glaser Odesláno 15. červenec 2023 Odesláno 15. červenec 2023 Dobrý den, setkávám se s Peugeotem i s tímto motorem prvně. Mám velice dobrou cenu na toto auto, ale mechanik mi řekl, že je to nejhorší motor na světě. Je tomu opravdu tak? Jedná se o motor 1.3 HDI 55kw v Peugeotu Bipper 2015 s nájezdem 130tis km. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 15. červenec 2023 Odesláno 15. červenec 2023 No chtěl jsem psát že 1.3 hdi není ale on to bude převlečenej 1.3 jtd od Fiatu protože ty auta se dělali jako trojčata Fiat Cubo, Peugeot Bipper a Citroen Nemo. Zkus se zeptat i na fiaťáckým foru protože tady co vím není nikdo kdo by měl Bippera moc aktivní. Co vím já tak ve většině aut který se dělali v nějaké kooperaci a byli tam Fiatí motory býval trochu problém s diagnostikou protože to nechtělo moc komunikovat s originál PSA diagnostiko. Citovat
Medvěd Odesláno 15. červenec 2023 Odesláno 15. červenec 2023 Pokud je to FIATí 1,3 JTD, tak se dávala i do Dobla. Ale moc jich neudělali, páč to v tom autě bylo slabý Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.