Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Komisar: To máš nějak hodně málo... vynuloval jsi měřič, když jsi vjel na dálnici?

Je to hodně znát… čím větší otáčky, tím větší spotřeba…

Když pojedeš celou dobu těch cca 160 tak jsi tam přes 10 litrů

Odesláno

No já teda po dálnici moc nejezdím, ale když jsme jeli v zimě na dovču (celkem slušně naložený), tak se svým 1,8 16V sedan jsem najel asi tak 500km po dálnici a zbytek okresky a rval jsem to, co to šlo(po dálnici jsem tam měl rozmezí 140-170). Nemám palubní PC, takže jsem pak počítal spotřebu jen od nádrže do nádrže (jako vždy) a v tomhle období jsem měl spotřebu necelejch 8l - jinak zima spotřeba dlouhodobě 8,5l, takže si myslím, že to nebude tak hrozný ta dálnice. Ale mám sedan :myslim

Odesláno

Já teď měl cestu Říčany - Hostivice - Černý Most (přes ucpanou Prahu v koloně asi dvě hodiny cesty) - Turnov (pořád kolem 150-160 km/h) - Kořenov (sem tam předjíždění kamionů do kopců na dvojku tak do 70-80 km/h:myslim)

a zpátky to samý s tím, že tam jsem jel naloženej jak nikdy (3 sudy piva, 3 krosny věcí, 4 balíky vody, 2 balíky coca-coly, 22kg prase, pípa + já a 2 lidi), zpátky bylo pivo vypitý, nealka vypito asi polovička.

Průměrná spotřeba za tu cestu mi vyšla na 8,7 litru, ale mám sedana.

[upravil dne 18.5.06 Fx]

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: Krata

Taky bych rekl, ze to je pres 10 (aspon u breaka). Takze 130 jede za 8-9, 160 za 10-11?

já nyný jezdím po městě většinou a vlezu se do 10 litrů

Po městě jsem se taky nikdy nedostal nad 10 litrů, ale ta dálnice ano...

• O 3 týdny později...
Guest venca777
Odesláno

Ja jezdim s 406 break 1,8 16v Č.Budejovice-Pisek-praha-Boleslav v prumeru 7l/100km a na dalnici rychlost 150-170 km/hod., ale s brachovo 406 break 1,8 16v r.v.2000 tu samou trasu jedu za 8,5l/100km.

Odesláno

Tak jsem schválně došel do auta pro účtenky. Od 15.3.06 k dnešnímu dni najeto 5011 km a načepováno 434,6 litrů tj.cca 8,67 l/100. Nejmenší spotřeba 7,5l/100 a nejvyšší 9,7 l/100.

Těch 9,7 byla cesta převážně po dálnici Kolín-Rožnov a zpět, rychlost do 140, tam sám a prázdnej, zpátky naloženej cca 300kg. Těch 7,5 je ale asi nějakej úlet. Jezdím několikrát denně krátký (cca 3km) cesty, sem tam proložený dlouhou (cca150-200 km), nebo občas Rožnov.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...