Edisko Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 Zdravím, neviem si už rady s týmto motorom P307 2.0hdi 66kw. Pri záťaži t.j.hlavne do kopca sa motor začína prehrievať až k červenej aj keď na ňu som ho nikdy nedostal, radšej som ubral plyn. Menené už bolo: chladič, radiátor kúrenia, vodná pumpa, všetky snimače okolo chladenia, termostat (ten som už aj teraz vykuchal aby bol stále otvorený), tesnenie pod hlavou. Voda sa nestráca a je čistá. Egr odstavený. Citovat
Hafity Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 (upraveno) Upraveno 19. červenec 2023 uživatelem Hafity Citovat
Edisko Odesláno 19. červenec 2023 Autor Odesláno 19. červenec 2023 (upraveno) On má iný motor a jemu sa prehrieva na voľnobehu. Mne nie, mne iba pri záťaži Upraveno 19. červenec 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek Citovat
Hafity Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 Odkaz jsem dával kvůli informacím všeobecného charakteru.... Tak jinak.... Ctrl+C, Ctrl+V.... "Čím to bylo měřeno? Pokud je to údaj z ukazatele na palubce, tak je nutno si uvědomit, že to je údaj pouze informativní.... Čidlo má svou třídu přesnosti (od - do) a to samé "budík".... Pokud se teplota nezměří nezávislým a ověřeným teploměrem, tak jistota není.... A pokud se to jinak chová přijatelně, tak bych to neřešil...." Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 (upraveno) Myslím, že tím bylo myšleno, ať se podíváš na jednu z posledních odpovědí... Sahara spíná? Při zátěži, kor v těchto vedrech je normální, že se to zahřeje víc... Upraveno 19. červenec 2023 uživatelem VojtouNerCZ ozzy56 a Hafity ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 jojo, dnes jsem absolvoval hafo parkovišť a každé auto co přijelo, tak sahara na max. výkon..., a to zas nebylo až takové vedro Hafity ohodnotil 1 Citovat
Edisko Odesláno 19. červenec 2023 Autor Odesláno 19. červenec 2023 Vychádzam len z teploty ktorú ukazuje na palubovke. A áno sahara spína aj druhú rýchlosť. Citovat
Hafity Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 Ta může být "posunuta" oproti skutečné teplotě.... Hadice jsou jaké? Citovat
vlado6522 Odesláno 21. červenec 2023 Odesláno 21. červenec 2023 A čo takto zanesený motor od bordelu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.