Arteee Odesláno 12. září 2023 Odesláno 12. září 2023 Jistě, já mluvím o konkrétním autu, a konkrétní vodní pumpě z dílny FoMoCo, která je v našich autech (Traveller a převlečení sourozenci), která již přes 20let má tuto "vadu", tedy lepený plast na kovu bez mechanické aretace (s jasných důvodů). Kdy z mé zkušenosti snad skoro všichni co znám a měli auto s touto vodní pumpou řešili s ní problém před předepsanou výměnou rozvodů (kdy by se měla vodní pumpa měnit). Bohužel mám přátele ve vývojovém centru Continetalu, a vím, jak Ford jim zadává zákázky, a když člověk nahlédne pod tuto pokličku, tak se ničemu již nedivím, jen se divím, co dělá FoMoCo díl v PSA resp Stelantis Autech .. osobně to vidím jako sabotáž :-D Citovat
martinecondrej Odesláno 12. září 2023 Odesláno 12. září 2023 no ale já taky mluvím o motoru 2.0 hdi a ještě teda i 1,6 hdi Citovat
ozzy56 Odesláno 12. září 2023 Odesláno 12. září 2023 @Arteee prostě doba, kdy výrobce reagoval na zkušenosti mechaniků v autorizácích je pryč--dnes i přes několikerá upozornění, třeba i v odborném tisku, výrobce pokračuje v montáži dílu, který je evidentně zmetek..., ale nejspíše to mají opravdu dobře spočítané Citovat
Goran Odesláno 25. září 2023 Odesláno 25. září 2023 Tak auto opravené závada na spínací na hlavní spínací skříni radim.1008 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Krupa Cestmir Odesláno 4. říjen 2023 Autor Odesláno 4. říjen 2023 Taktež problem po delši době nalezen vhlavni spinací skřini vedle baterie. Cena cca 7 tis. Kč. Péťa ohodnotil 1 Citovat
martinecondrej Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 teď si to čtu zpětně a ještě jsem zvědav na to přehřátí motoru. Také to souviselo s tou spínací skříní? Citovat
sampon Odesláno 10. únor 2025 Odesláno 10. únor 2025 (upraveno) Zdravím. Měl bych dotaz. Ráno přijdu k P Traveller 130Kw a vše naběhne (elektronika, Mareš v rádiu), ale místo startu slyším jen cvaknutí v kabině. Jako relé. Nic to nehlásí. Zkusil jsem to asi 5* a pak nastartoval. Chcípl jsem to a zase nic. Odpojil baterii, pak zapojil a nic. Po práci to zkoušela manželka, nastartovala napoprvé a potom už zase nic. Nemá někdo radu, jestli to nemůže být něco v elektronice? O víkendu půjdu postupem: 1-baterie (je dva roky stará a auto jelo dva dny předem, tak nepředpokládám, že to bude baterií) 2-zkusím najít zdroj cvaknutí v kabině 3-kontrola kabeláže (kuny) 4-diagnostika 5-odtah do servisu (startér atp.) Dík Jura Upraveno 10. únor 2025 uživatelem sampon edit Citovat
martinecondrej Odesláno 12. únor 2025 Odesláno 12. únor 2025 doporučuji servis. Něco podobného řešil kamarád a bylo to viz výše. Skříňka před baterií Citovat
sampon Odesláno 12. únor 2025 Odesláno 12. únor 2025 To se do toho servisu musím dostat. Během dvou měsíců už pojedu potřetí do servisu. Je to opravdu šílený auto, ale to jsou asi všechny dnešní plechovky. Citovat
sampon Odesláno 16. únor 2025 Odesláno 16. únor 2025 (upraveno) Tak ja nevím. Po týdnu jsem přišel k autu a nastartovalo. Pojezdil jsem s ním a vse v pořádku. Dobil jsem ještě pro jistotu baterii, znovu najezdil kilometry s několika starty a v pořádku. Nemám rád tyto závady. Když jsem měl Peugeot 807 měli jsme ve fóru oddělení anomálie. To by asi sedělo i tady. Na diag nic. Update. Ráno asi na popáté. Všiml jsem si, že při zmáčknutí tlačítka start zhasnulo podsvětlení tlačítek stahování oken a osvětlení zásuvky autozapalovace. Je v něm redukce usb s osvětlením. V pátek servis ArtcomGroup Olomouc Upraveno 17. únor 2025 uživatelem sampon Citovat
sampon Odesláno 21. únor 2025 Odesláno 21. únor 2025 Měl jsem auto ja diagnostice v Peugeot Olomouc. Závady buď jednotce startování nebo startér samotný. Ceny 11tis. Jednotka, 7 tis. repasovaný startér. Měnili by obě věci. A to se mi moc nelíbí. Můžete mi prosím poslat číslo dílu řídící jednotky? Nebo aspoň cenu dílů a lze li objednat i mimo autorizovaný servis? Citovat
pavelu96 Odesláno 21. únor 2025 Odesláno 21. únor 2025 Ahoj. Na zjišťování těchto informací tady máme speciální vlákno. https://www.peugeot-club.com/forum/197-servisni-historie-a-nahradni-dily-podle-vin-kodu-peugeot-citroen/ Je pouze pro členy klubu - členem se staneš - tady. https://www.peugeot-club.com/store/product/127/?utm_source=banner&utm_medium=banner&utm_campaign=nastuptedopeugeotclubu Péťa ohodnotil 1 Citovat
sampon Odesláno 6. březen 2025 Odesláno 6. březen 2025 výměna pojistkové jednotky + práce 9600 s DPH -25% Citovat
sampon Odesláno 19. červenec 2025 Odesláno 19. červenec 2025 V 28. 8. 2023 at 18:09, Goran napsal: Tak dnes diagnostika nic nezjistila ,mezi tím jeste začalo auto vařit tak asi nova vodní pumpa a rozvodí ve 94000 tkm a předepsaná výměna je asi 220000 tak to nechávám v servisu Čím to prosím bylo způsobeno. Děkuji Citovat
Krupa Cestmir Odesláno 19. červenec 2025 Autor Odesláno 19. červenec 2025 Zjistili to v Peugeot Olomouc po několika dnech, vadné hlavní relé, spínalo až třebas po 15 minutách a pak šel motor nastartovat, to co je nad baterkou, stálo cca 9 tis.Kč. Citovat
sampon Odesláno 19. červenec 2025 Odesláno 19. červenec 2025 Ja myslel to přehřívání motoru. Hlavní relé už jsem letos měnil skoro za 10. Teď mi tam vyskočila hláška s teplotou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.