...ropáci snad prominou :xvul

Odesláno

:rokershell nafta je asi celkově nejlepší na našem trhu,můj pažoutek ji má rád,jede na \"normální\" za cca 5,5l v kombinaci a motor maká i při svých 190 000km jako z praku(1,9D atmosféra)..srovnatelně se chová ještě naftička od Essa ..možná ještě o chlup líp. V-power jsem tam ještě nedal,ale mám to v plánu,jednou za čas je to zdravý na motor,hlavně na vstřiky a čerpadlo,vyčistí a odkarbonuje to spalovací prostory,zlepší se rozstřik ..JEN BACHA!! dávej pozor u stojanu,mají to občas blízko sebe s benzínem V-power,jedna moje známá takhle natankovala plnou benzínu,došlo jí to až když jí to nechtělo jet,naštěstí to čerpadlo přežilo ve zdraví..:D..tak hodně štěstí!! :mrk:papa:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...