Stefka Odesláno 5. říjen 2023 Odesláno 5. říjen 2023 (upraveno) Asi jsem drbla do panýlku na stahování oken a úpravu zrcátek. Sklopila se zrcátka, když jsem byla v autě. Než jsem stačila zjistit, estli jsem spustila nějakou fci na tom panýlku o které nevím, kamarádka jedno obrátila zpět rukou dřív než jsem stihla zařvat ať to nedělá. Má ten panýlek najmou funkci která znovu spustí automatické sklápění zrcátek při zamčení auta nebo odešel motorek? Díky Upraveno 5. říjen 2023 uživatelem Stefka Citovat
RichVa Odesláno 5. říjen 2023 Odesláno 5. říjen 2023 Většinou pomůže několikrát zkusit zrcátka elektricky sklopit/odklopit - přitáhnout ovladač dozadu. Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Stefka Odesláno 9. říjen 2023 Autor Odesláno 9. říjen 2023 Pomohlo to děkuji moc!!! Dneska jsem to vyzkoušela. Péťa, RichVa a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
X-sat Odesláno 14. leden 2025 Odesláno 14. leden 2025 Ahoj všem. Oživím téma - jak vypnout automatické sklápění zrcátek, pls? Díky Citovat
ozzy56 Odesláno 14. leden 2025 Odesláno 14. leden 2025 ahoj, najdi si tady návod pro své auto a čti https://public.servicebox.peugeot.com/APddb/index.html X-sat ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.