sett.masterr Odesláno 9. říjen 2023 Odesláno 9. říjen 2023 Ahoj vsem, nedavno jsem zminoval, ze jsem si nove poridil 5008. Vse v poradku nez jsem to nechal napichnout na diagnostiku v servisu. Od te doby mi blbne tempomat a ukazatel razeni ( jakoby to nevedelo kolik to jede.) Tempomat jen blikaj carky, pripadne kdyz se chytne a pauznu tak blika rychlost. V planu jsem mel vymenu baterie pac nevim jak dlouho a v jake kondici je. Planoval jsem vymenit bez odpojeni auta ( klema ). Jenze ted me to nuti to proste normalne odpojit a resetnout auto. Moje otazka zni... Co to bude chtit po odpojeni baterie? Nejake hesla, piny? Ktery ja ovsem nevim... Diky za odpovedi Jindra Citovat
Medvěd Odesláno 9. říjen 2023 Odesláno 9. říjen 2023 Předpokládám, že bude chtít minimálně PIN autorádio Citovat
jarokare Odesláno 9. říjen 2023 Odesláno 9. říjen 2023 Pin pro autorádio určitě ne , minimálně 20 let ho Peugeot nepoužívá Mximálně nastavíš fatum , čas a možná to bude chtít inicializovat okna , to je vše . Hlavně dodrž postup odpojení a připojení baterie - před odpojením a oo připojení 5 min počkej , než budeš něco dělat . Citovat
sett.masterr Odesláno 9. říjen 2023 Autor Odesláno 9. říjen 2023 (upraveno) Dekuji mockrat Upraveno 9. říjen 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek Citovat
martinecondrej Odesláno 10. říjen 2023 Odesláno 10. říjen 2023 ještě se autu musí diagnosticky říct, že je nová baterie, aby to správně dobíjelo. Když jsem nechával měnit ve speciálce na autobaterie, tak věděli a udělali. Citovat
sett.masterr Odesláno 10. říjen 2023 Autor Odesláno 10. říjen 2023 Budu menit primo ve varte, tak snad vedej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.