Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, měl jsem menší DN, bez viny, a pojišťovna spočítala škodu jako totální, je to r.v. 88, 405 benzín, nevíte kolik můžu dostat? Nemám s tím zkušenosti. Můžou mne nějak natáhnout? Likvidátor mlel něco o 15 až 20ti tis. Kč. Není to trochu málo??? :bojim

Odesláno
Původně zaslal: Tommate

Ahoj, měl jsem menší DN, bez viny, a pojišťovna spočítala škodu jako totální, je to r.v. 88, 405 benzín, nevíte kolik můžu dostat? Nemám s tím zkušenosti. Můžou mne nějak natáhnout? Likvidátor mlel něco o 15 až 20ti tis. Kč. Není to trochu málo??? :bojim

Jo chlapče, starý šuple a nikdo ti nic nedá. Zkus se otočít, jestli to mělo výbavu a tak.. nebo si v tom vez něco cennýho a teď je to na sračku.

Lepší je oprava rozpočten, než totálka, to je u starejch aut tak na lístek na autobus. Sou to ...

Odesláno

To jo - za 405GRI ´88 20tis za totálku je slušnej \"ranec\". Vzal bych z toho nenápadně všechny cenný věci a hopla...je to smutný, ale realita...

Odesláno

Ja dostal v roce 2004 za 89-90 405 1,9 4x4 v max vybave neuveritelnych 58t jako totalku , ale taky diky tomu v jakem byla stavu , po prvnim majiteli s maximalnim sevisem (serviska ), na tach. 192tKm (pro rypaly majitel byl farar tak ten stav opravdu sedel), napsala se tam maximalni vybava co sla ,dokladala se serviska nova technicka atd .

Taky zalezi co vse je pri nehode ponicene , obvykle vezme tabulkova cena auta a odecte se vse co je v poradku a zbytek je to co se vyplaci .

post-0-14109594540523_thumb.jpg

Odesláno

totalka to je podle pojišťovny, ale jinak je to ťuk na opravu

crash2006c.jpg

hodně dílů je poškozených, ale něco se dá spravit a zbytek se dá levně sehnat, jen se na tom dalo něco vytěžit a nekonec prd.. :grr

nárazník 1000,-

držáky+výstuha ???,-

kapota 2000,-

světlo 1500,-

blatník 600,-

maska 500,-

lišty, podběhy 1000,-

lak 1000,-

práce ???,-

do 15ti bych se aj vlez..

..v polsku jsou plné sklady dílů, jen vím že je problém s nárazníkama, tak kdyby nekdo měl...

PS: ma to naj. 111tkm, z D.

[upravil dne 18/5/06 Tommate]

Odesláno

111tkm a 88r? 6tkm za rok je ponekud... ehm... malo.... kolik jsi na tom najel ty a za jak dlouho?

kazdopadne je to 18 let stara zalezitost s tabulkovou hodnotou par tisic, takze 20 litru z pojistky je super platba...

Odesláno

to jsou jine pap., real r.v. 90, nemecko (1 majitel), havarovane, po dovozu 91tkm, mam to nec. 3 roky, dlouho to stalo, to je ale jedno, je v dobrém stavu a nebudu to likvidovat, jinak je to bez investic, kdybych to rozprodal + pojistka můžu si za to koupit tak leda nějakou popelnici z toho samého roku, toť moje ůvaha :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...