Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Začala mi poskakovat ručička tachometru. Jedu třeba 80 a najednou ručička spadne na 40 a za chvíli se vrátí. Pokud bouchnu pěstí do palubovky, tak se vrátí hned. Nevíte prosím někdo co by to mohlo dělat, než se do toho začnu hrabat? Nějaký volný kontakt?:myslim

Odesláno

Na nulu nespadně nikdy, někdy poskočí dolu, někdy naopak nahoru, jak kdy. Když pobouchám palubovku, tak to zase třeba dá několik dní pokoj a běhá normálně.

Odesláno

Dík, to jsem taky našel, ale nenapadlo mě, že na tachomert budou asi také takové podobné kontakty. V sobotu se do toho pustím a zkusím to.

Dík.

Odesláno

uz se mi to stalo taky, po tretim bouchnuti do pristrojky to prestalo ukazovat uplne a jel jsem 100km bez ukazatele rychlosti a bez nacitani kilometru, vyndal jsem, propajel a na pul roku pokoj, ted se mi to nedavno stalo znovu asi dvakrat za sebou, vzdy, kdyz se palubka v teplem pocasi prohrala a jel jsem nejakou delsi dobu, cca 4-5 hodin v kuse

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...