Mechow Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Rád bych zjistil, zda má někdo dlouhodobější zkušenosti (plusy/minusy) s propagovaným palivem Shell V-Power Diesel? Uvažuji o jeho používání v motoru 2.0 HDi 80 kW... Citovat
Blizzard Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 bracha ho tankuje do p205 1,8D z roku 86 min to coudi, vic to jede, lip to v zime startuje a ma to na to plynulejsi chod. je s tim spokojenej. Citovat
Aluška Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Já oproti normální naftě, nevidím žádnej rozdíl. Jede to pořád stejně a když je -20°C, tak to nenastartuje ani tak ani tak. Rozdíl je akorát v ceně . Citovat
mk405 Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 ted jsem bral dvakrát plnou a trošku lepší chod a tah od nižších otáček ale to je rozdíl od Shell diesel obič. kterej tankuju delší dobu páč už tam se mi zdálo že to lépe jede oproti ostatní naftě. nejlepší je ale tech pár korunek obětovat a vyzkoušet si to sám a nejlépe co nejvíc vyjet nádrž a vzít plnou... [upravil dne 24/5/06 mk405] Citovat
Medvěd Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Já mám s V - POWER DIESELEM najeto už cca 30 000 km a u motoru 2,8 JTD je to fakt znát (motor jede krásně v celém spektru otáček, má i nižší spotřebu - prostě dopobručuju) Citovat
Jirkap Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Taky už jsem přemýšlel, že při dalším tankování vezmu tak 2x plnou a uvidíme... Citovat
barenst Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Bral jsem plnou jak jsem jel na sraz a bylo to nepatrne poznat na spotrebe (celkova vysla kolem 6,5l),ale u vykonu to u 2,2 moc poznat nejde. Citovat
Tom4F Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 A neni lepší brát normální Shell naftu a dávat si sám např. CASTROL TDA ADITIV? To vychází cca 0,5,-Kč/l, zatímco V-Power stojí o cca 1,5,-Kč/l víc Citovat
Dave_k Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: Tom4F A neni lepší brát normální Shell naftu a dávat si sám např. CASTROL TDA ADITIV? To vychází cca 0,5,-Kč/l, zatímco V-Power stojí o cca 1,5,-Kč/l víc Nafta u shellu je jen jedna. Ne jako benzin, že mají Natural95 a pak V-power95 a V-power racing. Když jsem začal brát V-power95 tak to auto taky velice ožilo a spousta věcí který mě trochu trápily tak zmizela. Citovat
Jirkap Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: Tom4F A neni lepší brát normální Shell naftu a dávat si sám např. CASTROL TDA ADITIV? To vychází cca 0,5,-Kč/l, zatímco V-Power stojí o cca 1,5,-Kč/l víc Nafta u shellu je jen jedna. Ne jako benzin, že mají Natural95 a pak V-power95 a V-power racing. Když jsem začal brát V-power95 tak to auto taky velice ožilo a spousta věcí který mě trochu trápily tak zmizela. Kdepak jsou dvě Diesel Extra a V-Power Diesel Citovat
Dave_k Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: Tom4F A neni lepší brát normální Shell naftu a dávat si sám např. CASTROL TDA ADITIV? To vychází cca 0,5,-Kč/l, zatímco V-Power stojí o cca 1,5,-Kč/l víc Nafta u shellu je jen jedna. Ne jako benzin, že mají Natural95 a pak V-power95 a V-power racing. Když jsem začal brát V-power95 tak to auto taky velice ožilo a spousta věcí který mě trochu trápily tak zmizela. Kdepak jsou dvě Diesel Extra a V-Power Diesel To je mi novinka. Já měl zato že je jen jedna. A nedali tomu jen jiný jméno? Poněvadž si myslím že na stjanech je vždy jen jeden s naftou. Citovat
barenst Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: Tom4F A neni lepší brát normální Shell naftu a dávat si sám např. CASTROL TDA ADITIV? To vychází cca 0,5,-Kč/l, zatímco V-Power stojí o cca 1,5,-Kč/l víc Nafta u shellu je jen jedna. Ne jako benzin, že mají Natural95 a pak V-power95 a V-power racing. Když jsem začal brát V-power95 tak to auto taky velice ožilo a spousta věcí který mě trochu trápily tak zmizela. Kdepak jsou dvě Diesel Extra a V-Power Diesel To je mi novinka. Já měl zato že je jen jedna. A nedali tomu jen jiný jméno? Poněvadž si myslím že na stjanech je vždy jen jeden s naftou. Neltere Shelky V-Power Diesel nenabizi . Citovat
