Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nafasoval jsem v práci funglovku boxera a je tam rádio (audiosystém 2 v manuálu) s možností volat přes bluetooth. První obrázek.

Když rádio spáruju s telefonem (starší samsung) tak když se chci podívat do seznamu načtenejch kontaktů, tak místo jmen tam jsou jen telefonní čísla a na konci seznamu nemyslný názvy.

Přitom v o 2 roky starším boxeru kde je rádio s dotykovkou (audiosystém s telematikou) tak si to krásně načte kontakty a seznam funguje na jedničku. Druhý obrázek.

Kde udělali soudruzi z peugeotu chybu? Mám to zkoušet reklamovat, že by přehráli jen nějakej SW? Nebo někde dělám chybu já? :myslim

Boxerradio01.jpg

Boxerradio02.jpg

Odesláno

Je potřeba mít ty kontakty v telefonu správně pojmenovaný do správných políček. Existuje na to i nějakej editor. Vim že jsem si to rovnal do radia Alpine. A nebo bude možnost nastavení co to má číst přímo v rádiu, protože jinak si nedovedu vysvětlit že to v jednom jde a ve druhým ne.

Odesláno

V tom s dotykovkou jsem prostě jentelefon spároval přes bluetooth a nechal načíst kontakty. Nic víc. A vše OK včetně diaktriky, ikdyž češtinu na ovládání nemá. S tím bez dotykovky dělám to samý (žádný čachry s kontaktama ani v návodu nezmiňujou) a udělá to takovej galimatyáš. Prostě nějakej základní model a vše tomu asi odpovídá. :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...