martin.holub Odesláno 17. květen 2023 Odesláno 17. květen 2023 Ahoj, mám 208 (r.v.2022) a v navigaci mám pouze ČESKO A SLOVENSKO - vlastní vinou, když jsem auto koupil jako rok staré, hned mi to nabídlo v MY PEUGEOT aktualizaci mapových podkladů a já dal ostatní mapy evropy odebrat Teď mám jen ty dva státy a chtěl bych přidat ostatní, ale nejde mi to, nevím jak...... MY PEUGEOT napíše , že žádná aktualizace není potřeba Poradíte ? Citovat
martin.holub Odesláno 17. květen 2023 Autor Odesláno 17. květen 2023 (upraveno) odpovím si zatím sám našel jsem v mailu odkaz na aktualizaci map z ledna 2023 , stáhnul 18GB a nainstaloval znovu do auta a přidal ty země, co mi chyběly.... ovšem kdybych nenašel ten odkaz, tak nevím.... Upraveno 17. květen 2023 uživatelem martin.holub RichVa a Péťa ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 24. květen 2023 Odesláno 24. květen 2023 Standardně se to řeší přes stránky https://www.peugeot.cz/nabidka/mobilita-a-konektivita/aktualizace-map.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.