TBK Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 Čauky, u mé 306TD jde při akceleraci černý kouř z výfuku (moc nafty) a jezdím tak za 7.2l ropy. Vstřiky jsou seřízené, turbo i tlaky jsou ok, olej nežere. Jediná možná věc už zbývá čerpadlo - seřídit popř. vyměnit membránu - nepletu se a nemůže v tom být ještě něco jiného? Citovat
starter Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 máš velkej předvstřik, ale pokud ti to hulí jen ve velkejch otáčkách tak to neřeš ty jezdíš za 7,2 jo? to bych řek, že je dost, real tak 6,5 Citovat
TBK Odesláno 23. květen 2006 Autor Odesláno 23. květen 2006 Jj, - 7,2l je dost, taky bych byl raději tak za těch 6l - ale kouří to už tak při 2300ot.. Předvstřik by měl být taky ok (před cca 2 měsíci nové rozvody), tak proto to vidím na to čerpadélko .... To bude ranec za seřízení Citovat
Trnkoš Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 Co má společného předvstřik s rozvodama???Předvstřik se seřizuje na čerpadle a při rozvodech se s čerpadlem nic nedělá. Citovat
rimmer Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 jenom takovy postreh..taky mi zaclo auto z niceho nic hulit a v servisu blbe spojili saci hadici tak, ze vnitrek se srolovat a seskrtilo se to a melo to malo vzduchu Citovat
TBK Odesláno 23. květen 2006 Autor Odesláno 23. květen 2006 Původně zaslal: Trnkoš Co má společného předvstřik s rozvodama???Předvstřik se seřizuje na čerpadle a při rozvodech se s čerpadlem nic nedělá. Předvstřik se šteluje pootočením čerpadla a při výměně kladek, rozv.řemenu a vod.pumpy bylo i toto seřízeno. Citovat
TBK Odesláno 29. červen 2006 Autor Odesláno 29. červen 2006 Tak : odpojen EGR ventil, poštelován znovu předvstřik a je po kouři Spotřebu zjistím až něco ujedu, snad bude lepší. Citovat
Karel Odesláno 29. červen 2006 Odesláno 29. červen 2006 tady máš popsané příčiny barvy kouře z výfuku https://www.fcd.eu/articleversion.aspx?id=185§ionid=98 Citovat
oddie Odesláno 1. červenec 2006 Odesláno 1. červenec 2006 Původně zaslal: anawarr tmavý kouř = turbo v prdeli Tmavý kouř = moc nafty (špatné spalování). Tvůj závěr je dost mimo, co bys asi tak řekl na to, když takhle hulí atmosférák? Že má taky v prdeli turbo, když vůbec žádné nemá? Citovat
vector Odesláno 1. červenec 2006 Odesláno 1. červenec 2006 Původně zaslal: anawarr Původně zaslal: oddie [, co bys asi tak řekl na to, když takhle hulí atmosférák? Že má taky v prdeli turbo, když vůbec žádné nemá? ...no kdyby neměl turbo, tak by jsem mu nepsal, že ho má v prdeli, ale on turbo má tmavý kouř u motoru s turbem opravdu ve většině případů ohlašuje odcházející turbo a odcházející turbo zase znamené tvoje \"špatné spalování\". způsobuje to usazování karbonu, který se pak naráz uvolní. jistě, možností je víc, ale mně se to v tu chvíli nechtělo rozvádět. až zjistí pravou příčinu, ať ji sem napíše;) rád si vyslechnu případné opravy od nejaktivnějšího usera:papa Myslím, že se do toho zbytečně zamotáváš. černý kouř znamená nedokonalé spalování nafty, což může znamenat, že špatně práší vstřik, nízký tlak na válci (ale to by většinou žralo i olej) špatný předvstřik, nebo moc nafty. Moc nafty může být špatným nastavením, nebo tím, že turbo netlačí tolik, kolik by podle polohy mělo. Říct, že černý kouř znamená odcházející turbo není nepřesné, ale podle mě je to přímo ptákovina... Citovat
TBK Odesláno 2. červenec 2006 Autor Odesláno 2. červenec 2006 Původně zaslal: anawarr tmavý kouř = turbo v prdeli Původně zaslal: TBK Tak : odpojen EGR ventil, poštelován znovu předvstřik a je po kouři Spotřebu zjistím až něco ujedu, snad bude lepší. Turbo je (viz 1.příspěvek) skutečně OK Citovat
Jaris Odesláno 2. červenec 2006 Odesláno 2. červenec 2006 Ahoj nevíte jestli se u 406tky 2,1 TD s elektronicky řízeným čerpadlem dá něco seřizovat v motorui? Vstřiky, a tak? Když mu šlápnu na krk, tak se z výfuku lehce černě zadímí. Ale když se jezdí normál, tak nedímí, jen při prutkém sešlápnutí. Díky za odpověd Citovat
