Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera jsem zde vznesl dotaz na padání nafty,článků je zde dost. Tak jsem se do toho pustil. Po nasranejch 2 hodinách jsem rozřízl palivovou hadičku a vsadil mezi oba konce ventilek proti zpětnému šlehnutí ,co se dává na hadice od autogenu. Výsledek? Nafta drží, NO PROBLEM. Řeknete blbost, ale osvícenost ducha byla korunována úspěchem.Ráno to chytlo na první škytnutí.

Odesláno

pokud je palivove vedeni tesne, nafta nepada...spis bych vyresil byt tebou radeji opravdovou pricinu padani nafty, tj. netesnost...

muj navod je zase pruhledna hadicka a vsadit ji postupne mezi ruzne uzly palivoveho vedeni a sledovat, kde to prisava vzduch..

Odesláno

On tenhle zpětnej ventilek je jinak v ruční pumpičce, tak stačí aby propouštěl ten, a už to dělá problémy. A u novějších modelů s tím blbým umělohmotným kyblíkem to často těsní blbě, takže ten nápad s tím ventilkem není sice úplně košer, ale je to snadné řešení.

Odesláno

Tímto řešením ze spětnými ventilky jsem páchal u 406 2.1 td,ta mrcha zlobila hlavně v zimě a tak jsem použil z odvětrávání nafty nadrže paliva a bylo vyhráno,dal jsem to na vstup k čerpadlu a na přepad.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...