Jog01 Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Včera jsem zde vznesl dotaz na padání nafty,článků je zde dost. Tak jsem se do toho pustil. Po nasranejch 2 hodinách jsem rozřízl palivovou hadičku a vsadil mezi oba konce ventilek proti zpětnému šlehnutí ,co se dává na hadice od autogenu. Výsledek? Nafta drží, NO PROBLEM. Řeknete blbost, ale osvícenost ducha byla korunována úspěchem.Ráno to chytlo na první škytnutí. Citovat
rimmer Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 pokud je palivove vedeni tesne, nafta nepada...spis bych vyresil byt tebou radeji opravdovou pricinu padani nafty, tj. netesnost... muj navod je zase pruhledna hadicka a vsadit ji postupne mezi ruzne uzly palivoveho vedeni a sledovat, kde to prisava vzduch.. Citovat
oddie Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 On tenhle zpětnej ventilek je jinak v ruční pumpičce, tak stačí aby propouštěl ten, a už to dělá problémy. A u novějších modelů s tím blbým umělohmotným kyblíkem to často těsní blbě, takže ten nápad s tím ventilkem není sice úplně košer, ale je to snadné řešení. Citovat
jirka607 Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 Tímto řešením ze spětnými ventilky jsem páchal u 406 2.1 td,ta mrcha zlobila hlavně v zimě a tak jsem použil z odvětrávání nafty nadrže paliva a bylo vyhráno,dal jsem to na vstup k čerpadlu a na přepad. Citovat
BobyD Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 jojo pruhledny hadicky maj je v obi asi za 9 kc doporucuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.