luck Odesláno 5. září 2023 Odesláno 5. září 2023 Zdravím do placu. Řešil jste někdo někdy výměnu prahu u Peugeot 308 sw, r.v. 2014? Zajímá mě odkud nejlépe práh vzít - poměr kvalita cena atd.. Díky Citovat
ozzy56 Odesláno 5. září 2023 Odesláno 5. září 2023 ahoj, je to celkem jedno, spíše je velmi důležité dutinu prahu pořádně ošetřit až ho navaříš Citovat
luck Odesláno 11. září 2023 Autor Odesláno 11. září 2023 Díky. Vyplatí se práh vytáhnout - opravit nebo dát raději nový? Citovat
ozzy56 Odesláno 11. září 2023 Odesláno 11. září 2023 hlavně záleží, jestli je zdravý a taky rozsah toho poškození--někdy je lepší ho vyměnit, někdy vytáhnout... Citovat
Hafity Odesláno 11. září 2023 Odesláno 11. září 2023 před 3 hodinami, luck napsal: Díky. Vyplatí se práh vytáhnout - opravit nebo dát raději nový? Foto? ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. září 2023 Odesláno 12. září 2023 myslí foto toho prahu, nee tvoje Péťa ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 12. září 2023 Odesláno 12. září 2023 Snažil bych se o opravení ( pokud je to možné), náhrady jsou většinou ( spíš vždy) z obyčejného plechu, takže opravdu pořádně ošetřit a nejlépe co dva roky opakování. Originální pozinkované plechy vydrží dost ( ale ošetřením dutin nic nezkazíš ) Na mojí ( tehdy ještě firemní ) 206 jeden umělec pomačkal práh o zmrzlý sníh, tak že se oloupala barva a jezdilo to tak asi ještě dva roky a nebyl tam žádný rezavý flek. Když jsem ji koupil , tak to známý spravil tak, že to "na hrubo " vyrovnal a pak ty největší krátery vyplnil cínem. Pak klasicky tmelení, plnič a barva. Ale viděl jsem to jenom při prvním tmelení, pak až hotové. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. září 2023 Odesláno 12. září 2023 cínem se vyrovnávaly povrchy karoserie ve výrobě Tatry 603 , cín nepraskal, nerezivěl..., dnes se používá jen u veteránů..., v době T 603 byl u nás jen jeden tmel, určený pro autoopravy, jmenoval se Upon, bohužel stékal a praskal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.