kremenak Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Začala mi poskakovat ručička tachometru. Jedu třeba 80 a najednou ručička spadne na 40 a za chvíli se vrátí. Pokud bouchnu pěstí do palubovky, tak se vrátí hned. Nevíte prosím někdo co by to mohlo dělat, než se do toho začnu hrabat? Nějaký volný kontakt? Citovat
toomi82 Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 A ona zůstane na čtyřicítce, nebo spadne na nulu? Citovat
kremenak Odesláno 16. květen 2006 Autor Odesláno 16. květen 2006 Na nulu nespadně nikdy, někdy poskočí dolu, někdy naopak nahoru, jak kdy. Když pobouchám palubovku, tak to zase třeba dá několik dní pokoj a běhá normálně. Citovat
Péťa Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Láďo, jestli si dobře vzpomínám, tak se to tady někde řešilo - byly to nějaký studeňáky. Zkusím to najít... Citovat
Fx Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 http://www.voigts.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=4&Itemid=2 Citovat
kremenak Odesláno 17. květen 2006 Autor Odesláno 17. květen 2006 Dík, to jsem taky našel, ale nenapadlo mě, že na tachomert budou asi také takové podobné kontakty. V sobotu se do toho pustím a zkusím to. Dík. Citovat
Ferry Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 uz se mi to stalo taky, po tretim bouchnuti do pristrojky to prestalo ukazovat uplne a jel jsem 100km bez ukazatele rychlosti a bez nacitani kilometru, vyndal jsem, propajel a na pul roku pokoj, ted se mi to nedavno stalo znovu asi dvakrat za sebou, vzdy, kdyz se palubka v teplem pocasi prohrala a jel jsem nejakou delsi dobu, cca 4-5 hodin v kuse Citovat
kremenak Odesláno 17. květen 2006 Autor Odesláno 17. květen 2006 Ano, dělá to většinou při delší jízdě, když je to studené, tak ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.