Medvěd Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Ano, zatím jen cca 50 % ČS SHELL má VPOWER DIESEL v nabídce (cena cca 32,50), DIESEL EXTRA tak 30,50 Citovat
mk405 Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 jj, přesně tak nic není hned dodělávají to postupně Citovat
Neon Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 Já jsem taky vzal - zatím 1 plnou Diesel V-poweru racing. Natankoval jsem 50 litrů. První rozdíl byl v tom, že mě nádrž vyšla o 200,- dráž, než normálně, ale to byl prozatím jediný negativní důsledek. Jinak auto jede vskutku svižněji (i když je to normální ropák bez turbíny). I motor mi připadá, že má tišší chod (byť jen nepatrně). A teď jsem zvědavej, jak se to projeví na spotřebě. Od prosince (15tis km) mám průměrnou spotřebu 6,15 - převážně město, tak uviodíme po měsíci - ještě mám v plánu 1 plnou vzít a pak se uvidí rozdíl - když si na to vzpomenu, tak to sem napíšu:papa Ale myslím, že by si to každý měl zkusit - ať posoudí rozdíly sám... Citovat
Béďa Odesláno 28. květen 2006 Odesláno 28. květen 2006 Původně zaslal: Dave_k Nafta u shellu je jen jedna. Ne jako benzin, že mají Natural95 a pak V-power95 a V-power racing. Když jsem začal brát V-power95 tak to auto taky velice ožilo a spousta věcí který mě trochu trápily tak zmizela. U nas na shellu je jen Natural95 a V-power racing, nepocitam naftu. V-power racing je 98ka??Kolik stoji cca 1l?? Ja jsem zatim bral vzdy jen Natural95 a ten stoji 31.50Kc. Citovat
Medvěd Odesláno 28. květen 2006 Odesláno 28. květen 2006 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Dave_k Nafta u shellu je jen jedna. Ne jako benzin, že mají Natural95 a pak V-power95 a V-power racing. Když jsem začal brát V-power95 tak to auto taky velice ožilo a spousta věcí který mě trochu trápily tak zmizela. U nas na shellu je jen Natural95 a V-power racing, nepocitam naftu. V-power racing je 98ka??Kolik stoji cca 1l?? Ja jsem zatim bral vzdy jen Natural95 a ten stoji 31.50Kc. Ale celý tohle téma není o benzínu, nýbrž o naftě (proto V POWER DIESEL). Citovat
Béďa Odesláno 28. květen 2006 Odesláno 28. květen 2006 Původně zaslal: Medvěd Ale celý tohle téma není o benzínu, nýbrž o naftě (proto V POWER DIESEL). no byla tady zminka o benzinu tak sem se chtel jen trosku priptat. Omlouvam se za Citovat
Tommy306 Odesláno 28. květen 2006 Odesláno 28. květen 2006 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Medvěd Ale celý tohle téma není o benzínu, nýbrž o naftě (proto V POWER DIESEL). no byla tady zminka o benzinu tak sem se chtel jen trosku priptat. Omlouvam se za u benzínu je to následovně: klasika N95, pak V-Power (to je 95ka s nějakými aditivy navíc) a pak V-Power Racing (100 oktanů) ...ropáci snad prominou Citovat
czer.t Odesláno 28. květen 2006 Odesláno 28. květen 2006 :rokershell nafta je asi celkově nejlepší na našem trhu,můj pažoutek ji má rád,jede na \"normální\" za cca 5,5l v kombinaci a motor maká i při svých 190 000km jako z praku(1,9D atmosféra)..srovnatelně se chová ještě naftička od Essa ..možná ještě o chlup líp. V-power jsem tam ještě nedal,ale mám to v plánu,jednou za čas je to zdravý na motor,hlavně na vstřiky a čerpadlo,vyčistí a odkarbonuje to spalovací prostory,zlepší se rozstřik ..JEN BACHA!! dávej pozor u stojanu,mají to občas blízko sebe s benzínem V-power,jedna moje známá takhle natankovala plnou benzínu,došlo jí to až když jí to nechtělo jet,naštěstí to čerpadlo přežilo ve zdraví....tak hodně štěstí!! :papa:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.