David95 Odesláno 17. prosinec 2023 Odesláno 17. prosinec 2023 (upraveno) Dobrý den, mám prosbu můj mechanik mi vyměnil u Peugeot 307 1.6 hdi táhla jelikož byl problém že se tam v zimě dostala voda a tak to zamrzlo a z vyřazení 1 na neutrál pak Páka nešla vůbec až po 20 min kdy z ohledem na teplotě a nastartováním motorem pak povolila ale můj dotaz je po výměně Táhla úplně nové když chci zařadit R (zpátečku) nejde na první pokus sešlápnu spojku a chci dát R nejde páku dávám do prava a dolů ale páka nejde dát na pozici R třeba až na 10 pokus se povede. Před výměnou vše fungovalo. Stalo se vám to ? Auto má i novou spojku. Upraveno 17. prosinec 2023 uživatelem David95 Citovat
Péťa Odesláno 17. prosinec 2023 Odesláno 17. prosinec 2023 A uvažoval jsi nad tím, že by jsi reklamoval práci u mechanika? Ať to dá dopořádku. Je mi divné, že by po výměně táhel nevyzkoušel řazení. Třeba se jen něco povolilo nebo si sedlo a on jen donastaví polohy. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
David95 Odesláno 18. prosinec 2023 Autor Odesláno 18. prosinec 2023 Práci jsem reklamoval ale bylo mi řečeno že momentálně nemá čas což nechápu když jsem si auto bral v úterý a ještě před jeho barákem jsem mu říkal že jde špatně zpátečka odpověděl že se mám stavit v půlce ledna. Mechanika znám jsem s ním velice spokojený a je vytížen dělá sám a nikdy nebyl problém až teda teď po 10 letech co k němu jezdíme celá rodina Citovat
ozzy56 Odesláno 18. prosinec 2023 Odesláno 18. prosinec 2023 takže mně z toho vychází, že budeš muset do půlky ledna chodit pěšky regius, pavelu96 a VojtouNerCZ ohodnotil 3 Citovat
David95 Odesláno 23. prosinec 2023 Autor Odesláno 23. prosinec 2023 Problém byl vyřešen u jiného mechanika ten můj tam nedal originál táhla od peugeot. Péťa ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. prosinec 2023 Odesláno 23. prosinec 2023 Takže s neorigo je problém? Dobrý vědět, taky mě to čeká. Citovat
David95 Odesláno 23. prosinec 2023 Autor Odesláno 23. prosinec 2023 Možná to byl jeden vadný kus ale mechanik to trochu obrousil a už to vše funguje R tam už jde krásně ale říkal že táhla jsou víceméně na doživotí akorát nám se tam dostala v zimě voda a tak to zamrzalo ale bylo řečeno že by takovou prasarnu neudělal a raději dal originál Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. prosinec 2023 Odesláno 23. prosinec 2023 Já se blížím k 600k km, takže táhla jsou už dosti vylágrovaný. Tak uvidím, možná radši vemu origo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.