Martin Gorny Odesláno 24. srpen 2023 Odesláno 24. srpen 2023 Dobrý den, pokud by mi mohl někdo poradit máme doma 1,8 16V benzín nyní se ukázala závada sekundárního vzduchu, motorek byl mrtvý tak jsem koupil starší když jej připojím přímo na baterii funguje a jede krásně, po zapojení na auto se nespustí, původní motorek byl úplně tuhý, nevíte někdo jestli je k němu někde pojistka, nebo radu kde by mohl být zádrhel . Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 24. srpen 2023 Odesláno 24. srpen 2023 Hele a víš, že se to pouští jen po studeném startu? Jen jestli jsi pro to nedojel, nevyměnil a znova auto nenadrcnul, ještě teplý. Citovat
Martin Gorny Odesláno 24. srpen 2023 Autor Odesláno 24. srpen 2023 Ahoj Auto musí být úplně studené... Citovat
Almanil Odesláno 24. srpen 2023 Odesláno 24. srpen 2023 Pojistku to asi někde mít bude, tak bych proměřil všechny pojistky, jak v motorovém prostoru tak u OBD portu. Citovat
Ferry Odesláno 24. srpen 2023 Odesláno 24. srpen 2023 Je na to maxipojistka, bude pod BMS jednotkou v motoru. V manualu to bude popsane Citovat
Martin Gorny Odesláno 24. srpen 2023 Autor Odesláno 24. srpen 2023 Kouknu tedy ještě jednou do prostoru motoru, žena mi ráno volala že cca 30 sekund něco hucelo jak vysavač , tak to vypadá že funguje, pokud to bude v pořádku měla by se sama i vymazat chyba emisí a žlutý symbol motoru bez zásahu ... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 24. srpen 2023 Odesláno 24. srpen 2023 Tyhle čerpadla si žijí vlastní život a i když fungují, stejně občas chybu vyhodí Citovat
Ferry Odesláno 24. srpen 2023 Odesláno 24. srpen 2023 (upraveno) jj, to potvrzuju, mam na 806 fungl novy cerpadlo, vcetne novyho originalniho ventilu, co je pak na vstupu u hlavy, cerpadlo pres diag i pri studenym startu vzdycky spusti, fouka silne a stejne se obcas v chybach objevi. Rekl bych, ze trosku pomohla aktualizace SW v ECU, protoze to uz neni tak casto, jako predtim, ale porad je to asi prilis citlive, ze se to nekdy prehoupne pres tolerance a rozsviti to diag Upraveno 24. srpen 2023 uživatelem Ferry Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.