Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dobrý den, mám prosbu můj mechanik mi vyměnil u Peugeot 307 1.6 hdi táhla jelikož byl problém že se tam v zimě dostala voda a tak to zamrzlo a z vyřazení 1  na neutrál pak Páka nešla vůbec až po 20 min kdy z ohledem na teplotě a nastartováním motorem pak povolila ale můj dotaz je po výměně Táhla úplně nové když chci zařadit R (zpátečku) nejde na první pokus sešlápnu spojku a chci dát R nejde páku dávám do prava a dolů ale páka nejde dát na pozici R třeba až na 10 pokus se povede. Před výměnou vše fungovalo. Stalo se vám to ? Auto má i novou spojku.

Upraveno uživatelem David95
Odesláno

A uvažoval jsi nad tím, že by jsi reklamoval práci u mechanika? Ať to dá dopořádku.

Je mi divné, že by po výměně táhel nevyzkoušel řazení. Třeba se jen něco povolilo nebo si sedlo a on jen donastaví polohy.

Odesláno

Práci jsem reklamoval ale bylo mi řečeno že momentálně nemá čas což nechápu když jsem si auto bral v úterý a ještě před jeho barákem jsem mu říkal že jde špatně zpátečka odpověděl že se mám stavit v půlce ledna. Mechanika znám jsem s ním velice spokojený a je vytížen dělá sám a nikdy nebyl problém až teda teď po 10 letech co k němu jezdíme celá rodina 

Odesláno

Možná to byl jeden vadný kus ale mechanik to trochu obrousil a už to vše funguje R tam už jde krásně ale říkal že táhla jsou víceméně na doživotí akorát nám se tam dostala v zimě voda a tak to zamrzalo ale bylo řečeno že by takovou prasarnu neudělal a raději dal originál 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...