Dave_k Odesláno 17. červenec 2023 Odesláno 17. červenec 2023 Nafasoval jsem v práci funglovku boxera a je tam rádio (audiosystém 2 v manuálu) s možností volat přes bluetooth. První obrázek. Když rádio spáruju s telefonem (starší samsung) tak když se chci podívat do seznamu načtenejch kontaktů, tak místo jmen tam jsou jen telefonní čísla a na konci seznamu nemyslný názvy. Přitom v o 2 roky starším boxeru kde je rádio s dotykovkou (audiosystém s telematikou) tak si to krásně načte kontakty a seznam funguje na jedničku. Druhý obrázek. Kde udělali soudruzi z peugeotu chybu? Mám to zkoušet reklamovat, že by přehráli jen nějakej SW? Nebo někde dělám chybu já? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. červenec 2023 Odesláno 17. červenec 2023 Je potřeba mít ty kontakty v telefonu správně pojmenovaný do správných políček. Existuje na to i nějakej editor. Vim že jsem si to rovnal do radia Alpine. A nebo bude možnost nastavení co to má číst přímo v rádiu, protože jinak si nedovedu vysvětlit že to v jednom jde a ve druhým ne. Citovat
Dave_k Odesláno 17. červenec 2023 Autor Odesláno 17. červenec 2023 V tom s dotykovkou jsem prostě jentelefon spároval přes bluetooth a nechal načíst kontakty. Nic víc. A vše OK včetně diaktriky, ikdyž češtinu na ovládání nemá. S tím bez dotykovky dělám to samý (žádný čachry s kontaktama ani v návodu nezmiňujou) a udělá to takovej galimatyáš. Prostě nějakej základní model a vše tomu asi odpovídá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.