vector Odesláno 2. červenec 2006 Odesláno 2. červenec 2006 Původně zaslal: Jaris Ahoj nevíte jestli se u 406tky 2,1 TD s elektronicky řízeným čerpadlem dá něco seřizovat v motorui? Vstřiky, a tak? Když mu šlápnu na krk, tak se z výfuku lehce černě zadímí. Ale když se jezdí normál, tak nedímí, jen při prutkém sešlápnutí. Díky za odpověd To si myslím, že je naprosto normální. Nevím sice, jak má přesně 2,1 řízené to čerpadlo a kde bere tlak turba a průtok vzduchu, ale při sešlápnutí plynu na podlahu se do motoru pustí MAX. nafty a chvilku trvá, než turbo dožene množství vzduchu pro správné spálení. U HDi se to řeší optimalisací vstříkovací mapy, aby byla rozhedněná prodleva a další věci. U mechanického převodu se to dá samozřejmě \"poštelovat\" pak to skoro nekouří ani na plnej plyn v nízkých otáčkách, ale taky to samozřejmě skoro nejede. Něco za něco. Pokud ti to nehulí při normální jízdě a po chvilce ani na plný plyn je to prostě normální. Další možnost je, pokud dlouho jedeš v nízkých otáčkách a pak to přišlápneš, že vyletí saze, co se zatím stačily uložit. Zvlášť dobré to je, když stojíš do kopce. Citovat
rimmer Odesláno 3. červenec 2006 Odesláno 3. červenec 2006 Původně zaslal: Jaris Ahoj nevíte jestli se u 406tky 2,1 TD s elektronicky řízeným čerpadlem dá něco seřizovat v motorui? Vstřiky, a tak? Když mu šlápnu na krk, tak se z výfuku lehce černě zadímí. Ale když se jezdí normál, tak nedímí, jen při prutkém sešlápnutí. Díky za odpověd naprosto normalni..navic turbonafta bez FAPu, ktera pri max. plynu pri akceleraci nezakouri, je obecne moc priskrcena na nafte, a ma pak mensi vykon. Kourit to bude vzdycky, zejmena u starsich motoru, bez primeho vstirku a plne elektronicky rizeneho... jestli ti to kouri jen trosku a jen pri plnem ceresu na rozjezd, tak je to presne to co to ma asi delat Citovat
Jaris Odesláno 3. červenec 2006 Odesláno 3. červenec 2006 Tak to jsem rád. Díky za odpověď. Naštěstí to dělá jen při max sešlápnutém plynu nebo rychlé akceleraci. Citovat
rimmer Odesláno 4. červenec 2006 Odesláno 4. červenec 2006 Původně zaslal: Jaris Tak to jsem rád. Díky za odpověď. Naštěstí to dělá jen při max sešlápnutém plynu nebo rychlé akceleraci. no dyt me to taky zahuli, a kdyz jezdim dlouho pomalu a zlehka a pak potrebuju fakt ceres pri predjizdeni a tocim az do 4 tisic, tak uz se mi jendou stalo, ze to tak zakourilo, ze za mnou videt nebylo..no hruza...ale jak se auto rozjelo, tak to prestalo a pri dalsim predjizdeni uz o dost mene (byla to asi jedna z akci \"cisty vyfuk\" ) Nekdy se za to docela stydim, nekdy jsem za to rad, protoze kdy me nekdo sere, tak mu zakourim ) , ale onehda jsem videl focusa s tim jejich TDCI nebo jak se to presne znaci a ten pri kazdem razeni hulil, ze bych to do noveho auta nerek ..vypadalo to na nejnovejsi model a presto fabrika Citovat
pigi.jakub Odesláno 4. červenec 2006 Odesláno 4. červenec 2006 Původně zaslal: rimmer Původně zaslal: Jaris Tak to jsem rád. Díky za odpověď. Naštěstí to dělá jen při max sešlápnutém plynu nebo rychlé akceleraci. no dyt me to taky zahuli, a kdyz jezdim dlouho pomalu a zlehka a pak potrebuju fakt ceres pri predjizdeni a tocim az do 4 tisic, tak uz se mi jendou stalo, ze to tak zakourilo, ze za mnou videt nebylo..no hruza...ale jak se auto rozjelo, tak to prestalo a pri dalsim predjizdeni uz o dost mene (byla to asi jedna z akci \"cisty vyfuk\" ) Nekdy se za to docela stydim, nekdy jsem za to rad, protoze kdy me nekdo sere, tak mu zakourim ) , ale onehda jsem videl focusa s tim jejich TDCI nebo jak se to presne znaci a ten pri kazdem razeni hulil, ze bych to do noveho auta nerek ..vypadalo to na nejnovejsi model a presto fabrika Můžu potvrdit Fordy hulí pořád.. Taky mě to začadí když tomu šlápnu za krk ale né nějak rapidně.Pozoroval jsem auta s TDi(vw) a taky hulí.§.. Citovat
Dundee Odesláno 4. červenec 2006 Odesláno 4. červenec 2006 Když mu šlápnu na krk, tak si taky začmoudim a ty za mnou mají na sváču brikety Jinak dneska ráno jsem jel asi 2km za Prassátem (r.v. tak 01-02) a ten kouřil pořád, bylo jedno, jestli přidával nebo brzdil... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.