Zabak22 Odesláno 9. únor 2025 Autor Odesláno 9. únor 2025 (upraveno) Auto prešlo odsoľovaním a našiel som nepríjemné prekvapenie. Peugeot to označuje ako ochranný nástrek proti odlietavajúcim kamienkom. Aj keď to vyzerá ako poškodenie od vrypu. Ak je to ochranný nástrek, prečo nevydržal? Rád by som vedel, aký nástrek používajú na nových modeloch, aby som ho náhodou nekúpil, a aký sa používal na starších 308 a 307. Upraveno 9. únor 2025 uživatelem Zabak22 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. únor 2025 Odesláno 9. únor 2025 je to sice ochranný nátěr, ale nevydrží všecko , dá se koupit i ve spreji--je přelakovatelný..., tady bych pežotu vinu nedával je pravda, že některá novější auta mají práh překrytý plastem na spodku dveří, někde je oplastovaný samotný práh, ale pod tím se zas drží vlhký bordel... Citovat
BubakGS Odesláno 9. únor 2025 Odesláno 9. únor 2025 ...jo to celooplastování jako má Rifter může způsobit pruser, pokud se pod ty plasty nachyta bordel, dokazou vibracema proborusit lak az na plech. Letos na jare budu muset sehnat od stycka Si ten velky kit tech plastovych uchytek a budu je muset odstrojit a poumyvat to pod nima.... pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Zabak22 Odesláno 9. únor 2025 Autor Odesláno 9. únor 2025 před 6 hodinami, ozzy56 napsal: je to sice ochranný nátěr, ale nevydrží všecko , dá se koupit i ve spreji--je přelakovatelný..., tady bych pežotu vinu nedával je pravda, že některá novější auta mají práh překrytý plastem na spodku dveří, někde je oplastovaný samotný práh, ale pod tím se zas drží vlhký bordel... Ja by som to za vinu peugeotu čiastočne dával,keď sa pozrieš na nástrek prahov u 308 t7 tak je hrubý a pôsobí tak odolnejšie nie jak toto… Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. březen 2025 Odesláno 22. březen 2025 Dosti smutný u tak mladýho auta. Na 307 z roku 2002 mi to začalo letos na pár místech takto odpadat. A ano, je to mnohem hrubší, ale stejně tak mám mnohem víc vrstev laku, než tyhle moderní auta ředěný vodou. Citovat
Zabak22 Odesláno 22. březen 2025 Autor Odesláno 22. březen 2025 Je to v tomto mieste. Hádam s tým niečo urobia tí blázni v autorizáku, veď to je nohorznosť strecha kvitne tiež… Citovat
Zabak22 Odesláno 16. duben 2025 Autor Odesláno 16. duben 2025 2 týždne po záruke už to začína… auto má pocitovo tak 4,5 koňa zo 130. Citovat
Zabak22 Odesláno 16. duben 2025 Autor Odesláno 16. duben 2025 Vyzerá to len na výmenu oleja, aspon dúfmam.5000km pred intervalom. Citovat
Zabak22 Odesláno 19. duben 2025 Autor Odesláno 19. duben 2025 Olej vymenený a zároveň prezuté Citovat
Zabak22 Odesláno 7. červen 2025 Autor Odesláno 7. červen 2025 Takéto prekvapenia dostávam každý deň Citovat
Zabak22 Odesláno 9. červen 2025 Autor Odesláno 9. červen 2025 Malé porovnanie: T7 má 370 000 km a nikdy nemala lakovaný nárazník, na P51 má len 140 000 km s originál lakom a nárazník vyzerá takto, obe jazdili v rovnakých podmienkach. Kvalita fakt katastrofa Citovat
Zabak22 Odesláno 30. červen 2025 Autor Odesláno 30. červen 2025 Trošku úprava na hrdzu príbeh o kalibrácii adas bude nabudúce Milan+, ozzy56 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 30. červen 2025 Odesláno 30. červen 2025 Čím jsi stříkal,tohle by mohlo fungovat i trošku proti hluku. Citovat
Zabak22 Odesláno 1. červenec 2025 Autor Odesláno 1. červenec 2025 Je to Dinitrol 4941. Čo sa týka ADAS-u a kalibrácie, myslel som si, že to bude pohoda, zapnem diagnostiku, spravím kalibráciu a hotovo. Ale nebolo to tak, ako som si predstavoval. Namiesto toho stále hládzalo chybu „komunikácia s VSM“.Zmieril som sa s tým, že to asi nepôjde. Potom som sa len tak prešiel okolo zaparkovaných áut, prišiel som domov, vypol auto a zrazu žiadna chyba, všetko začalo fungovať. Predtým sa stálr vracali chyby spojené so senzorom uhla riadenia. Tak som si to pozrel v service boxe a aha v tsb som našiel postup. Keď som ho vykonal, chyba ohľadom senzora uhla riadenia zmizla sama. Citovat
Zabak22 Odesláno 1. červenec 2025 Autor Odesláno 1. červenec 2025 před 22 hodinami, Milan+ napsal: Čím jsi stříkal Plus ešte teroson 9320 na prekrytia plechu a ohyb blatníku. Citovat
Zabak22 Odesláno 26. září 2025 Autor Odesláno 26. září 2025 Dnes trochu údržby, nové predné brzdy, originálne diely. Jednoduchá výmena, starý dobrý princíp, nie je čo pokaziť… až na to, že som dal zle platničky do plieškov . Všimol som si to až na druhej strane, takže som musel rozobrať aj tú prvú. Keby to musím rozoberať ešte raz, asi sa niekde zabijem, viď guma…Tak som rovno prezul na zimné a spravil geometriu. Olej a filtre sú tiež hotové, až na palivový, pretože taký obrovský imbus som naozaj nikde nemal .Brzdy by to ešte do 200 tis km zvládli, ale radšej skôr ako neskoro.Momentálne 160tis km. radim.1008 a kemo ohodnotil 2 Citovat
Zabak22 Odesláno 11. květen Autor Odesláno 11. květen Auto jazdí bezproblémovo. Nedávno boli vymenené zadné brzdy (kotúč Zimmermann a originálne platničky Peugeot) a auto absolvovalo niekoľko výmen oleja. Na tachometri má momentálne niečo vyše 180tis km. Čaká ma plánovaná výmena rozvodov a drážkového remeňa. Medzičasom prišli dva listy na zvolávaciu akciu ohľadom reťaze(už mám 8mm verziu)Uvidím, ako to dopadne, ak budem mať šťastie, možno mi ju v rámci akcie vymenia. ozzy56 a kemo ohodnotil 2 Citovat
Zabak22 Odesláno před 8 hodinami Autor Odesláno před 8 hodinami Tak opäť sa idem posťažovať. Auto má 3 roky, nabehaných 182 900 km a takto vyzerajú predné pravé dvere. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.